Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Ne, mes jau kitam darze adaptuojames be asaru thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas nors galetu papasokoti apie bituciu grupe ir jos aukletoja Roma.
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 09 19, 11:55)
Sveikos , mamytes 4u.gif

Norejau paklausti, gal kurios vaikelis lanko "Uzupiuko" eziuku grupe? Labai noreciau isgirsti Jusu atsiliepimus apie aukletojas ir bendra grupes atmosfera. Perverciau naujausius puslapius, bet apie eziukus lyg ir neradau jokios info g.gif Busiu labai dekinga 4u.gif

Mano sunus irgi lanko eziuku grupe, su aukletojom ten viskas ok, yra verkianciu bet tai normalu smile.gif jau vis mazeja verksniuku smile.gif man atrodo kad visai gera grupe, nesiskundziu kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miumiu3 @ 2011 10 17, 10:21)
o gal kas nors galetu papasokoti apie bituciu grupe ir jos aukletoja Roma.

Sveiki,
Mes lankome Bitučių grupę.
Kodėl klausiate apie Romą ? Griežtokai atrodo, bet mano dukra sako, kad jai patinka Roma - tai tikriausiai viskas gerai smile.gif Ir šeimininkutė Kristina labai patinka, ir kita auklėtoja Ramunė patinka smile.gif
Mūsų grupėje yra laisvų vietų - ypač trūksta mergaičių, šiuo metu lanko tik dvi.
Grupė labai labai didelė (pačio darželio pastate net nėra tokių didelių, o mes kurčiųjų mokyklos patalpose), šilta, pilnai naujai suremontuota, nupirkti nauji baldai. Labai draugiška ir organizuota tėvelių grupė. Tai tiek smile.gif Jei turite kokių konkrečių klausimų - parašykite.
Atsakyti
Sveikos.
Na jeigu Bitučių grupė nepilna, tai kodėl vedėja nepriima į ją vaikučių? Mano draugė šiandien buvo pas vedėją, tai gavo neigiamą atsakymą g.gif Smagu, jeigu grupė suremontuota, švari.
Atsakyti
QUOTE(Pijolka @ 2011 12 13, 21:35)
Sveikos.
Na jeigu Bitučių grupė nepilna, tai kodėl vedėja nepriima į ją vaikučių? Mano draugė šiandien buvo pas vedėją, tai gavo neigiamą atsakymą  g.gif  Smagu, jeigu grupė suremontuota, švari.

Na, gal neatitinka amžiaus grupė ? "Bitutėse" trimečiai.
Atsakyti
Sveikos,
ar lankosi mamytės iš Drugelių grupės? Kokie įspūdžiai, nuomonės? Jei nenorite ko nors aršyti viešai, galima į až. Mano įspūdžiai labai įvairūs... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 16, 08:11)
Na mamytes,vakar vakare kai ruosiausi mazaja prausti,issigandau kai nurengiau pamacius  ant petuko 2 kraujosruvas,lyg dantuku zymes 2vietose,na bet tokias galingas. g.gif .Keisciausia,kad ji nesiskunde kai gryzau is darbo ir man nieko nepasakojo.Tik kai paklausiai kas taip padare sako-Ineta ikando verysad.gif taip gaila savo vaiko pasidare.Bijau,kad jei dazniau tai pasikartos mano jautruole prades nebenoreti i darzeli schmoll.gif Idomu kas ten per situacija tarp vaiku buvo,aisku jau kazko nepasidalino

Laba diena. O kokia grupe lanko jusu dukrele? Mano sunu jau 3 kartus buvo ikandusi mergaite vardu Ineta. Mes is nykstuku
Atsakyti
Mieli teveliai,

Labai reiketu patarimo del Uzupiuko. Mes norime i ji uzrasyti savo suneli, kad galetu pradeti lankyti ta darzeli nuo 2 metu, taciau girdziu ivairiu nuomoniu ir nerimauju. Renkames dar ir tarp dvieju kitu darzeliu - Boruzeles Zveryne ir Zvangucio Rinktines g. Is esmes neturiu jokiu isankstiniu nusistatymu darzeliams, taciau man labai svarbu bendras mikroklimatas ir labai labai svarbu, kad darzeli lankantys vaikuciai nebutu is asocialiu seimu. Aisku suprantu, kad visur yra kazkiek socialiai remtinu seimu vaiku ir nematau nieko blogo, jei seimos neturtingai gyvena ar yra likimo nuskriaustos ir del to socialiai remtinos, taciau man labai baisu, kai isgirstu is draugiu, kurios irgi leidzia savo vaikucius i darzelius, kad darzeliuose kai kurie vaikai is asocialiu seimu kitiems vaikams aiskina ir juos moko, kad yra labai gerai vogti, skriausti zmones ir t.t.
Gal kas galetu padeti issklaidyti sias dvejones?

QUOTE(lenocka83 @ 2012 02 19, 15:36)
Laba diena. O kokia grupe lanko jusu dukrele? Mano sunu jau 3 kartus buvo ikandusi mergaite vardu Ineta. Mes is nykstuku

Atsakyti
QUOTE(rrrasele2012 @ 2012 04 06, 11:26)
Mieli teveliai,

Gal kas galetu padeti issklaidyti sias dvejones?

Mūsų jau 3 vaikai lankė/tebelanko darželį "Užupiukas", neteko patirti jokių problemų.
Atsakyti
na ir darzelis pasidare.. 140 vaikuciu eileje.. ot pavydim turintiems vyresnius broliukus ar sesytes verysad.gif
Atsakyti
Sveiki!

Musu vidurinelis nuo rugsejo pradeda lankyti sita darzeli. Gal zinot kas, kokios aukletojos nusimato? Ir galetumet papasakot apie jas placiau? Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti