Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

QUOTE(Alchemie @ 2011 09 08, 09:16)
Nykstuku mamos, kas turit aukletoju tel. maniske siandien su sloga ir uzkimus pabudo, noriu perspeti, kad neateis, o tel. nekelia paprasto doh.gif

As turiu aukletojos Loretos telefono numeri, parasysiu i a.z. Musiskis irgi siandien namie, nes nuo vakar vakaro baisi sloga ir gerklyte raudona. Virusas ryskiai unsure.gif
Atsakyti
O MAno sunutis 3 metu saulutese - pas RAmune ir Ruta. Kol kas laaabai patenkintas, didziuojasi, kad darzelinukas. Grupeje viskas teveliu supirkta, viskas nauja, ir panasu kad ten ir bus grupe iki mokyklos, niekur nereiks keltis. Aukletoja RAmune nuostabi, su ita dar nepabendravau, bet sunui patiko. Truputi neissilaksto, bet as ir aukletoja suprantu, jei prades visi 20 lakstyti, nebesusitvarkys...BEt kiemuke su mazyiais teko ir nelabai kokiu vaizdu isvysti, vienas berniukelis su tiute burnoj taip verke, kad kaku nori, ir nieka si ji demesio nekreipe, kai jau buvo velu, pasakiau aukletojai (buvo 2 diena darzely, ir as dar lydejau sunu i lauka), ji sake 'gerai gerai', ir toliau snekejosi su kt auklem, tai jau berniukui kai buvo velu, dar karta jai pasakiau, tai visa pikta nunese prausti, ir dar ta vaika apibare, ko anksciau nesake, o jis nezinau ar 2 metukus turi doh.gif , tokia liekna pagyvenus, su akiniais ir iki peciu plaukais unsure.gif IS bendro vaizdo panasu, kad 2 metukams ten sunku, su 3metukais lengviau, jau jie savarankiski...
Atsakyti
Nuo rugsėjo mėn. pradėjome lankyti lopšelinukų Drugelių grupę ir kaip nekeista ten turime tik vieną auklėtoją ir šeimininkutę, o vaikų šiai dienai sąraše jau 27. Visa laimė, kad lankančių ateina iki 10. Norėčiau pasidomėti kitų mamų vedančių savo vaikučius į lopšelines grupes ar ir pas jus grupėse tik po vieną auklėtoją. Ar veda mažuosius į lauką, nes maniškė dar nebuvo nė karto, auklėtoja motyvuoja tuo, kad nenusistovėjusi padėtis grupėje dar yra verkiančių vaikų, bet man atrodo kaip tik jiems adaptacija būtų lengvesnė išvedus į lauką, nei ištisą dieną sėdint grupėje? 4u.gif Maniškė pripratusi kiekvieną dieną bent po porą valandų praleisti lauke kiekvieną dieną to darželyje pasigenda... smile.gif
Atsakyti
Musu taip pat lopselinuku grupe-Nykstukai,yra 2 aukletojos ir seimininkute.Praeita ziema vienu metu gavosi taip,kad seimininkute ilgai sirgo,tad puse dienos budavo tik viena auklyte,tada ji ir vaiku nevesdavo i lauka,nes sakydavo,jog viena nespeja.
Atsakyti
igi, kazkas minejo, kad musu Nykstuku grupe tai net kieme vietos neturi doh.gif tik ta betonini balkona po langais, neaptverta ir su gultais nuo krakosmecio laiku blink.gif doh.gif maniske jau lyg ir pasveiko, ale kai miega dar gargaliuoja nosyje kazkas...tai dar nevedziau, juolab, kad Teo zadejo siandien 8.30 ateiti telefono linija perkelti, tai va po siia valandai dar ner, nei skambucio, nieko..nu tiesiog mes sedim ir laukiam doh.gif jokios pagarbos kito zmogaus laikui
Atsakyti
VAjei, vargsiukai mazyliai...Musu grupeje dvi aukletojos ir dvi seimininkutes, keiciasi kas dvi dienas, ejo i lauka net kai lynojo, bet gal jau su trimetukais lengviau...kol kas labai viskas gerai, nezinau dar kaip buna, kai buna visi vaikai kiek ju yra sarase, ko kas buna apie puse.
Atsakyti
Nykstuku grupes mamytes,kas naujo musu vaikuciu grupeje? 4u.gif Mazaja sia savaite mociute veda i darzeli,tai senokai nekontaktavau su auklytem
Atsakyti
Maniske kai sloga susirgo, tai dar vis doh.gif nezinau, kaip i darza iseisim doh.gif
Atsakyti
Mums ir jau kai prasideda,tai praktiskai be 2sav.nepraeina
Atsakyti
As net nezinau..ar leis man pvz. atideti lankyma metams g.gif nu gal kai i kita grupe pereis, bus geriau, sitoje bijau, akd sloguos ir sloguos, o man sazine del kitu vaiku neleidzia vesti su sloga vaiko doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi vis dar namie, siaip be slogos nieko blogo ir nera, bet kazkaip nekyla ranka vesti, iki pirmadienio planuojam pasveikti. Siandien vedem sese i mokykla, tai mazius irgi prisimine darzeli - sako: kada pas vaikus eisim zaist su masinytem? smile.gif
Mano drauge kazkada pries pora metu bande taip - pora dienu palanke susirgo, pasveiko, vel pora dienu palanke, o kadangi vaikas labai nenorejo eiti i darzeli, o ji dar turejo galimybe namie palaikyti, tai nutare nevesti. Bet sake, kad direktore is naujo i eile pastate kitiems metams ir buvo sarase labai toli. Na bet nieko nera neimanomo wink.gif
As jei galeciau, vaiko isvis neleisciau i darzeli iki parengiamosios grupes. Ir niekas man neirodys, kad cia socializacijai gerai ir bla bla bla. Nera vaikui nieko geriau, nei kada ji priziuri mama. Socializuotis galima ir kitur. O darzas - trauma, koks nuostabus bebutu. Ir jei tik tureciau tokia galimybe, mano kleckas darzelio nelankytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 14 rugsėjo 2011 - 14:04
As ir kai jau nosis upeliais teka nevedu mazes i darzeli ir nesuprantu,kai tevai savo vaikus veda ne tik sloguojancius bet ir kosincius schmoll.gif kai pratinau savaja prie darzelio ivairiu vaizeliu prisiziurejau...o kas liecia darzelio lankyma,tai jei butu buvusi galimybe iki 3m buciau namie sedejusi su mazyte 4u.gif
Atsakyti