Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Direktore saldi kaip lape( tai pradeda nepatikti).Bet tai , matyt, jos bendravimo maniera.

Puikiai pastebejai. O lapes buna ir saldzialiezuves , ir ziaurios biggrin.gif
Cia - pastebejimas is gamtos smile.gif, nieko asmeniska, jei ka tongue.gif

QUOTE(agnute @ 2005 09 12, 14:23)
Vaizdas susidarė priestaringas verysad.gif
Man rodos paklausti reiketu vaiku. Maniske tai alpsta del darzelio, pasiilgsta vaiku per savaitgali.
Buvo yeveliu susirinkimas. Direktore saldi kaip lape( tai pradeda nepatikti).Bet tai , matyt, jos bendravimo maniera. Pasake, kad remonta dare koridoriuose darbininkai, apie jokius tevus nepasake.
Gaila man ir jos. Visi laukia pagerejimo darzelyje, nauju baldu, zaislu, knygu ir t.t. O pinigu tam nera doh.gif  doh.gif  doh.gif Jai tik lieka teisintis ir prasyti. Siaubinga. As taip negaleciau. g.gif

Agnute, esi pastabi ir labai tiksli - ypac apie lapes smile.gif
Atsakyti
Nezinau lape ji ar ne, bet kad nesusitvarko su darbu, tai tikrai.

Mano drauge atvede sunu i darzeli praeita savaite apie septynias, nes norejo pakalbeti su logopede, bet nei logopedes, nei aukletojos grupej nebuvo, apejo visa darzeli, bet nerado su kuo palikti sunaus. Grupe buvo atrakinta, tai kai atejo kita mama su vaiku, sako, palikit sunu, as pabusiu, kol aukletoja pasirodys. Tai ji ir isskubejo i darba, nes jau ir taip beieskodama sugaiso apie 15 min. As atvedziau savaji apie 730, jau seimininkute buvo vietoj. Vakare nuejo pasikalbeti apie tai su vedeja, sako jusu darbuotoju nebuvo darbe, o vedeja sako, to negali buti, ji labai sazininga (cia apie ta kuri turejo buti). Nei atsiprasau, nei kad issiaiskinsin ir t.t Tik , kad to negali buti.
As manau, kad tokia reakcija darzelio vedejai tikrai netinkama. Mano giminaite taip pat dirba darzelio vedeja kitame mieste, tai as jai papasakoju kas cia vyksta, tai ji kraupsta.
Vakar vyko svente darzely. Vaikai patenkinti, veziojo su geltonais atvirais autobusais, vaisino ledais, piese lauke.... Zinoma visa tai labai puiku ir pagirtina, bet yra tokiu smulkmenu, kurios labai ir labai kartais uzkliuna....
Tai tokios tokeles..... cool.gif
Atsakyti
buvome sventeje! mano vaikui labai patiko, net nenorejo iseiti is darzelio!!! ten jie ir piese, ir dainavo, ir zaide! vienu zodziu - manau, kad labai graziai suorganizuota! bet truputeli susinervinau, nes i ta grupe, kuria parode direktore, as tikrai savo vaiko nevesiu!!! ten, pasirodo, dirba mano buvusi aukletoja Roma!!! as kaip prisimenu ja, tai net siurpas eina kunu! nu tikrai neisiu! as iskart apie tai pasakiau direktorei. ji pazadejo i tai atsizvelgti. as tikiuosi, kad taip ir bus! kitos aukletojos man patiko. as kai kurias is matymo prisimenu dar nuo darzelio laiku... na, ziuresim kaip bus toliau. mano kaimynai siule eiti i Eziuku ir Zvirbliuku grupes, todel as direktores to ir paprasiau. grupiu neparode, atsiprase ir pasiule ateiti kita karta. ziuresim, kuom visa tai pasibaigs, bet Romos tai tikrai nenoriu!
Atsakyti
Mano vaikas pradėjo lankyti Ežiukų grupę,grupė labai faina paremontuota.Auklėtojos irgi lyg nieko.DAbar pirma savaitė kai pratinu,tai tenka su jomis praleisti po kelias valandas ir stebėti kaip elgiasi su vaikais.
Mes irgi dalyvavom šventėj, tik mano bernužėlis gal dar per mažas,nes jis vis atsiskirdavo nuo grupės ir ėjo kur nori,va tik piešimas sulaikė.Vakar buvo muzikos pamokėlė-pažintinė.Žinoma ji vyko apie 15min,bet patiems mažiausiams manau to užtenka,kad pasėdėtų vienoj vietoj.
Tiesa,per šventę atkreipiau dėmesį į kitas aukletojas,tai mūsų Ežiukų atrodė geriausiai ir su šypsena ir pasipuošus,o kitos daugiau susiraukusios,atrodė,kad joms kančia su tais vaikais.Gal dėl to čia yra tiek mamų nepatenkintų darželiu ir auklėtojom,nes pas kai kurias aš pati nenorėčiau leisti vaiko
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2005 09 15, 17:45)
O as manau kad visi klysta ir smerkti gali tik tie, kurie viska daro tobulai, o manau kad tokiu nera.

! 
Prasom rasyti tik i tema, o nebendromis nereiksmingomis frazemis. Tai mano paskutinsi ispejimas temoje, sekanti karta bus ispetas narys.
Atsakyti
kaip jums patiko vakar per žinias parodyta kulka darželio rubinėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 10 14, 08:54)
kaip jums patiko vakar per žinias parodyta kulka darželio rubinėje? g.gif

Baisus įvykis blink.gif , gerai, kad gerai baigėsi. šiandin jau pasirodė štai toks pranešimas:

PRANEŠIMAS ŽINIASKLAIDAI

2005-10-14

Vilniaus miesto savivaldybės Viešosios tvarkos ir bendrųjų reikalų departamento direktorius Darius Šaluga kreipėsi į Vilniaus 3-iojo policijos komisariato vadovę Liuciją Borusevičienę, prašydamas išsiaiškinti, ar šalia Filaretų gatvėje esančio vaikų darželio "Užupiukas" įsikūrusi šaudykla nekelia grėsmės vaikų saugumui. Vakar į šį vaikų darželį įskriejo kulka.
Savivaldybė taip pat paprašė policijos kuo skubiau išaiškinti įvykio kaltininkus ir užtikrinti darželį lankančių vaikų, darželio darbuotojų ir aplinkinių gyventojų saugumą.

ELTA
Atsakyti
O kaip ten miegama, atskirame miegamajame ar toje pacioje patalpoje kur ir zaidziama?
Atsakyti
jei maziuku grupe, tai atskiri miegamieji, didesniems vaikams miegamojo nera.
Atsakyti
Kai nugirdau apie tą kulką per TV,tai buvo šokas blink.gif Nes ji skrydo tiesiai į mano vaiko grupę,visą laimė kad tom dienom nėjom į darželį ,o dar mano vaiko spintutė prie pat lango.Esu savotiškam šoke cry.gif
Lopšelinukų grupėse yra miegamieji mirksiukas.gif
Atsakyti
nuostabu! jau pora savaiciu lankome Uzupiuka! ir paciai teko paragauti darzelio maisto. ir labai skanu!!! as taip neisvirciau! tongue.gif su dukryte ejome pas direktore, nuneseme gelyciu ir saldainiu. aukletojom taip pat padekojome. patiko kaip aukletojos kalbasi su direktore, matosi, kad puikiai sutaria. o tai kabai gerai. ir seimininke laisvai zodi taria. man susidare ispudis siltos, puikios atmosferos. patiko kaip direktore su vaikais bendrauja. vaiku neapgausi. smile.gif su vyru esame patenkinti, vaikas adaptavosi gerai ir greitai, nei verke, nei isterikavo. o be to, jau yra tvora!
Atsakyti
Sveiki,
Po ilgos pertraukos pažiūrėjau kas geresnio šioje mane dominančioje temoje apie Užupiuką. Tai turiu pasakyti, kad labai daug apie šį darželį sužinojau. Džiaugiuosiu, kad gerų atsiliepimų daugiau nei blogų. Manau, tikrai nuo pavasario dukrytę Tūlą vesime į šį darželį smile.gif
Klausykit, o kurioj vietoj ten netoli šaudykla yra? doh.gif
Atsakyti