Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Šaudykla ten prie Užupio gimnazijos kalnuose slepiasi
Atsakyti
jei kas sugalvojote vesti nuo rudens i lopseli, tai nelaukite. Nunešiau pareiškimą, kad priimtų mano dukrą nuo rudens, tai jau buvo 37 pareiškimai. Man rodos ten 3 lopšelio grupės. tai jau reikia greičiau galvoti.
Atsakyti
šiuo metu ten tik dvi lopšelio grupės
Atsakyti
[quote=sonia,2005 06 08, 16:59]
Yra pas juos POP SOU, kur 2m jau tas pacias dainas dainuoja, Keramikos burelis tikrai saunus, labai ji megstam.

Mano vaikas lanke abu siuos burelius, na tai mes buvome labai patenkinti. Pop sou organizuodavo koncertus, tai labai faini budavo. clap.gif Vadove labai su vaikais graziai bendrauja, ir tevus per koncertus itraukia.Gal ten ir pasikartodavo viena kita ta pati daina, bet man atrodo, kad tai kaip tik gerai. Kuo vaikai ilgiau ta daina dainuoja, tuo jiems labiau ji patinka, o be to musu net tetis kai kurias dainas ismoko, tai oi trauke per koncerta! biggrin.gif O metu pabaigoje vadove nusiveze vaikus i irasu studija ir irase i CD tris dainas, tai maniske iki siol visur ta CD nesiojasi. Paziurekit i Tele bim bam. 15 metu dainuoja kai kurias tas pacias dainas ir ka?
Apie keramikos bureli taip pat tik geri atsiliepimai. Vadove sauni, darbai grazus, gaila, kad mokykloje dabar nera tokio burelio.
beje mums turbut labai pasiseke, nes aukletojos nuostabios pasitaike. Rupestingos, labai malonios ir kurybingos. Vaika ir pasitinka, ir isleidzia su sypsena. O del to, kad darzelyje kazko truksta ar reikia kazkokios pagalbos, tai manau kiekvienas tevas turetu suprasti, o tai man keistas toks poziuris, kad noriu, jog vaikui butu vos ne idealios salygos, bet pats niekuo neprisidedu schmoll.gif
Su vedeja bendravau keleta kartu, tai maloni moteris pasirode ir del darzelio manau tikrai stengiasi.
Atsakyti
As uzrasiau savo vaika i si darzeli, kai jam buvo puse metuku.Vedeja labai maloni pasirode, labai graziai kalbejo.Jokiu stojimo mokesciu, jokios eiles, tik...Ta eile yra, kol uzrasai vaika ir lauki.Jei norima vesti nuo rugsejo, kaip ir visur, yra paprasciau. O metu viduryje, turi palikti laisva vieta arba tiketis, kad koks vaikas atsisakys lankyti darzeli ir bus laisva vieta. Planuoju savo vaiki vesti jau nuo rugsejo, bus du metukai.
Musu kaimynu (skirtingos seimos) du vaikai pradejo lankyti si darzeli dar neturedami 2m.Ir iki siol lanko (dabar jiems jau po 4m).Mamos labai patenkintos, vaikai t.p.
O del maziausiu vaiku grupiu...priklausomai, kiek yra uzsirasiusiu vaiku, formuojamos grupes dvi arba daugiau.Grupeje po 6 maziukus. Pradedama priimti po du vaikus per savaite, kad normaliai apsiprastu ir gautu pakankamai demesio.
Tiek gavau informacijos, teorines. Noretusi paciai patirti, ar taip gerai yra:)
Atsakyti
parekomendavau savo vienai kolegei, neapsisprendzianciai kur vesti savo dukra nueiti i Uzupiuka. Tai va, jau menuo kaip lanko. Sake vedeja visai nieko ir labai mielos aukletojos pasitaike, dukryte greit adaptavosi neturi jokiu problemu. As tikrai manau jog didzioji dalis sekmingo vaiko lankymosi darzelyje priklauso butent nuo aukletoju. O aukletoju ten tikrai yra geru. Na bet as nepavydziu joms tokio darbo, vaiku daug visi su savo charakteriais, apziurek tu ten juos visus..
Atsakyti
aš irgi savo mažutę nuo rudens užrašiau į užupiuką. bet šiaip nieko nežinau apie darželius... galima auklėtojas ir grupes pasirinkti? gal kas žinote, kurios geros, kurios piktos, nes aš neturiu žalio supratimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brangioji @ 2006 02 24, 22:26)
aš irgi savo mažutę nuo rudens užrašiau į užupiuką. bet šiaip nieko nežinau apie darželius... galima auklėtojas ir grupes pasirinkti? gal kas žinote, kurios geros, kurios piktos, nes aš neturiu žalio supratimo  blush2.gif

Sunku patarti. Mano vyresniajam viena grupė buvo nelebai, o sesei ta pati dabar patinka.
Tuo labiau, kad vedėja sakė, jog nuo rudens bus dar dvi naujos lopšelio grupės, nes nesutalpina norinčiųjų. Tad bus ir visai naujos auklėtojos turbūt g.gif
Atsakyti
g.gif man tai sakė, kad tik viena papildoma, ir tai dar neaišku, tik jeigu atsiras patalpos... tai, kažin, kaip ten yra iš tikrųjų...?
Papildyta:
blondine,
žiūriu, tavo mergaičiukė tų pačių metų kaip ir maniškė. nuo kokio amžiaus ją į daržą leidi?
Atsakyti
Na, bent viena gal tada tikrai bus biggrin.gif
Aš mažąją pradėjau leisti nuo antrojo gimtadienio. Visai neseniai.
Atsakyti
ir kaip sekėsi jai priprasti? labai depresavo?
Atsakyti
Nei kiek - neišriedėjo nei viena ašarėlė. Ji, matyt, labai "kompaneiska" pas mane.
Atsakyti