QUOTE(Zita @ 2006 10 16, 15:36)
gal yra lankanciu meskiuku grupe, aukletoja Aidana? gal galetumete pasidalinti ispudziais?
Maniškis tik vasaros metu, kai keitėsi auklėtojos, pas Aidaną kurį laiką ėjo. Vienais metais ji jam nepatiko, o kitais - visai patiko. Jauna, į tą pačią grupę eina jos pačios vaikas (nebent išėjo į priešmokyklinę, nežinau). Kadangi nesu labai priekabi mama, tai labai ir nestebėjau aš jos, kol vaikas nesiskundžia, džiaugiasi, ramiai pasilieka, tai man ir gerai.
Taip pat toje grupėje bent jau buvo, nežinau kaip dabar, antroji auklėtoja Dana, kurios visi vaikai nemėgo, nors, man požiūriu ji visai nieko, labai "pasikausčiusi" ant darbelių - daug visko vaikus išmokindavo, bet ir daug tvarkos ir drausmės iš jų reikalauja... Tačiau kartais būdavo ašarų pakalnės, kad vien dėl Danos nenorėdavo eiti į darželį...
Na, ir šeimininkė ten buvo tokia Renata, kuri, anot direktorės, daugeliui tevų patinka, bet mano vaikas jos tiesiog nekentė, nežinau kodėl. Todėl kai ėjo kalba apie mūsų grupės prijungimą prie Meškiukų, prašiau direktorės, kad to nedarytų ir, ačiū Dievui, pavyko likt savojoj su savo mylima auklėtoja. Nes kai vaikas stresuoja, nesijaučia gerai, tai ir serga dažniau, o jau tada prasideda užburtas ratas - po sirgimo nenori eiti į darželį, stresuoja, serga ir t.t....
Nežinau, kiek mano pasidalijimas gali padėt apsispręst, tiesiog visi turi savo nuomonę, reikėtų pačiai apsidairyti grupėje, pabūti kurį laiką su vaiku ar mamų, vedančių vaikus į tą grupę paklausinėti. Sėkmės!