Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

QUOTE(mazgele @ 2006 11 28, 09:07)
4u.gif Papasakokit išsamiau apie šią šventę, nes mano mažius serga ir nieko apie tai nežinom unsure.gif

Na mano panelytės grupėje tai porą savaičių buvo daromi ir spalvinami šikšnosparniai. Ruošiamos kaukės ir " sparnai". Gavosi vos kaip ne karnavalas biggrin.gif . Mačiau tik šventės pabaigą. Tai po šokių ir dainų buvo apdovanojimai ir kiekviena grupė gavo po šakotį ir saldainių biggrin.gif . Dukrai patiko. Nors penktadienio naktį ji jautėsi prastai, atsikėlė labai anksti. Močiutė ją nuvedė tik į šventę.
Mymyte, o jūs kurioj grupėj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makuke @ 2006 11 29, 01:19)
Mymyte, o jūs kurioj grupėj? g.gif

Kačiukų smile.gif.
Atsakyti
Darželis, ko gero, toks kaip visi valstybiniai Lietuvos darželiai. Jaukumo grupėse trūksta, bet tokia pat situacija ir mokyklose ir kitose vaikų ugdymo įstaigose. Aš nieko prieš, kad tėvų sąskaita būtų remontuojamos grupės, bet...Jeigu grupėje nupirkome naujus stalus, ir auklėtoja per susirinkimą patvirtino, prieš surenkant pinigus, kad vaikai lankys gupę iki mokyklos (kažkaip tuo naiviai patikėjau, nors kaimynė sakė, kad vaikai kiekvienais metais pereina skirtingas grupes unsure.gif )
Tai rudenį, aišku, perkėlė į kitą "apdriskusią" grupę...Ir čia sutvarkėm, pažadėjo vėl, kad vaikai lankys bent kelis metus, na metai dar nepraėjo, bus matyt....
Atsakyti
QUOTE(arabe @ 2007 02 28, 13:55)
Darželis, ko gero, toks kaip visi valstybiniai Lietuvos darželiai. Jaukumo grupėse trūksta, bet tokia pat situacija ir mokyklose ir kitose vaikų ugdymo įstaigose. Aš nieko prieš, kad tėvų sąskaita būtų remontuojamos grupės, bet...Jeigu grupėje nupirkome naujus stalus, ir auklėtoja per susirinkimą patvirtino, prieš surenkant pinigus, kad vaikai lankys gupę iki mokyklos (kažkaip tuo naiviai patikėjau, nors kaimynė sakė, kad vaikai kiekvienais metais pereina skirtingas grupes  unsure.gif )
Tai rudenį, aišku, perkėlė į kitą "apdriskusią" grupę...Ir čia sutvarkėm, pažadėjo vėl, kad vaikai lankys bent kelis metus, na metai dar nepraėjo, bus matyt....

Va pažadėti tai moka... biggrin.gif
mums irgi žadėjo. bet rugsėjo mėn mes atsiūrėmė kitoj grupėj. Pas mus nupirko kilimą, tai pasirašėm "a lia panaudos sutartį" su grupe, kad tėvai tą kilimą skolina grupei biggrin.gif
Atsakyti
grižtant prie šikšnosparnių šventės biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=12393905
Atsakyti
QUOTE(arabe @ 2007 02 28, 14:55)
Darželis, ko gero, toks kaip visi valstybiniai Lietuvos darželiai. Jaukumo grupėse trūksta, bet tokia pat situacija ir mokyklose ir kitose vaikų ugdymo įstaigose. Aš nieko prieš, kad tėvų sąskaita būtų remontuojamos grupės, bet...Jeigu grupėje nupirkome naujus stalus, ir auklėtoja per susirinkimą patvirtino, prieš surenkant pinigus, kad vaikai lankys gupę iki mokyklos (kažkaip tuo naiviai patikėjau, nors kaimynė sakė, kad vaikai kiekvienais metais pereina skirtingas grupes  unsure.gif )

mano teta ten aukletoja dirba, tai sake jau nebegali tevams i akis ziureti. Dyrike aukletojoms liepia paršyt tėvų kad remontuotų, o kai perkelia i kitas patalpas spėkit ant ko tėvai išsilieja.
rimtai gal kokia reikia sutarti pakišti. aš saviški irgi esu uzrashius i darza, tai galvoju kaip čia padaryt, kad nepasinaudotu, kaip iki šiol
Atsakyti
Vilka, mano mergaitė tik savaitę vėliau gimusi, nei taviškis, tai gal susitiksime, kai mažiukai pradės lankyti darželį. Man irgi teko remontuoti grupes,tik priešmokyklinukų grupei remonto nereikėjo, tai teko pirkt vieną brangų daiktą.Kokį, lai lieka paslaptis, kurio taip pat panorėjo direktorė. Mes tėvai , tik įrankiai, norams įgyvendinti. Bet jei vaikui patinka darželis, tai ką darysi...
Reikia tikėtis, kad greit neliks neremontuotų grupių, jei visi susitvarkys....
Atsakyti
O aš kažkaip jau trečią kart bandysiu įkalbėt vaiką kad eitų į darželį. Vienais metais ėjo 3 mėnesius,bet nuo nuolatinių ligų atsiėmiau,šį rugsėjį lankė 3 savaites po kurių vaiką paguldė ligoninėn,o šeimoj atsirado broliukas,tai nusprendžiau dar metus laikyt namie,bet jau šį rugsėjį teks vėl bandyt eit ir jau ne į lopšelį,o į darželį ax.gif Mažiukas jau užrašytas kitam rudeniui bigsmile.gif Tik vieno nesuprantu,kodėl mano vyresnėlis nenori eit į darželį g.gif 2 pirmas savaites lankė kuo puikiausiai,bet vėliau kažkas nutiko,kad nė pro kur,o kai po mėnesio užėjom pas direktorę,sutikom auklėtoją,tai vaikas rėkė nesavu balsu su isterikom blink.gif Mano mama jau norėjo leptalt,kad kokia čia auklėtoja,jei vaikas pamatęs verkia blink.gif

O taip noriu kad vaikai eitų be ašarų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzuka: 09 balandžio 2007 - 20:05
Bandyk su vaiku pakalbėt, kas tada įvyko. Gal dabar grupėj bus kita auklėtoja ir problemų nebebus...
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2007 04 09, 20:04)
Tik vieno nesuprantu,kodėl mano vyresnėlis nenori eit į darželį g.gif 2 pirmas savaites lankė kuo puikiausiai,bet vėliau kažkas nutiko,kad nė pro kur,o kai po mėnesio užėjom pas direktorę,sutikom auklėtoją,tai vaikas rėkė nesavu balsu su isterikom blink.gif Mano mama jau norėjo leptalt,kad kokia čia auklėtoja,jei vaikas pamatęs verkia blink.gif
O taip noriu kad vaikai eitų be ašarų cool.gif

Buzuka, žinok pas mane panašiai buvo, kai vyresnėlį pratinau pire darželio. 2 savaites - no problemo, priprato grupėje, pamilo auklėtojas. paskui sirgo, o paskui nuolatinėms auklėtojoms buvo atostogos, tai pakliuvo ant kažkokios raganos, kad isterija būdavo vien nuo žodžio darželis, iškart pakildavo temperatūra. Kai nusistebėjau prie tos auklėtojos kas tam vaikui darosi, tai pasakė, kad, matyt, sunkiai besiadaptuojantis vaikas pasitaikė. Nesąmonė, matyt, kažką padarė vaikui, aprėkė ar sudavė ar pan. Negaliu į tos raganos pusę net pažiūrėt. Neleidom visą vasarą, nors dirbom, o nuo rudens, kai grįžo auklėtojos tikrosios vėl viskas normaliai pavyko. Nors didele meile darželiui niekada nepasižymėjo, bet eina. AUKLĖTOJA labai svarbu. Maniškis savo mylimai Marytei neša net šokoladą wub.gif , o ji jam pasakas apie mašinas net paseka smile.gif.
Atsakyti
Nu va ir aš galvoju,kad su auklėtoja kažkas netaip g.gif Prašiau ,kad perkeltų kartu su kitais vaikais į darželį,nes buvo likę keli mėnesiai iki 3 metų,o senoj grupėj liko mažučiai.Kartusu senąją grupe iškeliavo ir labai gera auklėtoją,kurią vaikas mylėjo unsure.gif Tai direktorė atsisakė perkelt,nes jį jau surušiavus vaikus pagal metus doh.gif O maniškis kai dar metų pradžioj gimęs,o kiti metų pabaigoj,tai yra didelis skirtumas,interesai visai kiti blink.gif
Atsakyti
na paskaiciau as cia apie si darzeli, nes pati salia jo gyvenu.... vaikui vasara tik bus metukai, jau uzsirasem, bet doh.gif eiles kokios, gerai kad dar spejom, ir tai direktore pasake seskej, nes musu maziai vienodu laiku gime, as pati nebuvau ji mane uzrasinejo ir saviski, tai dirike sake jog ir tai dar neaisku kaip bus ar gales vaikas patekti 2 metu ten... ax.gif nes eiles nerealios...na nezinau.... kaip jus cia saket lape ji lotuliukas.gif gudraake lotuliukas.gif lotuliukas.gif paziuresim.... kaip vaikas i darzeli reaguos
Atsakyti