Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

oj kad tik kas uzdarytu mane... maitintu.. manau buciau laiminga nuo visu rupesciu atitrukus...

Manau, be problemu jus paguldytu i psichiatrine nueikit pas gydytoja, papasakokit viska, ka cia ir pailsesit, nes tikrai jums reikia pagalbos, as net, manau, yra nusiklastama sitokius dalykus rasineti viesai....jei jums reikia pagalbos jos pilna, tik paprasykit, ar norit cia kazkokio gailescio sulaukti?

prisiimkit astakomybe uz save , uz savo gyvenima, bet tai zinoma vel gi jusu reikalas...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 05, 22:54)
Autore nepanasi i mokyklinio amziaus mergaite, tai nei turi i tevu pasirinkta mokykla eiti nei su tevais bendrauti jei nepatinka

jau padarytą tėvų ar mokyklos žalą atitaisyti yra labai sunku. be to, nepanaši ji ir į 80 metų moterytę. Viskas dar šviežia gali būti
Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 05, 22:55)
<p>tevu nesirenkam kaip ir mokyklos ar giminiu.. Draugai.. na gal kitas reikalas... bet ir tai .. tavo draugai bus tie kurie gyvena +/- aplinkui...
</p><p></p>


Na taip, draugus renkiesi mazdaug 500km spinduliu, toliausia tai Varsuva, Ryga.
Bet Berlynas, Helsinkis irgi greitai nuvaziuojama.
Atsakyti

Visur visokiu zmoniu yra, net tame paciame mieste ar kaime. Su kuom nori su tuom bendrauji, kiekvienas zmogus atnesa kazka, ismoko kazko, daznai ir pagal save pasirenkam , koks musu paciu vidus.

Bet tai paneliai puikybe per krastus liejasi, oi as ne tokia, visi blogi, o as sventoji... :oh:  gal laikas susipazinti su savim realiu?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 12:16)
<p>Visur visokiu zmoniu yra, net tame paciame mieste ar kaime. Su kuom nori su tuom bendrauji, kiekvienas zmogus atnesa kazka, ismoko kazko, daznai ir pagal save pasirenkam , koks musu paciu vidus.</p><p>Bet tai paneliai puikybe per krastus liejasi, oi as ne tokia, visi blogi, o as sventoji... doh.gif  gal laikas susipazinti su savim realiu?</p>

na nesakyk, pasaulis pilnas blogų žmonių. Būna taip, kad žmogus jau gimsta netinkamoje aplinkoje. Jei nei tėvai nei giminės nėra geri (arba tų tėvų iš viso nėra), galima ir toliau "sėkmingai" pakliūti į blogą aplinką. Į prastą klasę mokykloje, tarp prastų kaimynų, prastai ištekėti ir t.t. Būna žmonių gimusių po nelaiminga žvaigžde kaip ir po laiminga. Aš tai nesutinku, kad viskas priklauso tik nuo paties žmogaus. Tik dalis priklauso nuo mūsų. Aišku, savižudybė ne išeitis, ypač, kai išaugi jau į savarankišką amžių. Visada tuomet galima išvažiuoti kur nors kitur, ypač šiais laikais, kai net tranzuoti galima, jei pinigų nėra. Galima prisiglausti kur vienuolyne ir pan. bei atsigauti, susipažinti su naujais, kitokiais žmonėmis ir t.t.
Atsakyti

Tai as ta ir sneku, kad kai uzaugi, jau nuo musu priklauso, aisku, vaikysteje labai priklausom nuo tevu, bet , kad ir kokia butu bloga aplinka ar patirtis galima atsitiesti ir susikurti savo gyvenima, koki nori,  susirasti tu geru zmoniu, pilna tokiu pvz, kaip mano tetis sakydavo visada, kaip pasiklosi taip ismiegosi.

Atsakyti
Monteverte,
Gimti blogoje aplinkoje nelygu buti blogu zmogumi. Blogas zmogus, tai mano nuomone blogas nepaisant visko gero - pradedant sauskelnemis, baigiant suaugelio gyvenimu. Bet as tokiu nesutikau. Uz kiekvienos blogos savybes slepiasi priezastis SIAME gyvenime,tik ne visada aplinkiniai tai [iskart] pamato. Velgi, ne visi gime blogoje aplinkoje, ten pat ir nuskandina savo gyvenimus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 23:08)
Monteverte,
Gimti blogoje aplinkoje nelygu buti blogu zmogumi. Blogas zmogus, tai mano nuomone blogas nepaisant visko gero - pradedant sauskelnemis, baigiant suaugelio gyvenimu. Bet as tokiu nesutikau.


Paimk va Ubintiene.
As jau metai ja aukleju, kad duoti savam vyrui yra ir geras darbas ir dvasingas poelgis.
O ji neduos, nors ja ir sukapok gabalais.
Manai jii taip isauginta? Gal ji bloga VIDUJE? Egoiste nuo kaulu smegenu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 rugsėjo 2019 - 10:33
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 08, 11:33)
Paimk va Ubintiene.
As jau metai ja aukleju, kad duoti savam vyrui yra ir geras darbas ir dvasingas poelgis.
O ji neduos, nors ja ir sukapok gabalais.
Manai jii taip isauginta? Gal ji bloga VIDUJE? Egoiste  nuo kaulu smegenu?

Vaikystes trauma biggrin.gif
Atsakyti
NetikrasPasauli, turiu kelis klausimus (klausiu draugiškai, nes tikrai nesuprantu; prašau nepriimt kaip puolimo):
1. Kodėl temos pavadinime yra prierašas "Visiška blevyzga"? Ką konkrečiai jis reiškia?
2. Negi tikrai manei, kad kažkas vardins žudymosi būdus forume?
3. Tarkime, mano 2 klausimas retorinis. Koks tada buvo motyvas kuriant šią temą? - juk "visiška blevyzga".

Šiek tiek skaitinėjau temą, bet skaityti gavosi tik per savo prizmę, mat, pati esu depresyvus dvikojis. Šiuo metu net nelabai ir reikalingos tos kojos, teisybę pasakius, nes mėnesį gyvenu lovoje. Labiau praverstų antra galva, būtų gerai, kad su lengvesnėm mintim. Ne, nesergu, tiesiog periodas, kai skauda dūšią, nes elementariai nesusitvarkau su stresą keliančia darbine veikla. Labai kvaila priežastis. Tokios priežastys išsprendžiamos, bet čia atskira tema. Žodž., niekas neprašė, bet prisistačiau (suprask, NElabą dieną).

Ir, žinai, na turiu ir aš suicidinių minčių. Šiaip, sakoma, visi žmonės kažkuriuo gyvenimo periodu jų turi. Bet ir dvikojams, kaip rūšiai, būdingas išgyvenimo instinktas. Matyt, jis daugumai stipresnis nei noras pakratyti kanopas. Nes gi žmogiškasis ego. Bet vis dėlto, kažkodėl dauguma žmonių turi draugų. Artimesnių, ar tolimesnių, bet, visgi, ar jie jų turi, kad kažką gauti, o nieko neduoda? Aš tikiu draugyste ir kad dauguma žmonių geri (primenu, kad esu stresuota ir depresuota). Nu ***** kiek paslaugų, dovanų esu gavus per gyvenimą, kiek man yra atleidę už charakterį. Net iš nepažįstamų kiek gero esu gavusi... Štai visai neseniai prie šiukšlių konteinerio gavau gėlių. Ok, jos nebuvo skirtos būtent man, bet atiteko man. Kartą, dar paauglystėje, pamečiau vienintelį turėtą banknotą, skirtą autobuso bilietui - jaunesnis berniukas pamatė kad pamečiau, pribėgo ir atidavė. Ar tai nebyloja žmonių gerumo?
Kažkuriuo metu buvo užklupęs gyvenimo prasmės (NE TIKSLO, O PRASMĖS) klausimas. Manau, turiu atsakymą. Prasmė yra kituose žmonėse, draugystė, bendrystė su jais, komunikavimas. Iš esmės visas mūsų laikas skirtas dėl kitų. Ar šukuotumeis, jei būtum viena žemėje? Aš tai ne. Nes o kam?
Išsiplėčiau, bet, manau, į temą tau tos mano mintys.

Užpypino žvaigždutėm, o ten visai nebuvo keiksmažodis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 08 rugsėjo 2019 - 19:31
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 23:08)
Monteverte,
Gimti blogoje aplinkoje nelygu buti blogu zmogumi. Blogas zmogus, tai mano nuomone blogas nepaisant visko gero - pradedant sauskelnemis, baigiant suaugelio gyvenimu. Bet as tokiu nesutikau. Uz kiekvienos blogos savybes slepiasi priezastis SIAME gyvenime,tik ne visada aplinkiniai tai [iskart] pamato. Velgi, ne visi gime blogoje aplinkoje, ten pat ir nuskandina savo gyvenimus.

tu neakcentuok vieno mano parašyto žodžio sau, kai skaitai visą postą. Aš man regis aiškiai paaiškinau ką turiu omeny. Pradėjau juk nuo šeimos. Niekas nekaltas, jei nežinai įvairių atvejų, kai pvz. gimsta vaikas pas asocialus ar šiaip durnius, jis ten engiamas ir neturi kas jį užstotų. Ir būna, kad toli gražu ne į gerą klasę, mokyklą toks vaikas patenka. Gali papulti ir mokytojai, kurie jį dar pastumdys, jausdami, kad jis neturi kam pasiskųsti, paskui mokytojus iš paskos ir vaikai. Dažniausiai toks žmogus po to nori labai greitai susituokti, galvoja, kad savo šiemą sukūręs išsigelbės nuo pasauklio, bet ir tai nepasiseka, vėl kokį despotą sutinka, nes nemoka rinktis, neturi suformuotų saugiklių, neturi kas pataria.
Man keista, kad tau pastoviai reikia visas parašytas žinutes peraiškinti. Negi tokia neišprususi esi, nesugebi niekaip minties suprasti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 08:57)
Niekas nekaltas, jei nežinai įvairių atvejų, kai pvz. gimsta vaikas pas asocialus ar šiaip durnius, jis ten engiamas ir neturi kas jį užstotų.


Neigi genetika? manai, kad visi vaikai vienodi.
Jie nevienodi deja.

Ir gyvunai neevienodi.
Viena anglu seima, auginu liutuka. Kai tas paaugo tai juos ir suede. Labai normalus liutukas.

Su asocialais ar durniais nera tiesiogines priklausomybes, bet daznai vaikai taip pat ne prrotto bokstai.

Antra, jei vaikas kuri laika augo su asocialais - tai jau jam nepadesi...

Atsakyti