Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 09, 10:11)
Neigi genetika? manai, kad visi vaikai vienodi.
Jie nevienodi deja.

Ir gyvunai neevienodi.
Viena anglu seima, auginu liutuka. Kai tas paaugo tai juos ir suede. Labai normalus liutukas.

Su asocialais ar durniais nera tiesiogines priklausomybes, bet daznai vaikai taip pat ne prrotto bokstai.

Antra, jei vaikas kuri laika augo su asocialais - tai jau jam nepadesi...

prie ko čia genetika? aš apie aplinką. Aš tik atsakiau į mintį, kad jei suaugęs, tai jau turi susirasti pagalbą, kažkaip susiimti, nes nepriklauso nuo tėvų ar mokytojų. Tai ir rašau, kad būna visokių atvejų, kad tas negatyvas tam tikrame žmoguje (ne visus gi turiu omeny), gali būti giliai įsišaknijęs, nes jis tiesiog nematė gražių pavyzdžių gyvenime. Nei biologinėje šeimoje, nei mokykloje, nei po to savo sukurtoje šeimoje.
Neperseniausiai skaičiau jehovistų dukros išpažintį. Tėvai buvo urodai, debilai ir visokie kitokie. Bet jai dar labai pasisekė, kad papuolė tarp šaunių mokytojų ir mokinių mokykloje. Jie ją ir ištempė. Bet jei nebūtų papuolusi į tokią klasę, manau, kad tos jos išpažinties nebesulauktume, nes ji paprasčiausiai jau būtų negyva, nusižudžiusi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 09, 08:57)
tu neakcentuok vieno mano parašyto žodžio sau, kai skaitai visą postą. Aš man regis aiškiai paaiškinau ką turiu omeny. Pradėjau juk nuo šeimos. Niekas nekaltas, jei nežinai įvairių atvejų, kai pvz. gimsta vaikas pas asocialus ar šiaip durnius, jis ten engiamas ir neturi kas jį užstotų. Ir būna, kad toli gražu ne į gerą klasę, mokyklą toks vaikas patenka. Gali papulti ir mokytojai, kurie jį dar pastumdys, jausdami, kad jis neturi kam pasiskųsti, paskui mokytojus iš paskos ir vaikai. Dažniausiai toks žmogus po to nori labai greitai susituokti, galvoja, kad savo šiemą sukūręs išsigelbės nuo pasauklio, bet ir tai nepasiseka, vėl kokį despotą sutinka, nes nemoka rinktis, neturi suformuotų saugiklių, neturi kas pataria.
Man keista, kad tau pastoviai reikia visas parašytas žinutes peraiškinti. Negi tokia neišprususi esi, nesugebi niekaip minties suprasti?

Na jau cia tavo problema matyt, teksto nesuvokimas, nes kam tu man aiskini kazka, jeigu as pries tai parasiau ta pati? Aisku aplinka gali daryti itaka didele, ypac vaikystej, bet as oponavau i teigini, kad zmones blogi jau gimsta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 09, 10:40)
as oponavau i teigini, kad zmones blogi jau gimsta.

kieno toks teiginys buvo? biggrin.gif
Atsakyti

NetikrasPasauli, turiu kelis klausimus (klausiu draugiškai, nes tikrai nesuprantu; prašau nepriimt kaip puolimo):
1. Kodėl temos pavadinime yra prierašas "Visiška blevyzga"? Ką konkrečiai jis reiškia?
2. Negi tikrai manei, kad kažkas vardins žudymosi būdus forume?
3. Tarkime, mano 2 klausimas retorinis. Koks tada buvo motyvas kuriant šią temą? - juk "visiška blevyzga".
 

1. Del anti-suicidiniu zmoniu ar kitokio tipo zmoniu kurie gali sakyti kaip: (silpnaprote, debile ir kitokiu gore dalyku..) Ar eik, mirk, niekam cia neidomu ir panasiai.

2. Nelabai tikejaus bet ir meluociau jei sakyciau kad nesitikejau, tiesiog zmonems lengviau betka kalbeti forumuose ar uz ekrano. Taigi tyliai tikejaus kad gal kas pasiulys kaip (blevyzga) ar just for fun koki buda, ar seip nepagalvoje pasakys kazka link tos puses...

3. Gali buti kad pakalbeti su kitais, ar su kazkuo (jauciuosi vienisa), tikejaus ir vel, gal kas, koki buda leptels ar dar kazka.. Na bet per kazkas per 50 dienu, t.y. nuo siuos temos sukurimo dingo tas mano noras kalbetis su kazkuo, pasiekta ta paskutine stadija as manau. Tai kaip ir nebeliko jokiu motyvu cia. Pavyko per ta laika suzinoti tik tai, kad atlikti suicide yra sunkus dalykas, neivyksta viskas iskarto taip kaip nori, tenka laukti panikoje ir skausme. Pamaciau kaip atrodo negyvi zmones, prisipazinsiu dingo tas mirties grozis, nera jokio grozio tame, bet realiai tai visapusiskas problemu sprendimas is kitos puses.. Gal as ir silpnaprote (kaip kazkas minejo) bet jauciu kaip ji mane kviecia..

 

Priduriu: taip yra geru zmoniu ir blogu tik juos reikia rasti, o mano gyvenime ivyko taip kad ju nepasitaike paprasciausiai. Tiesiog pas vienus jie atsiranda pas kitus nelabai (o gal kiti kartais ir nepastebi) buna visko.

Gyvenimo prasme ir supratau.. Buti laiminga, kazka pamilti, ar tai saugoti kaip minejai.. Bendravimas, jausmu pasidalinimas tarpusyje ir panasiai.. Na bet realiai as viso to jau kaip ir nebenoriu, pavargusi jauciuosi..

 

Realiai del manes gali moderatoriai rakinti tema.. Nebent jus norit tarpusavyje dar kalbetis, tai tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NetikrasPasaulis: 11 rugsėjo 2019 - 02:33
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 11, 03:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Night13" data-cid="72496419" data-time="1567963622">
<div>
<p>NetikrasPasauli, turiu kelis klausimus (klausiu draugiškai, nes tikrai nesuprantu; prašau nepriimt kaip puolimo):

1. Kodėl temos pavadinime yra prierašas "Visiška blevyzga"? Ką konkrečiai jis reiškia?

2. Negi tikrai manei, kad kažkas vardins žudymosi būdus forume?

3. Tarkime, mano 2 klausimas retorinis. Koks tada buvo motyvas kuriant šią temą? - juk "visiška blevyzga".

 </p>
</div>
</blockquote>
<p>1. Del anti-suicidiniu zmoniu ar kitokio tipo zmoniu kurie gali sakyti kaip: (silpnaprote, debile ir kitokiu gore dalyku..) Ar eik, mirk, niekam cia neidomu ir panasiai.</p>
<p>2. Nelabai tikejaus bet ir meluociau jei sakyciau kad nesitikejau, tiesiog zmonems lengviau betka kalbeti forumuose ar uz ekrano. Taigi tyliai tikejaus kad gal kas pasiulys kaip (blevyzga) ar just for fun koki buda, ar seip nepagalvoje pasakys kazka link tos puses...</p>
<p>3. Gali buti kad pakalbeti su kitais, ar su kazkuo (jauciuosi vienisa), tikejaus ir vel, gal kas, koki buda leptels ar dar kazka.. Na bet per kazkas per 50 dienu, t.y. nuo siuos temos sukurimo dingo tas mano noras kalbetis su kazkuo, pasiekta ta paskutine stadija as manau. Tai kaip ir nebeliko jokiu motyvu cia. Pavyko per ta laika suzinoti tik tai, kad atlikti suicide yra sunkus dalykas, neivyksta viskas iskarto taip kaip nori, tenka laukti panikoje ir skausme. Pamaciau kaip atrodo negyvi zmones, prisipazinsiu dingo tas mirties grozis, nera jokio grozio tame, bet realiai tai visapusiskas problemu sprendimas is kitos puses.. Gal as ir silpnaprote (kaip kazkas minejo) bet jauciu kaip ji mane kviecia..</p>
<p> </p>
<p>Priduriu: taip yra geru zmoniu ir blogu tik juos reikia rasti, o mano gyvenime ivyko taip kad ju nepasitaike paprasciausiai. Tiesiog pas vienus jie atsiranda pas kitus nelabai (o gal kiti kartais ir nepastebi) buna visko.</p>
<p>Gyvenimo prasme ir supratau.. Buti laiminga, kazka pamilti, ar tai saugoti kaip minejai.. Bendravimas, jausmu pasidalinimas tarpusyje ir panasiai.. Na bet realiai as viso to jau kaip ir nebenoriu, pavargusi jauciuosi..</p>
<p> </p>
<p>Realiai del manes gali moderatoriai rakinti tema.. Nebent jus norit tarpusavyje dar kalbetis, tai tiek.</p>

Kodel tu pasirinkai buti vieniša? Nes tai pacio zmogaus pasirinkimas.
Atsakyti

Paprasciausiai viskas banalu patapo.

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 11, 16:40)
<p>Paprasciausiai viskas banalu patapo.
</p>

Jautiesi auksciau uz kitus?
Atsakyti

nesijauciu, jauciuosi zemiausia grandis. tiesiog viskas atsibodo, visi fake face ir panasiai..

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 11, 19:06)
<p>nesijauciu, jauciuosi zemiausia grandis. tiesiog viskas atsibodo, visi fake face ir panasiai..
</p>


Nesamone. As esu tikras ir cia daugelis... Na kai kurios kazka bando vaidinti, bet joms nesiseka.

Gal nereikia noret, kad visi kaip pirmokui paaiskintu. Bet siaip zmones perprasti nesunku.
Kad ir tave...

Pilna nesamoningu postulatu, kazkas pries zudymasi... As nesu pries zudymasi.
Isvadina durniais... tai ka nori kad meluotu, sakytu, kad protinga, sakei atsibodo melas.

Tai va uzssimk tuo kad suprotingek ir tada matysi tikrove, nereikes kaltinti kitu zmoniu, kad visko neisaiskina.

Mokslininkai daug ka issiaiskina ka tikrai sunku, o cia paprasti dalykai...
Atsakyti

Man nebesvarbu jau, ka mano apie mane kiti zmones ir nebekaltinu nieko visiskai, susigadinau gyvenima, viskas. Arba busiu vienisa arba isvis manes nebus taskas. Zmoniu  yra visokiu, yra geru ir blogu, paprasciausiai mano kelyje pasitaike ne kokie, na bet as nieko nekaltinu. kiekvienas esam skirtingas kaip individas su savo nuomone. ir nebus taip kad patiksi visiems.. ne pinigas vis delto.

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 11, 21:04)
<p>Man nebesvarbu jau, ka mano apie mane kiti zmones ir nebekaltinu nieko visiskai, susigadinau gyvenima, viskas. Arba busiu vienisa arba isvis manes nebus taskas. Zmoniu  yra visokiu, yra geru ir blogu, paprasciausiai mano kelyje pasitaike ne kokie, na bet as nieko nekaltinu. kiekvienas esam skirtingas kaip individas su savo nuomone. ir nebus taip kad patiksi visiems.. ne pinigas vis delto.
</p>


Gal tiesiog pradek bendraut be jokiu tikslu. Kad ir cia.
Gali i tai ziuret kaip i pramoga, bet kiekvienoje pramogoje yra rimtu dalyku kaip ir atvirksciai.
As nzn kazkam gal patinku, kazkam nepatinku, net zadejo mane uzmusti. Tai zinok geriau nei buti pilkai pelei kur nekeli emociju.

Galima susirasti kitokiu idomiu pramogu, sakysim zaisti zaidimus, kur reikia visus issaudyti ar ziuret kokius bojevikus...
Tik neziurek filmu apie zmoniu santykiu ar jausmus - sunervuos ir tiek...

Zinok yra zmoniu nelaimingu, vienas tarnavo AFganistane dar prie rusu, tai sake vienintelis jam malonumas gyvenime yra kazkam suvaryti i pilva peili.

Jis sukure toki eilerasti... na tiksliai neatsimenu...

Sedziu as ant namo kraigo,
Abiejose rankose po plyta,
Na prieikit arciau,
Jus blogi praeiviai

Yra zmoniu kurie jauciasi nekaip...
Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 11, 15:40)
<p>Paprasciausiai viskas banalu patapo.
</p>

Banalu ir buvo.
Norejai demesio - negavai.
Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 11, 20:04)
<p>Man nebesvarbu jau, ka mano apie mane kiti zmones ir nebekaltinu nieko visiskai, susigadinau gyvenima, viskas. Arba busiu vienisa arba isvis manes nebus taskas. Zmoniu  yra visokiu, yra geru ir blogu, paprasciausiai mano kelyje pasitaike ne kokie, na bet as nieko nekaltinu. kiekvienas esam skirtingas kaip individas su savo nuomone. ir nebus taip kad patiksi visiems.. ne pinigas vis delto.
</p>

Tu nors, kiaule, padekok savo iteviam.
Nes ne dovanele irgi buvai..

Atsakyti