Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ilgas ir dažnas maitinimas išsekina?

QUOTE(sirse @ 2005 04 29, 13:02)
Kelios dienos jaučiu siaubingą silpnumą. Širdis gal prieš kokį mėnesį pradėjo permušinėti cry.gif  .Deja, niekaip iki gydytojos nepavyksta nukakti, bet nemanau, kad ji ką nors patartų (nu pas mus rajone tokios jau gydytojos  doh.gif  ) Ar tai tikrai galėtų būti nuo maitinimo krūtimi?  g.gif

Man irgi permušinėt buvo pradėję. Ir taip smarkiai, kad labai išsigandau ir iškart bėgau į polikliniką. Padarė keletą tyrimų, bet nieko dorai nepasakė, tik vis klausinėjo kiek dar žadu maitinti. Maždaug davė suprasti, kad gal jau užteks schmoll.gif . Pasiūlė pagerti magnį, kalį, gudobelės papildus, tai nuo jų šiek tiek pagerėjo, bet nedaug. Paskui neapsikenčiau to vaikščiojimo į polikliniką be rezultatų ir nuėjau pas homeopatą. Ir dabar geriu žirniukus, o permušimai praktiškai išnyko thumbup.gif Gal padės mano patirtis rolleyes.gif Girdėjau, kad panašių problemų dažnai turi jautresnės mamytės...
Atsakyti
man sveikata tai sakyčiau l. susilpnėjo, bet va vėl neaišku ar nuo paties maitinimo ar neišmiegojimo, kėlimosi keliskart per naktį. Šiaip reikia kada mudvien su dukrele prisiruošt ir nutraukt sinbiozę blush2.gif manau jau daug daviau. kas dėl maitinimosi, tikrai reikia maitintis l. gerai, nes kentės ne vaikutis, o mama, tai irgi gamtos patvarkyta, kad vaikui būtų kas geriausia, net palyginus vegetarių ir nevegetarių motinų pienų sudėti skirtumų nerasta, tai ką, vegetarės pienas buvo pilnavertis, jos kuno medžiagų sąskaita, o jei jų nevartoji, tai...
žinios yra žiniomis, bet kaip sau padėt jau nežinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE
Kelios dienos jaučiu siaubingą silpnumą. Širdis gal prieš kokį mėnesį pradėjo permušinėti  .Deja, niekaip iki gydytojos nepavyksta nukakti, bet nemanau, kad ji ką nors patartų (nu pas mus rajone tokios jau gydytojos  ) Ar tai tikrai galėtų būti nuo maitinimo krūtimi?

Ir man antrą maitinimo mėnesį taip buvo: dažnai permušinėjo širdis, trukčiojo akių vokai, silpnumas apimdavo. Bet man padėjo paprasčiausiai tai, kad pakeičiau multivitaminus į geresnius. Viskas susitvarkė kažkur per savaitę, dabar vis dar maitinu, jaučiuosi puikiai.
Atsakyti
Aš nejaučiu jokio silpnumo.Nuovargis būna,kai mažai miegu naktį,bet jei naktį miegu gerai,tai ryte atsikeliu labai žvali thumbup.gif ir energinga.
Atsakyti
Pazistamas toks silpnumo jausmas, bet man jis prasidejo veliau - gal 11 menesi ax.gif Esu isitikinus, kad nuo maitinimo, nes butent tuo momentu svaigdavo galva ir pan. O nemaitinant silpna nebudavo.
Atsakyti
man su abiem vaikais sunkesnis laikotarpis budavo apie 6 men. nemanau, kad tai del maitinimo - greichiau jau del neishsimiegojimo. matyt, tuo metu persitvarko hormonai. tada kuri laika jauchiausi pavargus, neishsimiegojusi, suprastejo atmintis.
su pirmu nuotaika ir sveikata labai pasitaise, kai pradejau gana intensyviai sportuoti (nuo 7 men., kiekviena darbo diena aerobika + baseinas). su antru - pradejau juos abudu vezhioti i baseina, mokyklele ir sheip visokia veikla uzhsiimti...
abudu ishmaitinau iki 1 metu, maisto papildu praktishkai nevartojau.
Atsakyti
maniskiui dar tik menuo, o as jau kartais jauciuosi nusilpusi tokia, kad vezimeli net sunku vezti...
nors geriu vitaminus, kalci...
Atsakyti
jei maitinant ilgiau paguliu ant vieno sono, jauciu labai nemalonu nutirpima.Tai ypac daznai pasitaiko po nakties. Manau, jog tam itakos turi maitinimas. Taciau kaip nors istversiu del savo angelelio
Atsakyti
per nepilnus du men trecia kart persalau. O sedziu namie, niekur nesitrankau. g.gif Jau pradeda erzinti...
Atsakyti
Kai maniškei buvo maždaug 4 mėn. nusprendžiau nueit pasitikrint sveikatą, nes maniau esanti išsunkta. Rezultatai stulbinantys: hemoglobinas apie 150 (kai buvau neščia vos 100 budavo), kalcis irgi prie viršutinės ribos. Gydytoja rekomendavo nustot gert vitaminus ir papildomą kalcį.
Atsakyti
Buvau issigandus, nes per 3 men. numeciau apie 16 kg., dar per 3 men. kokius 4. Dabar sveriu 42 kg. Manau, kad del to kaltas ne tiek maitinimas, kiek nuolatine nemiga (mano dukryte labai nerami naktimis). Nors buvau pradejus manyt, kad tai del zindymo. Nuejau pasitikrint sveikata. Kaip kazkas rase hemoglobinas dar geresnis nei visuomet blink.gif . Zodziu, viskas gerai thumbup.gif . O mano receptas- miegas.
Atsakyti
man irgi vis kažkaip keistai šidrį padaigo ax.gif ir dabar kelias dienas taip keistai jaučiaus, vis pamatuoju temperatūrą - tai apie 35,3-35,4. vat tokia durna. vyras sako blogai rodo termometras, nu bet ne, keliais net permatavau. o aš jaučiuosi kaip peršalus būčiau ar panašiai, galva plyšta, nežinau kur dėtis sad.gif tai gal irgi su žindymu susiję?
Atsakyti