maniske tai rankom trina, laukia nesulaukia kada mes issikraustysim... gyvenam pas uosvius jau beveik metus laiko. krize, pinigeliai nesimeto ir dar vis glaudziames po sparneliu. maniskiui gerai, juk kol nevaro pro duris tai ir sedi, o as turiu visus priekaistus isklausyt, viska. nelabai mes su anyta sutariam, nes ji tokia gana priekabi, ikyri ir sakyciau riboto mastymo zmogus (supraskit kaimo davatkele) todel tarp musu kyla trintis, nes as kad ir kiek tvardausi daznai lepteliu savo nuomone. o ji megeja pasigincyt. tai va toks saldus gyvenimelis... pas vyra paguodos net neverta ieskot, jam tai kas ranka numojo ir isejo reikalu tvarkyt, o jus cia mazdaug bobos aiskinkites....

QUOTE(Godulytė @ 2010 01 10, 01:07)
Tai kad gal ir nereikia anytos myleti. Reikia jos sunu myleti. o ja pakanka tik gerbti

QUOTE(Smilla @ 2010 01 16, 21:19)
Tai kad gal ir nereikia anytos myleti. Reikia jos sunu myleti. o ja pakanka tik gerbti 

as ir gerbt neturiu uz ka

QUOTE(varhay @ 2010 01 19, 14:14)
Na, tai čia jau kitas klausimas.
QUOTE(Eimy @ 2010 01 16, 16:52)
Visos jos tokios, na gal ne visos, bet dauguma tai tikrai iš vieno molio drėbtos
Negali jos susitaikyti, kad kažkokios mergelės jų nuostabiuosius sūnelius "pasisavino"

Negali jos susitaikyti, kad kažkokios mergelės jų nuostabiuosius sūnelius "pasisavino"

"Visos jos tokios" gal per drasu taip teigti

QUOTE(Rethimna @ 2010 01 19, 22:33)
Oi nemėgstu aš savo anytos. Vis kišasi į mūsų reikalus. Nervina ir tai, kad vis kada anūkai
už tą posakį, mes baisiai buvom susipykusios.

Ta prasme - kada jai anūkų pagimdysite? O ar bent pasidomėjo, kodėl negimdote? Ar tik zyzė, kad jai anūkų reikia?

Papildyta:
QUOTE(tigra_111 @ 2010 01 19, 18:41)
uosviene nevadinu
Tai, kad ji Jums ir nėra uošvienė.

QUOTE(-Mylia- @ 2010 01 20, 18:33)
Ta prasme - kada jai anūkų pagimdysite? O ar bent pasidomėjo, kodėl negimdote? Ar tik zyzė, kad jai anūkų reikia? 

Taip ji zyzia, kad pagimdyčiau anūkų

QUOTE(Rethimna @ 2010 01 20, 21:35)
Nesidomi kodėl negimdau, ji tik zyzti temoka. Negaliu kaip ji mane neurvuoja

Zinau, tokiu zmoniu ir as. Nusisauti galima nuo zyzimo.
QUOTE(Kasema @ 2010 01 20, 22:57)
Zinau, tokiu zmoniu ir as. Nusisauti galima nuo zyzimo.
Bet kaip jiems taip atrodo, kad niekaip nesuprantu. Čia mano reikalas, kada norėsiu tada ir gimdysiu tuos vaikus o ne kada ji nori.
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 20, 21:35)
Nesidomi kodėl negimdau, ji tik zyzti temoka. Negaliu kaip ji mane neurvuoja

Nepavydetina situacija.