Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

maniske tai rankom trina, laukia nesulaukia kada mes issikraustysim... gyvenam pas uosvius jau beveik metus laiko. krize, pinigeliai nesimeto ir dar vis glaudziames po sparneliu. maniskiui gerai, juk kol nevaro pro duris tai ir sedi, o as turiu visus priekaistus isklausyt, viska. nelabai mes su anyta sutariam, nes ji tokia gana priekabi, ikyri ir sakyciau riboto mastymo zmogus (supraskit kaimo davatkele) todel tarp musu kyla trintis, nes as kad ir kiek tvardausi daznai lepteliu savo nuomone. o ji megeja pasigincyt. tai va toks saldus gyvenimelis... pas vyra paguodos net neverta ieskot, jam tai kas ranka numojo ir isejo reikalu tvarkyt, o jus cia mazdaug bobos aiskinkites....biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Godulytė @ 2010 01 10, 01:07)
nemyliu ir as  biggrin.gif

Tai kad gal ir nereikia anytos myleti. Reikia jos sunu myleti. o ja pakanka tik gerbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2010 01 16, 21:19)
Tai kad gal ir nereikia anytos myleti. Reikia jos sunu myleti. o ja pakanka tik gerbti  ax.gif

as ir gerbt neturiu uz ka doh.gif
Atsakyti
Nereikia jos mylėti. Man regis, užtenka gerbti, kad užaugino jums vyrą. O jei dar ir mylimą,tai jau visai neblogai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2010 01 19, 14:14)
as ir gerbt neturiu uz ka  doh.gif

Na, tai čia jau kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 16, 16:52)
Visos jos tokios, na gal ne visos, bet dauguma tai tikrai iš vieno molio drėbtos  doh.gif
Negali jos susitaikyti, kad kažkokios mergelės jų nuostabiuosius sūnelius "pasisavino"  lotuliukas.gif

"Visos jos tokios" gal per drasu taip teigti mirksiukas.gif Bent jau man asmeniskai, tai ypatingas zmogus uosviene nevadinu, ji man antra mama 4u.gif Mus sieja ypatingi santykiai ir meile ir pagarba kartu... ax.gif Ji man brangi nuo pat pradziu smile.gif Jai taip pat turiu uz daug ka padekoti, kaip ir savo mamai wub.gif
Atsakyti
Oi nemėgstu aš savo anytos. Vis kišasi į mūsų reikalus. Nervina ir tai, kad vis kada anūkai doh.gif už tą posakį, mes baisiai buvom susipykusios.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 19, 22:33)
Oi nemėgstu aš savo anytos. Vis kišasi į mūsų reikalus. Nervina ir tai, kad vis kada anūkai    doh.gif    už tą posakį, mes baisiai buvom susipykusios.

Ta prasme - kada jai anūkų pagimdysite? O ar bent pasidomėjo, kodėl negimdote? Ar tik zyzė, kad jai anūkų reikia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tigra_111 @ 2010 01 19, 18:41)
uosviene nevadinu

Tai, kad ji Jums ir nėra uošvienė. biggrin.gif Ji Jums - anyta. Jūsų mama Jūsų vyrui uošvienė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2010 01 20, 18:33)
Ta prasme - kada jai anūkų pagimdysite? O ar bent pasidomėjo, kodėl negimdote? Ar tik zyzė, kad jai anūkų reikia? g.gif

Taip ji zyzia, kad pagimdyčiau anūkų doh.gif Nesidomi kodėl negimdau, ji tik zyzti temoka. Negaliu kaip ji mane neurvuoja box.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 20 sausio 2010 - 20:36
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 20, 21:35)
Taip ji zyzia, kad pagimdyčiau anūkų    doh.gif    Nesidomi kodėl negimdau, ji tik zyzti temoka. Negaliu kaip ji mane neurvuoja    box.gif        gun_rifle.gif

Zinau, tokiu zmoniu ir as. Nusisauti galima nuo zyzimo.
Atsakyti
QUOTE(Kasema @ 2010 01 20, 22:57)
Zinau, tokiu zmoniu ir as. Nusisauti galima nuo zyzimo.

Bet kaip jiems taip atrodo, kad niekaip nesuprantu. Čia mano reikalas, kada norėsiu tada ir gimdysiu tuos vaikus o ne kada ji nori.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 20, 21:35)
Taip ji zyzia, kad pagimdyčiau anūkų     doh.gif     Nesidomi kodėl negimdau, ji tik zyzti temoka. Negaliu kaip ji mane neurvuoja     box.gif         gun_rifle.gif

Nepavydetina situacija. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trupinelis*: 21 sausio 2010 - 08:25