[quote=DEIMUTE,2010 06 28, 01:53]
[quote=Bekasė,2010 06 27, 23:14]
nesvarbu kas vaziuoja kartu, bet jei vaziuojame musu masina, as vaziuoju priekyje ( nebent reti isskirtiniai atvejai - anyta siaip jiems nepriklauso). Jeigu jau vyras nori ka leisti sedeti priekyje - jo problema, as tada vairuotojo vietoje isitaisau.
Gerbk ir mylek kita ir tave gerbs ir myles. Man net kvaila klausytis kaip kai kurios reikalauja is kito pagarbos,o pacios negerbia paprasciausiai seno zmogaus.Nesvarbu kokia masina vaziuociau,mano anyta labai sunkiai vaiksto,jai skauda kojas,sanariai ir as net nesudvejoju ,visada atitraukiu sedyne kiek tik galiu,kad tik jai butu lengviau ilipti ,sedeti ir islipti.Gal uztat ir neturejau problemu su anyta nuo pat sukaktuviu pradzios ,o gyvenu jau senokai su tuo paciu vyru.
[/quote]
Tai tau labai pasiseke, kad tavo tokia puiki anyta. As visalaik buvau geranoriska, ir tebesu, bet pastebiu, kad kantrybe blesta
O del sedejimo masinoj, tai tuscias cia gincas. Visi automobiliai skirtingi, ir ne visur sedeti priekyje yra patogiau. Prezidentai irgi sedi tik gale

Tu rasai negerbiat seno zmogaus. Mano anyta nera sena, jai dar iki 60 ojojoj kiek, yra sportiska ir vikri. Taip kad nuo situacijos priklauso. Nereikia cia moralizuoti. As pazistu kaip jau minejau nemazai moteru, kurios turi nuostabias anytas. O maniske nera blogas zmogus. Bet nesutampa musu charakteriai. As tyliu, nieko nesakau, nusileidziu, bangu nekeliu, raminu save, kad kiekvienas jos vizitas tiesiog neisvengiamas ir laikinas. Nu bet kai ima sarint po mano apatinius, kai man i akis sako, kad neduok dieve dukra bus tokia auksta kaip as, o ne kaip jos dukryte.... Kai vaidina generola, o as nenoriu pasiduoti ir nieko nesakydama darau vistiek, kaip man atrodo teisinga, tai tada ji pyksta. Ji leidzia sau atvaziavus i svecius daryt sou prie stalo: nuzvelgia ka padarau, paima sakute, paknaisioja, paragauja, tada topine fraze: man kazkaip nelabai cia... ir nevalgo mano gaminto maisto. Visi valgo ir giria, o ji nevalgo, pora kasneliu kokiu nuryja, o valandos nuo mano patiekalu sustoja skrandis, bet siulomu vaistu atsisako, vaiksto susiraukus visa. Ir taip kaskart! Tai pasakykit man, ar tai nera paprasciausia nepagarba man? Man tai atrodo, kaip elementari kulturos stoka. mandagus zmogus taip nedarytu. Juolab, kad kulinarija yra mano pomegis ir gaminu as tikrai skaniai. As pas ja net jos amziais i gumulus sulipusius beskonius ryzius valgau, o ji... Aj, kas neturejo "nuostabios" anytos, tam nesuprast...