Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(festina lente @ 2010 06 27, 23:36)
Na,as zinau,kaip yra,todel taip ir sakau. Man gaila matyti,kaip suauges vyras verkia,kad niekada nebuvo mylimas savo motinos,anei tevo. Aciu tik tiek,kad pagimde ji... Na,nepasakosiu cia istorijos visos.
O pagal kokius kriterijus jus matuojat meile? Ar jums atrodo,kad mes tiesiog nesugebam pastebeti tos motiniskos meiles? O ka daryti,jei jos tikrai nera ne laselio?

Idomu yra tai, kad mano anyta lygiai taip pat argumenavo, kai sake, kad tokia moteris kaip as, negali myleti toki vyra, kaip jos sunus. Rodos gyvenam, nesiskundziam.

Niekada nesakau, kas ka myli ir nemyli, nes protu suvokiu, kad kiekvieno meiles israiska yra skirtinga, ir nebutinai mano supratimas apie meile ir kokia ji turi buti yra aksioma kitam.

Tarkim, vieniem atrodo, kad tevu meiles israiska yra studiju apmokejimas, o as manau, kad as privalau savo vaika ismokinti taip, kad jis pats jas apmpketu. Dvi skirtingos tevu kategorijos, kas nuspres kuri labiau myli?

O gi nieko nereikia daryti, priversti myleti neimanoma, galima tik paciam myleti.
Atsakyti
Anyta toks pats zmogus kaip ir mes, juk neveltui sakoma kad marti turi buti sveika, kodel? Todel, kad jos sunui pagimdytu vaikuciu ir dar spetu aplink jos vaikeli pasokinet. Tikras anytas turejau ir tebeturiu 2. Su pirmuoju vyru pradejom gyventi kai man buvo 18, o 19 jau susituokem. Kai vyras mane atvede pas savo mama, ji vos nenualpo. Atvede ka tik mokykla pabaigus mergiote ir dar internata, o jau ka kalbet kad neturejo turtingu tevu doh.gif Ju pokalbi iki siol prisimenu, kai ji ragino tik pazaisti su manim, ir vesti turtinga kaimynke, buvo labai skaudu, jauciausi kaip koks skuduras, pavalyk su juo, o paskui i siuksliu konteineri. Ji atvirai nemego manes. Bet kai istojau i univera ir dar pabaigiau valstybes finansuojama, kaip mat anytos poziuris pasikeite, o kai gavau labai gerai apmokama darba, tai visai santykiai pasitaise lotuliukas.gif dabar su eks anyta laaabai gerai ir daug bendraujam. Visgi suprantu kaip zmogu ja, man irgi nepatiktu jei mano dukra atvestu vaikina labai neaiskios kilmes, tik as nebuciau tokia kategoriska (matyt kad mane gyvenimas taip mete), bent jau pasireiksti jam duociau, gal kaip ir man buvo, pirmas ispudis visai apgaulingas buvo smile.gif
Atsakyti
[quote=Bekasė,2010 06 27, 23:14]
nesvarbu kas vaziuoja kartu, bet jei vaziuojame musu masina, as vaziuoju priekyje ( nebent reti isskirtiniai atvejai - anyta siaip jiems nepriklauso). Jeigu jau vyras nori ka leisti sedeti priekyje - jo problema, as tada vairuotojo vietoje isitaisau.

Gerbk ir mylek kita ir tave gerbs ir myles. Man net kvaila klausytis kaip kai kurios reikalauja is kito pagarbos,o pacios negerbia paprasciausiai seno zmogaus.Nesvarbu kokia masina vaziuociau,mano anyta labai sunkiai vaiksto,jai skauda kojas,sanariai ir as net nesudvejoju ,visada atitraukiu sedyne kiek tik galiu,kad tik jai butu lengviau ilipti ,sedeti ir islipti.Gal uztat ir neturejau problemu su anyta nuo pat sukaktuviu pradzios ,o gyvenu jau senokai su tuo paciu vyru.
Atsakyti
[quote=DEIMUTE,2010 06 28, 01:53]
[quote=Bekasė,2010 06 27, 23:14]
nesvarbu kas vaziuoja kartu, bet jei vaziuojame musu masina, as vaziuoju priekyje ( nebent reti isskirtiniai atvejai - anyta siaip jiems nepriklauso). Jeigu jau vyras nori ka leisti sedeti priekyje - jo problema, as tada vairuotojo vietoje isitaisau.

Gerbk ir mylek kita ir tave gerbs ir myles. Man net kvaila klausytis kaip kai kurios reikalauja is kito pagarbos,o pacios negerbia paprasciausiai seno zmogaus.Nesvarbu kokia masina vaziuociau,mano anyta labai sunkiai vaiksto,jai skauda kojas,sanariai ir as net nesudvejoju ,visada atitraukiu sedyne kiek tik galiu,kad tik jai butu lengviau ilipti ,sedeti ir islipti.Gal uztat ir neturejau problemu su anyta nuo pat sukaktuviu pradzios ,o gyvenu jau senokai su tuo paciu vyru.
[/quote]

Tai tau labai pasiseke, kad tavo tokia puiki anyta. As visalaik buvau geranoriska, ir tebesu, bet pastebiu, kad kantrybe blesta unsure.gif
O del sedejimo masinoj, tai tuscias cia gincas. Visi automobiliai skirtingi, ir ne visur sedeti priekyje yra patogiau. Prezidentai irgi sedi tik gale smile.gif Tu rasai negerbiat seno zmogaus. Mano anyta nera sena, jai dar iki 60 ojojoj kiek, yra sportiska ir vikri. Taip kad nuo situacijos priklauso. Nereikia cia moralizuoti. As pazistu kaip jau minejau nemazai moteru, kurios turi nuostabias anytas. O maniske nera blogas zmogus. Bet nesutampa musu charakteriai. As tyliu, nieko nesakau, nusileidziu, bangu nekeliu, raminu save, kad kiekvienas jos vizitas tiesiog neisvengiamas ir laikinas. Nu bet kai ima sarint po mano apatinius, kai man i akis sako, kad neduok dieve dukra bus tokia auksta kaip as, o ne kaip jos dukryte.... Kai vaidina generola, o as nenoriu pasiduoti ir nieko nesakydama darau vistiek, kaip man atrodo teisinga, tai tada ji pyksta. Ji leidzia sau atvaziavus i svecius daryt sou prie stalo: nuzvelgia ka padarau, paima sakute, paknaisioja, paragauja, tada topine fraze: man kazkaip nelabai cia... ir nevalgo mano gaminto maisto. Visi valgo ir giria, o ji nevalgo, pora kasneliu kokiu nuryja, o valandos nuo mano patiekalu sustoja skrandis, bet siulomu vaistu atsisako, vaiksto susiraukus visa. Ir taip kaskart! Tai pasakykit man, ar tai nera paprasciausia nepagarba man? Man tai atrodo, kaip elementari kulturos stoka. mandagus zmogus taip nedarytu. Juolab, kad kulinarija yra mano pomegis ir gaminu as tikrai skaniai. As pas ja net jos amziais i gumulus sulipusius beskonius ryzius valgau, o ji... Aj, kas neturejo "nuostabios" anytos, tam nesuprast...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 28 birželio 2010 - 06:11
Man labiausiai patinka argumentas, "tau pasiseke su anyta", jei moteris sako, kad jos gyvenime daug maz viskas gerai. Ne velnio, mes turime tai ka esame uzsitarnavusios. Yra didelis menas, sugebejimas, sugyventi.

Visos mes esam potencialios anytos, na jei budamos marciomis, nesugebama savo puikybes pazaboti, tai kokios busim anytom, irgi neva "tiesa" i akis sakysim... Ir galvosim "jau tai piemenei nesilankstysius, nepataikausiu, parodysiu jai savo vieta..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 birželio 2010 - 07:52
Hm... Mano ta taip vadinama anyta,mano vyro,t.y. savo pirmagimio,nemylejo,neaugino,tik paleido i pasauli. Kur cia galima iziureti motiniska meile? Kad nepasidare aborto,o pagimde? Tai jau rasiau,aciu jai uz tai didelis. Nors vaikas uzaugo gatvej,bet turiu nuostabu vyra,gera,supratinga,nekomfliktiska asmenybe. Jam vis dar skaudu,jis nenori su ja susitikti. O ji sugeba per giminaicius gauti sunaus nr ir paskambinus pareikalauti pinigu... O taip,ji labai myli,tik parodyti nemoka doh.gif Ne velnio! Nieko ji nemyli,net pati saves. Nelaimingas zmogus sakyciau. Todel ir nera tarp musu nei pykciu,nei geru emociju,nes tiesiog nera bendravimo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 06 28, 08:51)
Man labiausiai patinka argumentas, "tau pasiseke su anyta", jei moteris sako, kad jos gyvenime daug maz viskas gerai. Ne velnio, mes turime tai ka esame uzsitarnavusios. Yra didelis menas, sugebejimas, sugyventi.

Visos mes esam potencialios anytos, na jei budamos marciomis, nesugebama savo puikybes pazaboti, tai kokios busim anytom, irgi neva "tiesa" i akis sakysim... Ir galvosim "jau tai piemenei nesilankstysius, nepataikausiu, parodysiu jai savo vieta..."

Taip,labai teisingi pastebejimai- yra didelis menas,sugebejimas sugyventi. As niekada nemaniau,kad man pasiseke su anyta.Pavydejau savo seseriai,kuri turejo dvi anytas ir abi nuostabias. O manoji man atrode visada susiraukusi ir pikta ir as ilgai nezinojau ar as jai tinku ar ne. Kai jos dukterys po du vyrus pakeite,nes visi zentai buvo blogi,as pagalvodavau,kad ir apie mane ji galbut taip kalba ,kai negirdziu . Tik po kiek metu as is svetimu zmoniu suzinojau,kaip ji pasake,kad sunus kaip sunus,o marcia ji turi gera.Patikekite,tai buvo ivertinimas . As nesilanksciau jai,tiesiog stengiausi isvengti konfliktu,nesokti i akis , nors gal ir nevisur ji buvo teisi kaip man tada jaunai atrode . Ir tai vien del to,kad ji uz mane vyresne ,ji mano vyro motina ir vaiku mociute. Turiu sunu,busiu anyta ir jau dabar bandau sau iteigti,kad turiu buti jai tolerantiska , turiu ne gadinti santykius,o juos tobulinti. Ir tai yra sugyvenimo menas, kurio mokaisi visa gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 06 22, 22:56)
As tai anyta visada prieky pasodinu, gal, kad vyresnis zmogus ir butu patogiau. Nesijauciu nei nusizeminus, nei pazeminta. Beje savo mama irgi prieky pasodinu.
Ir dar apibumbu, kai nor i gala sestis

Atsiprasau. lietuviskai neraso blush2.gif

Man tai tas pats seip biggrin.gif bet seip visada storesnius i prieki sodinam arba kuriems sunkiau atsisesti g.gif
Atsakyti
Geriau butu, kad mano motina viska papasakotu, nes as visko gerai nezinau, bet galiu nusakyti kokia yra mano mociute, jos anyta.
Galbut viskas prasidejau dar jai kudikiu esant. manau, kad visos jos asmeniskai patirtus skriaudos dave atkirti jos charakteriui. jos motina mire ja gimdydama. vyresni broliai ir seserys pastoviai ja kaltindavo ir musdavo, kad neva mano mociute uzmuse ju motina. jos pacios tevas jai kumsciu negailedavo. Taip pat augo ir mano tevas. ji labai muse. senele isaugo manydama ir tokiu principu augino savo vaikus, kad 'tik su dirzu pasieksi ko nori ir isspresi problemas'. ji nemegstama visoje gimineje ir yra nezmoniskai valdinga. mano senele yra lenke. labiau uz viska nekencia lietuviu, todel pastoviai kartindavo gyvenima mano motinai kuri nuo plauku galiuku iki pat koku pirstu panagiu tikra lietuve. izeidinejimai, smeiztas, santazas. nuolatiniai jos palydovai. ji visaip stengesi isskirti mano tevus kol galu gale pavyko. su senele as visiskai nebendrauju, o kadangi del nepaaiskinamu priezasciu tevas palaiko jos puse nesutariu ir su juo. su motinos leidimu pasikeiciau pavarde is *****ic i ****yte kodangi senoji pavarde man istikro asocijuojasi su velniu
Atsakyti
nei ji myli mano vyra su manim ir anuke, nei mes ja mylim schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti