Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 12:30)
ar gavai zinute?

gavau ir atrasyt jau spejau wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 05 14, 12:34)
Matyt, kad tavo anyta nėra kvaila moteris, permato, jog jos sūnui su tavim nėra gera...

Is kur jus traukiat, kad jos vyrui negera su ja??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 14:00)
o prie ko cia dukra?

blink.gif irgi sito nesupratau...gal cia bando uzmesti,kad tik del vaiko su zmona gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 14, 14:31)
blink.gif irgi sito nesupratau...gal cia bando uzmesti,kad tik del vaiko su zmona gyvena?

Tuoj dar detektyvai nustatys, kad vaikas ne tavo vyro... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 15:38)
Tuoj dar detektyvai nustatys, kad vaikas ne tavo vyro... doh.gif

kad ir kaip bebutu,ji vis delto yra nuo mano vyro rolleyes.gif ir to niekas nepakeis..nebent kas nors nores papirkti daktarus ir tada pasakys,kad tai ne jo vaikas.
Atsakyti
Sveikutes!Noreciau jusu paklausti,jei vaziuojate masinoje kartu su vyru ir anyta,kur jusu anyta sedasi,i prieki ar gale?Turbut jums pasirodys kvailas ir nereiksmingas klausimas blush2.gif Negaliu pykciu tverti,kai mano anyta griudama lekia kad atsisestu i prieki,salia savo sunelio doh.gif Jai atrodo,kad motinai turi buti pagarba!Atsiprasau,o tai kaip tada su pagarba zmonai? g.gif Mano anyta yra is kaimo,sena boba,gal todel tokiu senu paziuru?Ir aplamai,nekenciu jos!!!
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 19:34)
Sveikutes!Noreciau jusu paklausti,jei vaziuojate masinoje kartu su vyru ir anyta,kur jusu anyta sedasi,i prieki ar gale?Turbut jums pasirodys kvailas ir nereiksmingas klausimas blush2.gif Negaliu pykciu tverti,kai mano anyta griudama lekia kad atsisestu i prieki,salia savo sunelio doh.gif Jai atrodo,kad motinai turi buti pagarba!Atsiprasau,o tai kaip tada su pagarba zmonai? g.gif Mano anyta yra is kaimo,sena boba,gal todel tokiu senu paziuru?Ir aplamai,nekenciu jos!!!

As tai anyta visada prieky pasodinu, gal, kad vyresnis zmogus ir butu patogiau. Nesijauciu nei nusizeminus, nei pazeminta. Beje savo mama irgi prieky pasodinu.
Ir dar apibumbu, kai nor i gala sestis

Atsiprasau. lietuviskai neraso blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 18:34)

Atleisk, profilije pas tave pastebejau jog sunaus nori ax.gif , o kam jis tau, kad itikti vyrui ar patinka kai taves nekencia? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 23 birželio 2010 - 06:54
QUOTE(xxkamane @ 2010 06 23, 08:53)
Atleisk, profilije pas tave pastebejau jog sunaus nori ax.gif , o kam jis tau, kad itikti vyrui ar patinka kai taves nekencia? unsure.gif

Nesupratau,tai ka,jei nori sunaus tai reiskia ,jog nori itikti vyrui? g.gif Kazkodel su savo pirmojo vyro mama sutariam kuo puikiausiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 23, 09:14)
Nesupratau,tai ka,jei nori sunaus tai reiskia ,jog nori itikti vyrui? g.gif Kazkodel su savo pirmojo vyro mama sutariam kuo puikiausiai. smile.gif

O kur garantijos, jog tave myles marti?
o kodel nekenti sitos?
Ka ji padare, pasipasakok, neesu kategoriska, bet del tos sedimo tai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 23 birželio 2010 - 09:17
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 19:34)
Sveikutes!Noreciau jusu paklausti,jei vaziuojate masinoje kartu su vyru ir anyta,kur jusu anyta sedasi,i prieki ar gale?

Mano anyta yra is kaimo,sena boba,gal todel tokiu senu paziuru?Ir aplamai,nekenciu jos!!!

Visada kitam šeimos nariui (ar tai mano tėtis, ar vyro, ar jo mama, ar kurio nors iš mūsų seneliai ar močiutės) pasiūlau atsisėsti į priekį. Dėl to, kad ten patogiau ir daugiau vietos. Dėl to, kad man taip atrodo tinkama. Ir nesijaučiu nieko praradusi dėl to, kad vieną kitą kartą nepasėdžiu šalia savo vyro biggrin.gif

Kokių senų pažiūrų? Atrodo, kad tai Jums su nervais ar saviverte kažkas negerai 4u.gif Apsiraminkit, neapykanta labiausiai kenkia Jums, o ne kam kitam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 birželio 2010 - 11:05
Mano anyta visada sėdasi priekyje, nes ten daugiau vietos, patogiau ir nesvarbu kas vairuoja jos sūnus ar aš.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 06 23, 11:16)
O kur garantijos, jog tave myles marti?
o kodel nekenti sitos?
Ka ji padare, pasipasakok, neesu kategoriska, bet del tos sedimo tai... doh.gif

Na del garantijos tai zinoma,kad jos nera.Cia niekas nezino kokia marcia ar zenta turesi...O pacia pirmaja neapykanta jai pajutau,kai ji pries pat musu vestuves likus kelioms dienoms man pasake,kad as perspeciau savo dukra(turiu dukra is pirmos santuokos),kad ji per vestuves nevadintu manes mama,o sauktu vardu doh.gif Na zinoma as jai nenusileidau...O del to sedejimo masinos priekyje tai zinoma as ir pati uzleisciau jai sedeti priekyje,taciau ji aiskiai pasako kad as mama ir turiu sedeti prieky. lotuliukas.gif
Atsakyti