QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 17:52) |
Nufotkinau Leja su musu rudeninuku firmine maike ![]() ![]() |
Laabai super maikutes...

O Lejuke iki vasaros jos neisaugs?

Nu labai tinka Lejai maikute
, tokia visa ruzava
As va klausti norejau, pastebejau, kad Lyjos zandukai daug kur paraude, ar cia tu ja prijuokini pries tai ar jos zandukai aznai paraude buna

As va klausti norejau, pastebejau, kad Lyjos zandukai daug kur paraude, ar cia tu ja prijuokini pries tai ar jos zandukai aznai paraude buna

QUOTE |
O Lejuke iki vasaros jos neisaugs? |
Ne, neisaugs, 94-104 ismiera, jai uzpakali dengia, o i ploti ji labai tampri

QUOTE |
As va klausti norejau, pastebejau, kad Lyjos zandukai daug kur paraude, ar cia tu ja prijuokini pries tai ar jos zandukai aznai paraude buna |
Kriaka, rausteleje jos zandai, bet ne taip kaip buna alergiskai. Svelnuciai, ne siurkstus

QUOTE (ewa @ 2004 10 18, 07:57) |
Kriaka, rausteleje jos zandai, bet ne taip kaip buna alergiskai. Svelnuciai, ne siurkstus ![]() ![]() |
As del ko paklausiau, nes mano Bernardo zandukai irgi buvo paraude cia kelias dienas, o as jam daviau paragauti vaikisko pienuko, ir nuo musu stalo sio bei to gauna kartais, nes pavalgyt neimanoma, ziuri kaip koks alkanas suniukas

Gvyduta, aciu
Kriaka, neivarysi tu man nieko, as kazkaip nelabai bijau. Mano Leja tiek daug nuo musu stalo visko gauna, nes kudikinio maisto ji atsisako. Tai man nelieka kitos iseities, kaip duot ta pati ka ir mes valgom, paprastai kai gaminu, tai jai darau ta pati tik maziau prieskoniu idedu ir atskiram puodeli troskinu.
Siaip Leja nera alergiska, va tik nuo balto surio jai buvo kunelis emes serpetot, tai dabar pienisku produktu beveik negauna. Siaip stebiu as ja, o tie zandukai buna parausta, bet ne siurkstus, o svelnuciai visai, tai as nekreipiu demesio

Kriaka, neivarysi tu man nieko, as kazkaip nelabai bijau. Mano Leja tiek daug nuo musu stalo visko gauna, nes kudikinio maisto ji atsisako. Tai man nelieka kitos iseities, kaip duot ta pati ka ir mes valgom, paprastai kai gaminu, tai jai darau ta pati tik maziau prieskoniu idedu ir atskiram puodeli troskinu.
Siaip Leja nera alergiska, va tik nuo balto surio jai buvo kunelis emes serpetot, tai dabar pienisku produktu beveik negauna. Siaip stebiu as ja, o tie zandukai buna parausta, bet ne siurkstus, o svelnuciai visai, tai as nekreipiu demesio

QUOTE (ewa @ 2004 10 19, 09:25) |
Gvyduta, aciu ![]() Kriaka, neivarysi tu man nieko, as kazkaip nelabai bijau. Mano Leja tiek daug nuo musu stalo visko gauna, nes kudikinio maisto ji atsisako. Tai man nelieka kitos iseities, kaip duot ta pati ka ir mes valgom, paprastai kai gaminu, tai jai darau ta pati tik maziau prieskoniu idedu ir atskiram puodeli troskinu. Siaip Leja nera alergiska, va tik nuo balto surio jai buvo kunelis emes serpetot, tai dabar pienisku produktu beveik negauna. Siaip stebiu as ja, o tie zandukai buna parausta, bet ne siurkstus, o svelnuciai visai, tai as nekreipiu demesio ![]() |
Ir saunuole

QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 19:52) |
Nuotrauka

QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 17:52) |
Nu, kokia styliova panicka

Grazuolyte
, o maikonas koks fainas. Tikrai...norint pasikelti nuotaike, reikia Lejytes nuotraukas paziureti.

QUOTE (ewa @ 2004 10 15, 10:07) |
Nu jau atsibodus as turbut visiems su savo nuotraukom, bet va per pusrycius prigaudziau tokiu vaizdeliu, kad pati juokiaisi balsu ![]() |
Oi net nuotaika pakele