Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 17:52)
Nufotkinau Leja su musu rudeninuku firmine maike smile.gif Oi vasara nesiosim thumbup.gif

Laabai super maikutes... thumbup.gif
O Lejuke iki vasaros jos neisaugs? g.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu labai tinka Lejai maikute wub.gif wub.gif , tokia visa ruzava wub.gif wub.gif
As va klausti norejau, pastebejau, kad Lyjos zandukai daug kur paraude, ar cia tu ja prijuokini pries tai ar jos zandukai aznai paraude buna wub.gif
Atsakyti
O Lejuke iki vasaros jos neisaugs? 

Ne, neisaugs, 94-104 ismiera, jai uzpakali dengia, o i ploti ji labai tampri thumbup.gif
As va klausti norejau, pastebejau, kad Lyjos zandukai daug kur paraude, ar cia tu ja prijuokini pries tai ar jos zandukai aznai paraude buna 

Kriaka, rausteleje jos zandai, bet ne taip kaip buna alergiskai. Svelnuciai, ne siurkstus g.gif Kazkaip susimasciau dabar nuo ko jai cia g.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 18, 07:57)

Kriaka, rausteleje jos zandai, bet ne taip kaip buna alergiskai. Svelnuciai, ne siurkstus g.gif Kazkaip susimasciau dabar nuo ko jai cia g.gif

As del ko paklausiau, nes mano Bernardo zandukai irgi buvo paraude cia kelias dienas, o as jam daviau paragauti vaikisko pienuko, ir nuo musu stalo sio bei to gauna kartais, nes pavalgyt neimanoma, ziuri kaip koks alkanas suniukas doh.gif , tai galvoju ar cia yra rysys ar ne.......Bereikalo gal tau uzsimiau, ivarysiu tau dabar paranoja, kaip ir sau huh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu tavo Lejuke tai nepakartojama thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gvyduta, aciu smile.gif
Kriaka, neivarysi tu man nieko, as kazkaip nelabai bijau. Mano Leja tiek daug nuo musu stalo visko gauna, nes kudikinio maisto ji atsisako. Tai man nelieka kitos iseities, kaip duot ta pati ka ir mes valgom, paprastai kai gaminu, tai jai darau ta pati tik maziau prieskoniu idedu ir atskiram puodeli troskinu.
Siaip Leja nera alergiska, va tik nuo balto surio jai buvo kunelis emes serpetot, tai dabar pienisku produktu beveik negauna. Siaip stebiu as ja, o tie zandukai buna parausta, bet ne siurkstus, o svelnuciai visai, tai as nekreipiu demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 19, 09:25)
Gvyduta, aciu smile.gif
Kriaka, neivarysi tu man nieko, as kazkaip nelabai bijau. Mano Leja tiek daug nuo musu stalo visko gauna, nes kudikinio maisto ji atsisako. Tai man nelieka kitos iseities, kaip duot ta pati ka ir mes valgom, paprastai kai gaminu, tai jai darau ta pati tik maziau prieskoniu idedu ir atskiram puodeli troskinu.
Siaip Leja nera alergiska, va tik nuo balto surio jai buvo kunelis emes serpetot, tai dabar pienisku produktu beveik negauna. Siaip stebiu as ja, o tie zandukai buna parausta, bet ne siurkstus, o svelnuciai visai, tai as nekreipiu demesio smile.gif

Ir saunuole thumbup.gif thumbup.gif , nors as irgi nelabai kreipiu demesi, tiesiog kai grizdavau ana savaite is paskaitu vakarais, tai man vis atrode, kad vaikas tai karscioja, tai dar kas nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 19:52)
Nufotkinau Leja su musu rudeninuku firmine maike smile.gif Oi vasara nesiosim thumbup.gif

Nuotrauka thumbup.gif o dantukai kokie grazus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 17:52)

Nu, kokia styliova panicka thumbup.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Grazuolyte wub.gif , o maikonas koks fainas. Tikrai...norint pasikelti nuotaike, reikia Lejytes nuotraukas paziureti.
Atsakyti
Drutas mano vaikis tik nuotraukose atrodo. NEsuprantu nieko nevalgo, bet vistiek storas. g.gif Tikriausiai mano pienas jam labai gerai veikia biggrin.gif

O kokie mergytes ishmatavimai?
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 15, 10:07)
Nu jau atsibodus as turbut visiems su savo nuotraukom, bet va per pusrycius prigaudziau tokiu vaizdeliu, kad pati juokiaisi balsu biggrin.gif

Oi net nuotaika pakele biggrin.gif
Atsakyti