Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

QUOTE (Gvyduta @ 2004 10 19, 14:14)
Drutas mano vaikis tik nuotraukose atrodo. NEsuprantu nieko nevalgo, bet vistiek storas. g.gif Tikriausiai mano pienas jam labai gerai veikia biggrin.gif

O kokie mergytes ishmatavimai?

Pas mus irgi zandai trigubiniai tik nuotraukose, o siaip tik 8,600 kg. Ugis 74.
Kazkaip nuotraukose visi storesni atrodo smile.gif
Atsakyti
Ewa, avataras thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif nemirtingas!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 19:52)
Nufotkinau Leja su musu rudeninuku firmine maike smile.gif Oi vasara nesiosim thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Fasolka smile.gif Aciu, Patri smile.gif

Leja ziuri telika smile.gif
Caca dede smile.gif
user posted image
O sita teta as tuoj nupesiu smile.gif
user posted image

Atsakyti
Kokios nuotraukytes idomios isejo,tokios mistiskos,antroji tai tokia abrakadabra smile.gif
Tai ka,pas jus telikas ant zemes apsigyveno? biggrin.gif
O ta avataro nuotraukyte tai be zodziu,nu ir pagauk man sitokia israiska thumbup.gif
Atsakyti
Nu taip telikas ant zemes, nes dabar pas mus biskutuka gamybos procesas vyksta wink.gif Jau kaip man daede musu bardakas, nu bet jau galas matosi biggrin.gif
O avatarine nuotrauka man paciai irgi patinka, juokiuosi as is jos biggrin.gif
Atsakyti
Uchhhh, merginaaa clap.gif thumbup.gif wub.gif
Kazkada pamenu mamka sake kad koses nevalge- dabar tai jau matosi kad avatarine nuotrauka pasimaitinusio vaiko, tokia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Is avatarines nuotraukos galiu tik spresti, kad tai "kipsu kipsiukas" su isdaigu kibirkstelem akyse ir tik "niam niam" laugh.gif
Atsakyti
fainuoliuke wub.gif
gerai telika ziuri ,ir atsirenka kas nepatinka laugh.gif
Atsakyti
Nu ir as atejau pagyrti avataro thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif ,na liuks mergycka atrodo,tokia pilna velniu ir isdaigu clap_1.gif ir kartu labai meili sypsena wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 17, 20:52)
Nufotkinau Leja su musu rudeninuku firmine maike smile.gif Oi vasara nesiosim thumbup.gif

super,kaip ir visada thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Leja vaidina samuraju smile.gif
Hai smile.gif
user posted image
Jeeee...
user posted image
Jaaaa...
user posted image
O cia susiaurino akis, kad itikinamiau butu laugh.gif laugh.gif
user posted image

O cia truputi nukrypsiu nuo temos... STAI CIA LEJOS RODOMASIS PIRSTAS laugh.gif Ka daryt g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewa: 23 spalio 2004 - 12:02