Mamule, Lėja tau raganosį rodo
o gal cia Leja busima repere aaa
Atejau pasigrozet naujom Lejos nuotarukytem - o ju nera
Kaip cia dabar, gal ponas Ikvepimas mama apleido ?
Nugi mano ikvepimas niekada neblesta, bet pastaruoju metu mane ant gamtos patrauke, tai laksciau po krumus ir miskus ir fotkinau visokius lapelius bei samaneles, o vaiko nefotkinau visai. Nu nevisai visai, bet beveik visai, tai va del to cia nieko naujo ir ner
Kai gris ikvepimas ant Lejukes bus ir nuotrauku
Kai gris ikvepimas ant Lejukes bus ir nuotrauku
| QUOTE (ewa @ 2004 10 23, 12:02) |
O cia truputi nukrypsiu nuo temos... STAI CIA LEJOS RODOMASIS PIRSTAS [/b][/i][/font] |
Mano vyro rodomasis pirstas tas pats...
O siaip tai nuostabios nuotraukytes, manau niekad nenusibosi...
uzejau paziuret kaip fainuoliuke auga, kokia veikla uzsiima, ir ka matau
paneliuke, linkejimai nuo bendravardes, o jos man panasios
Cia atejus randu tokiu linksmu nuotraukyciu ,tiesiog LEJOS skyrelis nuotaikai pakelt
.Saunuole mamka
Laukiam naujų nuotraukyčių
Buvau labai aptingus, nu bet kadangi siandien tokia laisva diena tai prisiruosiau jums savo mergina parodyt 
Jau kartais maudomos tik po dusu
Oiiii kaaaifas

Po maudyniu

Jau kartais maudomos tik po dusu
Oiiii kaaaifas

Po maudyniu

Pagaliau ir Lejukas is pogrindzio islindo
Bet kokia didele atrodo, ypac ten kur duse. Mazdaug, mama jau ir pati galiu issimaudyti
O tos kojytes
Kai ziurejau nuotraukas is virsaus i apacia, kur sedi, iskart atkreipiau demesi i suriestus pirtukus ir ziuri atsikra nuotraukyte kojukiu yra -
Ir ta nuotraukyte, kur suvyniota - tokia romantiska, sentimentali, (ten blakstienos kokios ryskios, ilgos - hm, ir as tokiu noreciau
)
Labai grazi, Lejuke
Bet kokia didele atrodo, ypac ten kur duse. Mazdaug, mama jau ir pati galiu issimaudyti
O tos kojytes
Ir ta nuotraukyte, kur suvyniota - tokia romantiska, sentimentali, (ten blakstienos kokios ryskios, ilgos - hm, ir as tokiu noreciau
Labai grazi, Lejuke
Atejau paziureti kitu mieliu vaikuciu nuotrauku nes pati mamukas esu tinginiukas ir vaiko nuotrauku vis mazeja.Saunuole mama,kad vaikograziausios akimirkos lieka ne tik atmintyje bet irnuotraukose.Saunuole
Aciu Tarena, aciu Jakuska, labai smagu po ilgokos pertraukeles graziu zodziu apie savo mylimiausia zmoguti isgirsti
O cia Leja taip zaidzia
Matka boska slabodzianska, kas cia per daiktas

Vyksta mokslinis tiriamasis darbas

O cia Lejukes megstamiausias minkstas zaislas - Katutis vadinasi

Va jums pabaigai

Chi chi chi, pajuokavau
O cia Leja taip zaidzia
Matka boska slabodzianska, kas cia per daiktas

Vyksta mokslinis tiriamasis darbas

O cia Lejukes megstamiausias minkstas zaislas - Katutis vadinasi

Va jums pabaigai

Chi chi chi, pajuokavau