Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Mamule, Lėja tau raganosį rodo rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
user posted imageo gal cia Leja busima repere aaa g.gif , je je jo jo laugh.gif
Atsakyti
Atejau pasigrozet naujom Lejos nuotarukytem - o ju nera sad.gif Kaip cia dabar, gal ponas Ikvepimas mama apleido ? ohmy.gif
Atsakyti
Nugi mano ikvepimas niekada neblesta, bet pastaruoju metu mane ant gamtos patrauke, tai laksciau po krumus ir miskus ir fotkinau visokius lapelius bei samaneles, o vaiko nefotkinau visai. Nu nevisai visai, bet beveik visai, tai va del to cia nieko naujo ir ner rolleyes.gif rolleyes.gif
Kai gris ikvepimas ant Lejukes bus ir nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 23, 12:02)
O cia truputi nukrypsiu nuo temos... STAI CIA LEJOS RODOMASIS PIRSTAS laugh.gif Ka daryt g.gif
user posted image[/b][/i][/font]

Mano vyro rodomasis pirstas tas pats... ohmy.gif laugh.gif Kitaip jam neiseina... doh.gif O as niekaip priprast negaliu.... doh.gif rolleyes.gif

O siaip tai nuostabios nuotraukytes, manau niekad nenusibosi... thumbup.gif Lausim nauju...
Atsakyti
uzejau paziuret kaip fainuoliuke auga, kokia veikla uzsiima, ir ka matau laugh.gif laugh.gif
wub.gif paneliuke, linkejimai nuo bendravardes, o jos man panasios wink.gif
Atsakyti
Cia atejus randu tokiu linksmu nuotraukyciu ,tiesiog LEJOS skyrelis nuotaikai pakelt biggrin.gif .Saunuole mamka thumbup.gif
Atsakyti
Laukiam naujų nuotraukyčių rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau labai aptingus, nu bet kadangi siandien tokia laisva diena tai prisiruosiau jums savo mergina parodyt smile.gif

Jau kartais maudomos tik po dusu biggrin.gif
Oiiii kaaaifas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Po maudyniu wub.gif
user posted image user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Atsakyti
Pagaliau ir Lejukas is pogrindzio islindo clap.gif
Bet kokia didele atrodo, ypac ten kur duse. Mazdaug, mama jau ir pati galiu issimaudyti tongue.gif
O tos kojytes heart.gif Kai ziurejau nuotraukas is virsaus i apacia, kur sedi, iskart atkreipiau demesi i suriestus pirtukus ir ziuri atsikra nuotraukyte kojukiu yra - heart.gif
Ir ta nuotraukyte, kur suvyniota - tokia romantiska, sentimentali, (ten blakstienos kokios ryskios, ilgos - hm, ir as tokiu noreciau g.gif )

Labai grazi, Lejuke heart.gif
Atsakyti
Atejau paziureti kitu mieliu vaikuciu nuotrauku nes pati mamukas esu tinginiukas ir vaiko nuotrauku vis mazeja.Saunuole mama,kad vaikograziausios akimirkos lieka ne tik atmintyje bet irnuotraukose.Saunuole
Atsakyti
Aciu Tarena, aciu Jakuska, labai smagu po ilgokos pertraukeles graziu zodziu apie savo mylimiausia zmoguti isgirsti heart.gif heart.gif heart.gif

O cia Leja taip zaidzia smile.gif
Matka boska slabodzianska, kas cia per daiktas blink.gif
user posted image
Vyksta mokslinis tiriamasis darbas smartass.gif
user posted imageuser posted image
O cia Lejukes megstamiausias minkstas zaislas - Katutis vadinasi wub.gif
user posted imageuser posted image
Va jums pabaigai tongue.gif
user posted image
Chi chi chi, pajuokavau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti