Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

thumbup.gif "ant suolelio pensininkai" wub.gif
Atsakyti
Grazios nuotraukytes 4u.gif Taip ir isivaizduoju, kaip jie dviese namus siaubia, o pavarge suseda reikaliuku aptarti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif ,visos subėgo pasižiūrėt biggrin.gif
Na, biggrin.gif 4u.gif neliūdna Ewai,yra ką veikt su tokiais razbaininkais
Atsakyti
Nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ner zodziu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
isivaizduioju kaip smagu juos stebeti. o ten ant radijatoraisu tai geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
Ant radijatoriaus jie kasdien sedi, tai man jau iprastas vaizdas, bet kiek as prisijuokiau, kai daviau jiems patiems valgyt, tai Leja kabina viena kasni sau, kita Pijui kisa thumbup.gif thumbup.gif Nu nezinau kiek jie ten privalge, kiek turinio ant grindu buvo, bet ziureti buvo linksma biggrin.gif
Atsakyti
O kiek tvarkymo tau paskui g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 02 11, 15:09)
O kiek tvarkymo tau paskui g.gif  blush2.gif

Dzin, ale gyvenima prasiilginau sitiek besijuokdama biggrin.gif
Atsakyti
nu fainuoliai, nerealus... biggrin.gif prisijuokem su Gretulka bespoksodamos....

Bet kokie jie draugiski - viska kartu - ir valgyt ir praustis ir siaip matyt yra apie ka pasikalbet ant radijatoriaus besedint tongue.gif

Oi dar pas tave vienas kambarys taip fainai zalsvas, man net sloba nuo tokios palvos, sakiau, per artimiausia remonta butinai kur nors tokia desiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 11 vasario 2005 - 16:33
Nu fainuoliai thumbup.gif O is kur toki grazu berniuka gavot g.gif Kazka praleidau wub.gif
Atsakyti
*Vaiva*, tas berniukas yra Dobsiuko Pijus, as jam esu aukle smile.gif
Atsakyti
Nu super chebryte thumbup.gif thumbup.gif ,pavydziu tau ewa kas ten darosi namie doh.gif biggrin.gif ,pensininkai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 02 11, 14:36)
Cia valgo, juokiausi pasizvygaudama  biggrin.gif

Nu labai jau grazu ziuret biggrin.gif biggrin.gif ,nu kaip tu Ewa su jais susitvarkai a?Nu man jei prie Paulos dar toki viena ,tai ojojoj nezinau kas butu doh.gif biggrin.gif ,isivaizduoju save lakstancia iskistu liezuviu paskui juos biggrin.gif
Atsakyti