Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Santa, zinok nera taip sunku kaip atrodo smile.gif Jie juk zaidzia kartu ir maziau demesio is manes reikalauja smile.gif Ir miega vienu laiku thumbup.gif
Atsakyti
nuotraukytes super thumbup.gif nera lygiu ir maza zodziu wub.gif
Atsakyti

kodel dusas be vandens ir su rubais ???
jauciu smagu jiems abiems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 02 11, 11:55)
Santa, zinok nera taip sunku kaip atrodo  smile.gif Jie juk zaidzia kartu ir maziau demesio is manes reikalauja  smile.gif Ir miega vienu laiku  thumbup.gif

tau nerealiai pasiseke, kad jie zaidzia. mes kai su Greta buvom pas Entoni, tai jie tik musesi, atiminejo vienas is kito zaislus, buciavosi ir maitino viens kita. sunku labai buvo blink.gif
Atsakyti
Sveikos Gyvos, Moterytes 4u.gif
jau senai i jus beziurejom, aisku kaip visad grazios, zavios ir tt tongue.gif
Nu nezinau, man tavo Leja i manaja panasi, nu turi tokiu bruozu tongue.gif , Leja dabar turininga gyvenima gyvena, draugas etc. wub.gif , nes r manoji, kai pusbrolis 2 sav. 2 metais vyresnis viesejo nuo jo atsitraukt negalejo wub.gif

Atsakyti
SAUNIOS NUOTRAUKOS!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

LABAI PASIILGOM! 4u.gif cry.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oi geras, pensininkai laugh.gif laugh.gif

liuks kad taip sekasi abu priziuret thumbup.gif thumbup.gif saunuole Ewa, galetum dvynukus augint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 02 11, 18:55)
Santa, zinok nera taip sunku kaip atrodo  smile.gif Jie juk zaidzia kartu ir maziau demesio is manes reikalauja  smile.gif Ir miega vienu laiku  thumbup.gif

ziuriu neisskiriami draugai pasidare Leja su Pijum thumbup.gif fainuoliukai...

tik vieno nesupratau,ka,mamyt,aukle patapai?
Atsakyti
nu gali is juoko numirt i tokius pensininkus beziuredamas wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
niu jau nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif labai smagūs vaikučiai thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

(tik dabar atkreipiau dėmesį,kad mes su Lėja kartu gimtadienius švenčiam ax.gif biggrin.gif)
Atsakyti
tik vieno nesupratau,ka,mamyt,aukle patapai?

Tikrai taip ax.gif
tik dabar atkreipiau dėmesį,kad mes su Lėja kartu gimtadienius švenčiam

O geras, tai pasakok pasakok koks tavo charakteris, tikiuosi nelabai bjaurus, ka g.gif mirksiukas.gif
Ewa, galetum dvynukus augint

Kad kazkada bureja man yra isburus dvynukus doh.gif Tai as treniruojuosi is anksto doh.gif
LABAI PASIILGOM!

Mes irgi 4u.gif 4u.gif
Nu nezinau, man tavo Leja i manaja panasi, nu turi tokiu bruozu

LiVo, man irgi musu panos kazkuo panasios wub.gif wub.gif
tau nerealiai pasiseke, kad jie zaidzia. mes kai su Greta buvom pas Entoni, tai jie tik musesi, atiminejo vienas is kito zaislus, buciavosi ir maitino viens kita. sunku labai buvo

Tu matai, o mano Leja prie letesniu, tai viska Pijui atiduoda savo noru smile.gif O kai tavo Greta tokia paselus, tai ko daugiau galima laukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikios nuotraukeles thumbup.gif , o tie mieli "pensininkai" tai be zodziu wub.gif wub.gif
Atsakyti