Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Superines nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
nu nerealus vaizdai thumbup.gif
prasom dazniau tokiu fotkyciu - nuotaika kyla kapitaliai
Atsakyti
doh.gif doh.gif nu sakes,as sakau kodel jie man is kart abu taip ziurejosi thumbup.gif thumbup.gif ,ewa man ir reik tokios aukles wub.gif ,gal dar ir trecia i kompanija,bet sakoma kur du trecias nereikalingas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet jau vaikuciu kokie zvilgsniai mirksiukas.gif sakys Pijus uzauges, turejau pirmaja meile, kurios vardas buvo Leja wub.gif wub.gif wub.gif o kas nors paklaus kada tai buvo, ai Pijus sakys seniai seniai kai dar metuku ir keliu menesiu buvau megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Nu fainos nuotraukytės,o mamkos komentarai tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Antroj nuotraukoj Leja taip gracingai koja pakelus, ir zvilgsniai abieju - griuk negyvas hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
Niu jau grazi, saldi porele wub.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O boooze ,kokios istabaus grozio fofofofooooootoooografijossssssssssss wacko.gif wacko.gif Super...Super...Super-Buper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.S. Ir fotiks geras,pagal nuotraukytes galima teip imti ir nuspresti ax.gif

Reikes dazniau cia uzeiti,nu bet kkkkkaip grazuuuuuuuuuuuu schmoll.gif schmoll.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jau prisijuokiau is sios grazios poreles biggrin.gif ,bet jau zvilgsniai viens i kita nemirtingi biggrin.gif ,nu tikrai linksma mamytei stebeti tokius pipiru vaizdelius thumbup.gif .Pats idomiausia jusu skyrelis thumbup.gif
Atsakyti
PASKUTINĖS NUOTRAUKOS - FANTASTIKA heart.gif wub.gif
Atsakyti
nu jau zvilgsniai tu vaiku biggrin.gif o Pijus -tai saunuolis thumbup.gif zino,kaip sirdi merginu reikia uzkariaut tongue.gif pradeda nuo koju masazo tongue.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar uzejau pasizureti. ax.gif Niu taip grazuuuuuuuuu wub.gif Niu tie vaikuciai wub.gif ,tie pagauti momentai thumbup.gif ... Niu mamyte tai tikra shaunuole ,ka cia daugiau bepridursi...

Pora,niu kokia poryte wub.gif ...nezinau ...visus konkursus , be konkurencijos nugaletu doh.gif schmoll.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti