Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

wub.gif Nu ir fainuoliai tie du vaikiukai wub.gif ,tik akytes abieju ziba biggrin.gif ,skadnikai man jie abudu tokie biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 02 23, 17:07)
nu labai jau  wub.gif  wub.gif  O nesipesa? Ar cia tik meilius kadrus fiksuoji?

Nu buna, kad susistumdo, ar kokio zaislo nepasidalina, bet daugiau laiko meilus buna wub.gif O ir siaip mano Leja viska Pijui pati atiduoda, jei jis nora pareiskia, tai nelabai ir pesasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 02 23, 15:26)
Argi ne meile  wub.gif  wub.gif Leja nepasiekia Pijaus pabuciuoti  doh.gif

Topines nuotraukos thumbup.gif !!! Tokios mielos wub.gif
Atsakyti
Ewa,kai trecia tema atidarysi,reiketu pavadint-Lejos ir Pijaus nuotykiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tai jau kiek ,mamyt,laiko siuos du isdykucius priziuri?as turbut nesugebeciau g.gif saunuole ,mamyt!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir Lejai neliudna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 02 23, 23:12)
Ewa,kai trecia tema atidarysi,reiketu pavadint-Lejos ir Pijaus nuotykiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai jau kiek ,mamyt,laiko siuos du  isdykucius priziuri?as turbut nesugebeciau g.gif saunuole ,mamyt!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir Lejai neliudna tongue.gif

Patri, tikrai sita tema jau tapo Pijaus ir Lejos smile.gif smile.gif
O dabar galvoju g.gif Turbut tris savaites jau jie pas mane du smile.gif Leja pasidare savarankiskesne kai Pijus atsirado ir nelaksto paskui mane istisa diena thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewa: 24 vasario 2005 - 09:11
thumbup.gif vaizdeliai- net uzpavydejau blush2.gif atrodo, kad labai linksmai gyvenate smile.gif
Atsakyti
Veiksmas nuo pat ankstyvo ryto:
1. vyksta apsisaudymas meiliais zvilgsniukais bigsmile.gif ax.gif wub.gif
2. Leja siulo Pijui isbuciuoti po viena pirsciuka rolleyes.gif
3. Pijus mieliau atkas visa koja is karto hah.gif

Ziureti is kito galo ax.gif ax.gif kazkaip atvirksciai gavosi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewa: 25 vasario 2005 - 09:12
biggrin.gif biggrin.gif O jau patenkinas Pijuškinas - princesė Lėja leido koją pabučiuoti wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu juokinga negaliu, va kiek koketavimo Leja is mamos ismoko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Geros nuotaikos piliule garantuota biggrin.gif

Ewa gali pradeti spausdinti leidini apie zuikienes ir zvirbliuko nuotykius thumbup.gif
Atsakyti
Truksta zodziu....Jau cia tai pora wub.gif wub.gif wub.gif Ale Leja flirtuotoja jau nuo pat mazumes tongue.gif Nu iatriu neliudna tau Ewa, ten su jais dviem biggrin.gif
Atsakyti
Bet Lejos zvilgsnis i Piju tai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
megalol.gif megalol.gif megalol.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kokie žvilgsniai antroj nuotraukoj wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti