Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

nu mamka duodi, juk susaldysi savo mazuke mirksiukas.gif
bet nuotraukos super thumbup.gif
Atsakyti
Lune, namie +23, bet kitur as ja susaldziau sad.gif
Atsakyti
Oi kokiu graziu nuotraukeliu mamyte prikepe thumbup.gif thumbup.gif .Spalvotos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja @ 2005 03 20, 01:02)

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(K.Kriste @ 2005 03 04, 10:17)
Net ashararos ridet pradejo is joko biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o man irgi ...zadejo pradeti riedeti ...bet is tokio nemoku issireikst g.gif niu is suskystejimo blush2.gif ...kazkaip laaaabai veikia wub.gif niu jus paziurekit (aiii,matet doh.gif ) kokios nuotraukytes,niu kooooookie vaikuciai,kokia mergyte cry.gif ui ui vaikuciai-saldainiukai essen.gif:

QUOTE(laurindre @ 2005 03 04, 16:13)
Tūksta žodžiū. O komentarai

jau tikrai ...truksta zodziu...o taip norisi kazka parasyt...bet nera ka...nes zodziu pritruksta...bet cia ir bezodziu viskas aisku... thumbup.gif

QUOTE(patri @ 2005 03 20, 02:11)
tik dabar ,Ewa,pastebejau,kad pas Leja kaip ir pas mus tarpas tarp dantu ax.gif

O cia reiskiasi ,niu tipo neskupi zmones yra ax.gif ... Niu tie kas turi tarpa(ne tarpeli o tarpa)...kaip cia...kaip mano maziukas turi beee.gif taigi jugi gi tokia senute man sake paaiskino,kad tokie tarpai tik pas neskupus zmones buna wub.gif
Atsakyti
*Jolanta*, nu tu kai parasai, tai is tikro labai nuosirdziai wub.gif wub.gif
Dekui tau, malonu, kad pas mus uzsuki ir taip mielai sirdziai pakomentuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2005 03 22, 02:20)

O cia reiskiasi ,niu tipo neskupi  zmones yra  ax.gif ... Niu tie kas turi tarpa(ne tarpeli o tarpa)...kaip cia...kaip mano maziukas turi beee.gif taigi jugi gi tokia  senute  man sake  paaiskino,kad  tokie tarpai tik pas neskupus zmones buna  wub.gif

O as girdejau pas ka tarpas tarp dantu ,tie zmones turetu but talentingi thumbup.gif
Atsakyti
Va kaip gerai, ir neskūpi ir talentinga mano Lėjukė, vieni pliusai tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 03 23, 20:22)
Va kaip gerai, ir neskūpi ir talentinga mano Lėjukė, vieni pliusai  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Ir šiaip gero būdo bus mergina thumbup.gif ir graži(ju jau begalo graži wub.gif ) ir talentinga ir LAIMINGA wub.gif mylima biggrin.gif ax.gif ir ko gero bus pati pačiausia ir geriausia tol kol su ja geruoju,bet jeigu jau kas negero ką padarys-tai bus baisiau negu uraganas Anatolijus praūžęs blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
(sprendžiu iš to,kad vieną dieną gimusios esam blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja: 23 kovo 2005 - 19:29
tongue.gif tongue.gif tongue.gif OOOOOO kaip Lėja gyvena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nu jau nuotraukos labai labai gražios wub.gif . man pati pati superiausia, tai kur Lėja nuoga ant kėdės su mešliuku, nu labai graži wub.gif
Šauniai ir toliau gyvenkit tongue.gif
Lėjai nuo Lėjos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokia grazuoliuke Lejuke wub.gif Nu man ji tokia paaugusi jau, tikra panelyte wub.gif
Atsakyti
Vėja, nu tu čia su tuo charakteriu, man regis kaip pirštu į akį doh.gif Nes ji šiaip labai meili, bet jau jei kas nepatiko, tai tikrai uraganas buna doh.gif
LiVo, 100 metų, linkejimai jūsų Lejukei wub.gif
Agile, dekui, kad vis užsuki wub.gif Aš jau nebespėju visų aplankyti ax.gif
Atsakyti