Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Man pati jėgiškiausia -kur ant kėdės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 03 24, 10:07)
Vėja, nu tu čia su tuo charakteriu, man regis kaip pirštu į akį  doh.gif Nes ji šiaip labai meili, bet jau jei kas nepatiko, tai tikrai uraganas buna  doh.gif

tai ko gero mūsų charakteriai tikrai bus panašūs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bloguoju su ja nieko nesusitarsi-tik geruoju biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif ,kaip sakoma kaip šauksi-taip atsilieps biggrin.gif biggrin.gif

SVEIKINAME ŽAVIAJĄ LĖJĄ IR VISĄ JŪSŲ ŠEIMYNĖLĘ SU ŠV.VELYKOM wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Na ką, pristatome savo naujausias foto smile.gif
Atsakyti
Šilta smile.gif
Atsakyti
Pamaivošius wub.gif
Atsakyti
Saulėta diena smile.gif
Atsakyti

Super fotosesija wub.gif wub.gif Mamai medalį pakabinti reikia smile.gif
Atsakyti
Na Ewa duodi - as apakus blink.gif kaip grazu super super super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Turi net ne gyslele, o visa gysla biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Ostra ir Nerez 4u.gif
Man kartais atrodo, kad jau nebeturiu nei idėjų nei įkvėpimo, bet kažkaip šauna staigiai į galvą mintis ir prifotkinu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labai ,labai super nuotraukytes,o modeliukas kaip visada nepakartojamas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir simpatulka Lėja! wub.gif O mamai tai didelis pagyrimas už tokius meninius sugebėjimus ir idėjas fotosesijoms! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti