Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Ewa, paskutinė nuotraukytės taipogi fantastiškos, nu manau tau laikas į platesnius vandenis tongue.gif thumbup.gif a?
o modeliukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 05 01, 15:21)
Kriss, labai malonu jus girdėti  smile.gif  smile.gif  smile.gif

O čia naujausias mamos darbelis. Nesusivokiu ar man patinka  g.gif

Fantastiškas darbas 4u.gif
Sveikinu su mamos diena, galvodama, kodėl ji nesutampa su menininkų diena ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 05 01, 18:27)
Ale Ewa tu ir prigalvoji visokių pozų ir gerai tau kai modelis nejuda  thumbup.gif Nuotraukėlės tikrai super clap_1.gif

Juda modelis ir sprunka, bet vistiek kžkaip sugaudau doh.gif Geriausios būna pirmos nuotraukos, kol dar susigaudyt nespėja kas vyksta smile.gif
O dėl idėjų vis galvoju, kad viskas daugiau jau nebekils jokių naujų minčių, bet vis kas šauna į galvą smile.gif

Atsakyti
Su mamytes diena wub.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai labai patinka wub.gif wub.gif wub.gif Ewa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 05 01, 15:21)
Kriss, labai malonu jus girdėti  smile.gif  smile.gif  smile.gif

O čia naujausias mamos darbelis. Nesusivokiu ar man patinka  g.gif

Ewa, neturiu zodziu...Klausyk kai busi kada kaune galetum uzsukt ir mano Marciu taip pafotkint. Isireminciau ir seneliams toki anuka padovanociau 4u.gif Nu man ZIAURIAI grazu thumbup.gif
Atsakyti
Jau baigiu patikėt, kad gražu, nes iš karto žiūrėjau kaip velnias į naujus vartus ir niekaip suprast negalėjau ar man patinka, ar nelabai g.gif
Atsakyti
Ewa thumbup.gif wub.gif ,fantastiskos nuotraukytes.
Atsakyti
Fantastiškos nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lėja toks mielas angelėlis wub.gif
Mamytė tikrai šauniai pasidarbavo thumbup.gif thumbup.gif
Butinai lauksim naujų nuotraukėlių wub.gif
Atsakyti
Ewa tu turi gyslele... ax.gif Visad su malonumu ziuriu jusu nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
kiek daug graziu nuotraukyciu prisiziurejau thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aga,ir man labai fainos ir įdomios nuotraukėlės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti