Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Eveliina @ 2007 08 07, 08:19)
nerandu paveiksliuko  blush2.gif kiek pamenu permatomas buteliukas su pompa 54 lt kainuoja eurovaistinej  blush2.gif  4u.gif

Oi ne tada ne tas kur as maniau schmoll.gif Tas kuri buvau kazkada nusiziurejus buvo tubelej baltoj nepermatomoj.Ji labai gyre viena forumiete,jei neklystu Citra smile.gif
Atsakyti
Ar kas yra bandes VICHY sampuna nuo pleiskanu ir/arba ampules nuo plauku slinkimo? Taip pat gal yra nuomone apie kremus stangrinancius kunui?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 07, 09:05)
O gal kuri bandet Vishy "Lipocure" seruma nuo celiulito? Uzsienyje apie ji labai geri atsiliepimai ax.gif

Turi omeny Vichy Lipometric Treatment? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 13 rugpjūčio 2007 - 21:27
QUOTE(Satori @ 2007 08 08, 22:46)
Ar kas yra bandes VICHY sampuna nuo pleiskanu ir/arba ampules nuo plauku slinkimo? Taip pat gal yra nuomone apie kremus stangrinancius kunui?

Šampūną nuo pleiskanų prieš kokius 10 metų išbandė MB, kai nuo kažkokio rusiško šampūno atsirado - pleiskanos dingo visiems laikams, nors po to naudoja kitus šampūnus. Ampules naudoju kokį kartą per metus - efektas tikrai yra. Stangrinančių kremų nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2007 08 08, 21:46)
Ar kas yra bandes VICHY sampuna nuo pleiskanu ir/arba ampules nuo plauku slinkimo?

Teko isbandyt nuo pleiskanu, labai efektyviai padejo. Ampuliu nenaudojau schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus sampuno ir ampuliu tema smile.gif 4u.gif
Linkejimai biologei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2007 08 15, 00:24)
Aciu uz komentarus sampuno ir ampuliu tema smile.gif  4u.gif
Linkejimai biologei smile.gif

Ačiū, Satori. Ne tik už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
labai gera kosmetika vichy o ypac jautriai veido odai,tikrai zinau nes jau pora metu tik ja ir naudoju ir sampunas man patinka,va del ampuoliu tai nezinau nes dar neteko naudotis.ypac man vichy patinka deodorant pazastim, kiek esu isbndzius tai sitas man liuks o prakaituoju tai ypac daug. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepziedziukas @ 2007 08 15, 12:19)
labai gera kosmetika vichy o ypac jautriai veido odai,tikrai zinau nes jau pora metu tik ja ir naudoju ir sampunas man patinka,va del ampuoliu tai nezinau nes dar neteko naudotis.ypac man vichy patinka deodorant pazastim, kiek esu isbndzius tai sitas man liuks o prakaituoju tai ypac daug. thumbup.gif

o koki pazastim naudoji? ar jis tik 1 rusies yra? ir ar netepa rubu g.gif ?
Atsakyti
Merginos, o kaip jums Vichy krempudros, yra toksai Oligo25 su atspalvių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 16 rugpjūčio 2007 - 13:42
***** yra ju ne vienas as dabar naudoju tai kur kamstelis baltas,nes cia ypac prakaituojanciai odai ,gal truputi neaiskiai as cia parasiau bet gal suprasi?
Papildyta:
va tas man ir patinka ,kad drabuziu netepa.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 16, 14:42)
Merginos, o kaip jums Vichy krempudros, yra toksai Oligo25 su atspalvių  g.gif

gundziausi as juo (cia is forumietes planuoji pirkti)?bet nematant spalvu sunku,tuo labiau kad dvi spalvytes ju ir tebuna.siaip turiu oligo25 krema be atspalvio,tai esu laaaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti