Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Shania @ 2008 09 10, 10:51)
As turiu, labai patinka, puikiai drekina  thumbup.gif
Man oda aplink akis buvo labai issausejusi, dabar susitvarke, tikrai vertas demesio  4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif ilgai dvejojau kuri rinktis Myokine ar Aqualia, tai kol kas paemiau Myokine. Speju jie abu geri. (Dabar laukiu siuntinio smile.gif )
po Myokine imsiu Aqualia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 26, 22:28)
Šitas daiktas man labai patinka, puikiai nuvalo akių ir veido makiažą  thumbup.gif
user posted image

kiek kainuoja?
jis riebus?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2008 10 09, 09:24)
kiek kainuoja?
jis riebus?

visa neriebus, kaip vanduo smile.gif
kainuoja apie 55 g.gif neprisimenu tiksliai
Atsakyti
laba diena,
o kaip rasti mergina, prekiaujancia Vichy? nick'a zinau, bet kaip rasti- nezinau rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
o kokia cia mergina??
ji gal pigiau pardavineja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 10 14, 17:42)
o kokia cia mergina??
ji gal pigiau pardavineja? bigsmile.gif

Mane irgi domintu pigiau nusipirkt, tik svarbu, kad ne kokie lenkiski pilstukai butu g.gif
Atsakyti
tai nika parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
tai as sioje temoje apie ja ir perskaiciau rolleyes.gif LULIDA ji smile.gif
Atsakyti
Sorry, jei klausimas kartojasi. tingejau visa formuma skaityt 4u.gif Ar yra Vichy priemoniu sausai ir jautriai veido odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 10 27, 18:05)
Sorry, jei klausimas kartojasi. tingejau visa formuma skaityt 4u.gif Ar yra Vichy priemoniu sausai ir jautriai veido odai? ax.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2008 10 27, 18:12)

O kaip atskirt, kurios yra sausai odai, o kurios ne? Ta prasme, buteliuku spalvos ar skiriasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 10 27, 19:05)
O kaip atskirt, kurios yra sausai odai, o kurios ne? Ta prasme, buteliuku spalvos ar skiriasi? ax.gif

Zinau, kad bent jau kremukas oligo25 normaliai-misriai odai bus zalios spalvos, sausai - oranzines-kremines spalvos ax.gif
Atsakyti