QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 30, 15:11)
Tu sita kartoji pastoviai. Ir tiki, kad meile gali viska, nes tu tiki, kad tavo tevai issiskyre butent todel, kad nebuvo meiles. Ir negakindaleist minties, kad tau su vyru bus tas pats.
Bet meiles neuztenka, kad seksas deretu. Vien nuo meiles libido nei krenta, nei kyla. Juk nebutum svarscius gert testosterona, kad vyrui duot daugiau sekso. Jei sakaisi mylinti, tai juk naturaliai turejai noret sekso

Ir tqi, ko vyras ten kazko taves prase, anot taves iskrypimu, tai cia meile ar ne meile, nesusiderinimas tarp jusu?
o tu tik ta perskaitei is mano zinutes? o sita praleidai?
Jei zmones dera visuose kituose sferuose, temperamentai, paziuros, vertybes, sugebejimas susivaldyti, ir tada prie sito buvo plius meile, negalima situ visu dalyku atskirti, jie turi buti kruvoje.
kas man su vyru turetu buti tas pats? nelabai supratau, man gerai viskas su vyru, jei ka
Tu gal palik ta mano istorija 6 + m senumo, nes nu nyfyga tu joje neuspratai, ten visai probelmos ne sekse buvo, nustok tu tos cambalos skiedalus tampyti paskui ja, kaip bezdaliukus, jokiu iskrypimu jis neprase

. Mes abu norim, abu mylimes mums abiem viskas gerai, tau turi uztekti sitiek info, ne tiek duag poru, kuriem 40+, kurie tiek ilgai kartu dar vis taip tebegyvena

O meile, tam tikros vertybes, mokejima susilaikyti ir reikalinga, kad pernesti per sunkius laikotarpius, krizes, kuriu bus kiekvienoje siemoje, kad nesukt i kaire, kad neisiskirti.
Be to tarkim mes nederetume kazkaip toje lovoje, tai ka tada duoda miegojimas pries vestuves? nes mes gi nesilaikem celibato iki vestuviu

galu gale iki vaiku gimimo, kai istiko krize, mes 10+ metu jau mylejomes, jei jau butu kazkokie neatitikimai tai gal butume pastebeje? Tai ir sakau, kad visko gyevnime buna ir niekaip neistikrinsi, kas kaip prie ko seksualiai deres visais atvejais, todel ir iskyriau kas svarbiausia, kas daugiausia uztikrins ilga ir laiminga gyvenima kartu :
BENDROS VERTYBES, SUSIDERINIMAS INTELEKTUALINIAM , DVASINAME LYGYJE, MEILE.
Dar senoliai sakydavo, kad nosys zmoniu turi buti panasios

, tada reiskia temperamentas panasus, anot tu zmoniu, kurie is veidu nusako charakteri
Papildyta:
QUOTE(cork-opera @ 2019 11 29, 22:55)
teisingai jis raso.
manau, jei noresi tikrai toki vyra rasi, su tokiu pat poziuriu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 30, 13:00)
Kazin, ar siandiena labai noretume tokiu pabaigu?
Gal pries 10-20m.buvo opesne beda, nes lyt svietimo nebuvo, o jau atejo laisve, tai visi pradejo myletis, bet dabartinis augantis jaunimas kitoks.
klausimas ar zmoniu maziau zudosi siandiena?
Visais laikais truko ne lytinio svietimo, nelabai zinau ka ten sviesti, ne toks sudetingas dalykas, bet kaip kurti santykius, seima.