Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutiksite naujus metus ?

QUOTE(cork-opera @ 2019 12 01, 18:21)
Bus matyt, is pradziu reik susiruost kur nors iseiti  smile.gif

Tu kaip tas tinginys butu gerai kiausinis, bet neluptas, ai tiek to nereikia biggrin.gif Fb gana nemazai vyru, galima pabendrauti iv grupese, pagal pomegius, pamatyti, koks zmogus, kokios paziuro ir eiti niekur nereikia biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 01, 20:38)
MB reguliariai ziuri laida: "Vestuves is pirmo zvilgsnio". "Hochzeit auf den ersten Blick" SAT1 TV
https://www.sat1.de/...en-ersten-blick
Na zmones dalyvauja projekte, bendrauja su psichologais, tie atrenka geriausia varianta, bet su viena salyga - pasimato tik pries vestuves ir tada gali tik sutikti ar atsisakyti.
Is pradziu ziurejo kaip i kazka "crazy", bet, kuo toliau, tuo pamate idomiu ir vertigu suvokti dalyku...
Tie psichologai po to padeda toms poroms kampus apsislifuot ir t.t.
As tai vokieciu nelabai suprantu, kad tokias laidas ziuret, tai tik kiek papasakoja...

Cia panasiai kaip Indijoje ir t.t arrange marriages, ten irgi parenka pagal senas tradicijas, bet susitinka ir gali sutikti arba ne. As seniau buvau labai skeptiska, tuo klausimu, bet su gyvenimu ir patirtim, matau,kad visai sekmingai jie gyvena, zinoma kai kurie visgi issiskiria, bet pas mus vakaruose tikrai ne maziau tu skyrybu. Jie gal labiau koncentruojasi ne isimylejime ar isimeginima lovoje pries vestuves, bet i santykiu kurima jau po vestuviu, jei pradinis suderinamumas yra...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 13:53)
Tu kaip tas tinginys butu gerai kiausinis, bet neluptas, ai tiek to nereikia  biggrin.gif Fb gana nemazai vyru, galima pabendrauti iv grupese, pagal pomegius, pamatyti, koks zmogus, kokios paziuro ir eiti

Senatve man biggrin.gif
Jau savaitgali per vinted su kazkokiu bendravau, bet jis jau issiskyres.
Buvau cia karta per facebook radus, tai prase saves nuogos nuotrauka atsiusti bigsmile.gif tai buvo užblokuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cork-opera: 02 gruodžio 2019 - 15:21
QUOTE(cork-opera @ 2019 12 02, 15:19)
Senatve man biggrin.gif
Jau savaitgali per vinted su kazkokiu bendravau, bet jis jau issiskyres.
Buvau cia karta per facebook radus, tai prase saves nuogos nuotrauka atsiusti  bigsmile.gif  tai buvo užblokuotas.

Tai ir bus dauguma jau isiskyrusiu dabar , svarbu, ne kad issiskyres, o visa kita. kai kurie supranta savo klaidas, pasimoko, juk skaistaus vis tiek nebesutiksi, o ir kazin ar noretusi tokiu metu, jau butu keistokas tada tikrai, tai nelabai didelis skirtumas ar siaip miegojo kartu ar susituoke buvo.

smile.gif zmogus is kart prie reikalo, kad papraso taip neisisgask, pasakyk, kad ne, tuom neuzsiimi ir tiek, nu vyram kai kuriem reikia pamegiti greitu keliu, nes daznai ir gauna greitai visko ko nori, tokios moterys, kuros nesidalina i kaire ir desine ismoko ir vyrus paaugti siek tiek, atsakius gal pasirodytu visai normalus zmogus biggrin.gif
Manes tai nepraso nuogos nuotrauku angel_sadangel.gif va as realiai jau sena matyt, ka jau ten beprasysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 15:27)
Tai ir bus dauguma jau isiskyrusiu dabar , svarbu, ne kad issiskyres, o visa kita. kai kurie supranta savo klaidas, pasimoko,

Yra beprasmiska mokytis is klaidu, nes tu paciu klaidu jau padaryt tiesiog nebus galimybiu. Kiekvienas laikotarpis skirtingas.

Issiskyres... gera proga apie tai padiskutuot. Jei apie tai nenores diskutuot - tai jau gera priezastis su tokiu ir pabaigt is karto.
O jei diskutuos - tai galima daug ka apie zmogu suzinot ir apie jo buvusia. Blogiausiu atveju - idomi bendravimo patirtis.

Jei su kazkuo trynesi sokinejo per lovas, bet ala nevedes - tai nezinau ar cia koks pliusas. O jei nieko neturejo iki kokiu 30-35 metu tai vyrui irgi labai itartini dalykai...

Bet kuriuo atveju vyras turi vertinti, jei sukuria santykius ne su kokia nusivalkiojusia. Jei jam tai maza vertybe, tai galima paieskot tokio kuriam vertybe.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 15:27)
Tai ir bus dauguma jau isiskyrusiu dabar , svarbu, ne kad issiskyres, o visa kita. kai kurie supranta savo klaidas, pasimoko, juk skaistaus vis tiek nebesutiksi, o ir kazin ar noretusi tokiu metu, jau butu keistokas tada tikrai, tai nelabai didelis skirtumas ar siaip miegojo kartu ar susituoke buvo.

smile.gif zmogus is kart prie reikalo, kad papraso taip neisisgask, pasakyk, kad ne, tuom neuzsiimi ir tiek, nu vyram kai kuriem reikia pamegiti greitu keliu, nes daznai ir gauna greitai visko ko nori, tokios moterys, kuros nesidalina i kaire ir desine ismoko ir vyrus paaugti siek tiek, atsakius gal pasirodytu visai normalus zmogus  biggrin.gif
Manes tai nepraso nuogos nuotrauku  angel_sadangel.gif  va as realiai jau sena matyt, ka jau ten beprasysi lotuliukas.gif

Kad jis parase, paprase ir dingo, paskui isvis neatrase. As pas ji irgi prasiau kad atsiustu tai gal issigando.
Pasitaiko ir skaisciu, esu ir su tokiais bendravus, bet jie man neidomus pasirode.
As nenoreciau imti issiskyrusio ir dar su vaikais. Butu labai neramus gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 12 02, 15:37)

As nenoreciau imti issiskyrusio ir dar su vaikais. Butu labai neramus gyvenimas.

ZInoma, su vaikais imti yra kvaila... To neivertins, o problemu tie vaikai sukels daug.
As tai vaiku atsikraciau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 15:40)
ZInoma, su vaikais imti yra kvaila... To neivertins, o problemu tie vaikai sukels daug.
As tai vaiku atsikraciau...

Kaip atsikratet ?
Buvau ant tokio irgi pataikius su vaiku, tai iskart pasakiau, kad man jis netinkamas. As isvis mastau jei jau pasidarei vaika tai ir prisiimk atsakomybe ji auginti normalioje seimoja, o nepalikt likimo valioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cork-opera: 02 gruodžio 2019 - 15:55
QUOTE(cork-opera @ 2019 12 02, 15:53)
Kaip atsikratet ?
Buvau ant tokio irgi pataikius su vaiku, tai iskart pasakiau, kad man jis netinkamas. As isvis mastau jei jau pasidarei vaika tai ir prisiimk atsakomybe ji auginti normalioje seimoja, o nepalikt likimo valioje.

Kai as vedziau exe tai ji pati norejo, kad musu santuoka butu iki grabo lentos, tai man tiko ir tuo tikejau.
Po to kai susisuko protas prasidejo isimylejimai ir planai gyvent su kitais - tai man nebeliko nieko svento, tame tarpe ir jos ishperu.
Tai ji pasieme tas savo ishperas pas nauja vyra, po to toliau... Na man nusispjaut...
psakiau, kad skyrybos tai bus ir vaikams, nes man sliundros isperu nereikia su tokiais genais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 16:47)
Kai as vedziau exe tai ji pati norejo, kad musu santuoka butu iki grabo lentos, tai man tiko ir tuo tikejau.
Po to kai susisuko protas prasidejo isimylejimai ir planai gyvent su kitais - tai man nebeliko nieko svento, tame tarpe ir jos ishperu.
Tai ji pasieme tas savo ishperas pas nauja vyra, po to toliau...  Na man nusispjaut...
psakiau, kad skyrybos tai bus ir vaikams, nes man sliundros isperu nereikia su tokiais genais

Bet jie gi ir tavo vaikai...
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 12 02, 16:56)
Bet jie gi ir tavo vaikai...

Sako - tai tavo kraujas.

Idomu... jei mano kraujo ipilti i kanalizacija, tai gal bus ir mano kanalizacija?

Papildyta:
Siaip, cia esancios nares nesupranta, kad sakysim suradau tyra zmona, bet as jauciuosi antros rusies. Del praeities. Tai ir gyvenimas antros rusies. Aisku tai geriausia ka galejau turet...
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2019 12 02, 15:37)
Kad jis parase, paprase ir dingo, paskui isvis neatrase. As pas ji irgi prasiau kad atsiustu tai gal issigando.
Pasitaiko ir skaisciu, esu ir su tokiais bendravus, bet jie man neidomus pasirode.

lotuliukas.gif matyt is kazko gavo anksciau jau biggrin.gif

Mano nuomone geriausia panasus kai buna stovis, jei abu su vaikais tai abu arba abu be.
Bet cia vel ne visada uzsisakysi. Mano drauge istekejo gal 38, tada ir vaikuti pasigimde, vyras buvo jau senokai issiskyres, turejo beveik suaugusi jau vaika, tai jiem ten visai gerai viskas. Kita drauge 33 istekejo uz bevaikio, neisskyrusio ir po beveik 15m skiriasi dabar, taip, kad nezinosi, kas kada geriau...

Sakyciau pradziai nereiktu nei vieno atmesti, bendrauti, o paskui patys atsisijos, priklausomai nuo elgesio.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 02, 15:35)
Yra beprasmiska mokytis is klaidu, nes tu paciu klaidu jau padaryt tiesiog nebus galimybiu. Kiekvienas laikotarpis skirtingas.
Issiskyres... gera proga apie tai padiskutuot. Jei apie tai nenores diskutuot - tai jau gera priezastis su tokiu ir pabaigt is karto.
O jei diskutuos - tai galima daug ka apie zmogu suzinot ir apie jo buvusia. Blogiausiu atveju - idomi bendravimo patirtis.
Jei su kazkuo trynesi sokinejo per lovas, bet ala nevedes - tai nezinau ar cia koks pliusas. O jei nieko neturejo iki kokiu 30-35 metu tai vyrui irgi labai itartini dalykai...

Bet kuriuo atveju vyras turi vertinti, jei sukuria santykius ne su kokia nusivalkiojusia. Jei jam tai maza vertybe, tai galima paieskot tokio kuriam vertybe.

Tai geriau netobuleti ir daryti tas pacias klaidas? blink.gif zinoma geriau is vis nedaryti klaidu, tik ar tokiu cia yra tarp musu sventuju biggrin.gif
Nu kai 30+ tai dar sunku pasakyti kas geriau ar issiskyres ar siap turejes merginu panasiai manau. Skaistus jau keltu itarima biggrin.gif jei butu 45+ jau nevedes nei karto irgi keltu irgi itarimu biggrin.gif

Cia sutinku, bet tai atsispindi charakteryje ir net isvaizdoje pas vyrus irgi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 17:50)
Tai geriau netobuleti ir daryti tas pacias klaidas? 

kai buvau mazas tai skaiciau pasakas, apie tris brolius, du puskvailius ir viena protinga...

tai tie puskvailiai vis is klaidu mokindavosi... padarydavo kokia nesamone, tevas paaiskindavo, kad dare blogai, jie pasakydavo, kad kita karta darys kitaip. Bet situacija jau budavo kitokia ir tie seni patarimai jau netikdavo, bet durniai nesuvokdavo...

Kol tevas nusprende, kad jie per kvaili ir jiems ukio nepaliko
Atsakyti