Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Mimoza, laikau kumstukus, kad antras kartas butu sekmingesnis. :)

Buvau siandien ir as pas gydytoja. Padare echo, dave kruva popieriu pasirasyt ir israse vaistu. Pradedu siandien leistis. Pirmadieni vel vizitas. Ziuresim kaip auga. :)

Bus kaip bus, jau taip stipriai nebesitikėsiu kaip šį syk, nes tikiesi, o paskui nusivili  :unsure:  

Geros tau stimuliacijos  :mirksiukas: Gonal leidiesi? Man tai baisu tie leidimaisi, nežinau kaip prisiversčiau pati susileisti  :oh:  Jaučiau prašyčiausi kad kas suleistų  :lol: 

mimoza pirmas kartas kaip pasibandymas, o antras jau bus pavykęs!  :)

Pagyvensim pamatysim  :ax:  Tikiuosi nesubyrės mūsų temutė ir atsigaus benbendravime, nes primigo kažko tai  :D​ 

Atsakyti

As cia  :4u: , skaitau kasdiena, bet pasigurti nelabai turiu kuo..

kaip ir buvo ta vaisinga faze, lyg tais  :hmm: , gleives, sex drivas, skausmas kiausideje.. bet ar cia tiesiog automatinis kuno regavimas ar istiesu bubo O tai velniai zino.

mimoza , tau buna visi kuno zenklai kai ciklas va taip tuscias buna? 

Atsakyti
Sveikos...
Man paskutines dienos iki mmm. Tao taaaaip sunku laukti 🙈 O dar drauge vakar pagimde, tai tik dar labiau kirbina ta mano nora 🤣
Atsakyti

Sveikos :).

Aš irgi paskaitau, bet irgi neturiu kuo pasigirti. Eisiu šiandien danties traukt.

Vakar irgi sužinojau, kad pažįstama antrao laukiasi. O ji pirmą kiek vėliau nei aš planuot pradėjo. Tai ji antro laukia jau 4 mėn., o aš vis dar paieškose.

Buvau pas ginę su nevaisingumais dirbančią, tai liepė MB vėl išsitirti turtą ir tada duos verdiktą, ar dar bandyt natūraliai, IUI, ar jau IVF ruoštis.

Atsakyti

hal, kiaušidės tai belenkaip skauda 🙈 apie ND darymą iš vis patyliu, bet vakar lyg kairę pusę atleido, bet dešinį pradėjo tempti  :oh: dar papulius pradedu po truputi jausti. Tai pojūčiai vis tiek yra  :oh: Jei pamatyčiau II tai būtų kaip iš fantastikos srities jaučiu, bet dabar visa rami esu ir visiškai nėštumo nesitikiu  :) tai nebėra tos paranojos kaip ankščiau vos sumaudus papuliams ar kiaušidėms, kad gal kabinasi  :lol: 

Atsakyti

Trupinėlis ir  Garbanėle gal NT darysit greit? Jums kaip ir neužilgo mm? :) 

Garbanėlele man vasarą traukė du dantis vienu kartu, tai gera chirurgė pasitaikė, kad viskas super greitai ir po to greit atsigavau, pirmąją dieną gal sunkiau, bet tik pajautus skausmą liepė vaistus gert, kad neįsisgaudėtų, tai taip ir dariau ir viskas man ramiai praėjo. Tad gal paguos, kad viskas gali lengvai praeiti, taip linkiu ir tau ❤️

Paš mane tai nieko naujo, mes vis dar Lietuvoj, aš buvau susirgus, o kai pasveikau MB susirgo, dar vis guli, kaip lavonėlis.. Aš susirgus tai ir važiavau visur ir padėjau namuose, o kai vyras suserga, tai mirtis alyvose... Ar ir pas jus tas būna?  :hmm:

OV buvo šeštadienį maždaug, o ND buvo tik ketvirtadienį prieš ir tada antradienį po. Tai ir aš nieko nesitikiu... Ramiai praeis šitas ciklas, manau, po praeito, kur tiek nervų suvalgė.

Mes taupom butui, tai atsisakėm kelionės žiemą kur šiltą, bet taip dabar noriu.. Atrodo pabėgti nuo visų rūpesčių, pasilepinti, nervus atpalaiduoti ir vitamino D prisikrauti  :unsure:​ 

Atsakyti

Goodmorning- saunuoliai, kad taupot. Savi namai yra savi ir tik taupymo pradzia atrodo sudetinga, bet paskui kazkaip viskas isivaziuoja. Savi namuciai yra geris  :wub: 

ND vistik ir mes istaikem, vaikai svetainei miegojo, bet kazkaip zinokit gilciu mededu. Turiu pigiuku testuku tai bus galima pasizaisti. Tik sazine grauze del visa ko Gerpetixa sugerti tas 10 dienu :unsure:  tai net nezinau.. 

visu paklausiau del dovanu, o pati nepasigyriau.. tai va seniai norejau naujo Kindle, tai ji ir gavau :wub: as daug skaitau tau man geris  :wub: 

man antra faze ciklo prasideda ir viskas ko norisi tai siltai susirangyti lovoje ir nieko neveikti  :unsure:

garbanele- smagu kad pajudes reikalai is vietos  :4u: 

Airise sekmes! Tikiuosi mus paliksi su pirmu bandymu  :wub: 

Atsakyti

As leidziuos Bemfola. Maniskis atsisako kategoriskai mane badyt, tai paciai tenka. Baisu, bet del leliuko padarysiu bet ka.

hal  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(goodmorning @ 2020 01 09, 14:52)
<strong>Trupinėlis</strong> ir  <strong>Garbanėle </strong>gal NT darysit greit? Jums kaip ir neužilgo mm? smile.gif 
Paš mane tai nieko naujo, mes vis dar Lietuvoj, aš buvau susirgus, o kai pasveikau MB susirgo, dar vis guli, kaip lavonėlis.. Aš susirgus tai ir važiavau visur ir padėjau namuose, o kai vyras suserga, tai mirtis alyvose... Ar ir pas jus tas būna?  hmm.gif</p><p>

Jei iki sekmadienio mm neateis tai gadinsiu , bet nezinau ko labiau tiektis, ar kad ateis ar kad ne 🤣 Bus tada 32-a ciklo diena, o ovuliacija 15-ta diena mazdaug buvo.
O del vyro ligu visad taip 🙈 Mirsta jis, dusta, jegu neturi, viska skauda. O as lakstau sirgdama, valgyt darau, net akiniu praita karta nusipirkt nuvarius buvau 🤣 Gal per mazai dejuoju? Galetume ir mes kaip jie gulet 🤣
Atsakyti

hal, kiaušidės tai belenkaip skauda 🙈 apie ND darymą iš vis patyliu, bet vakar lyg kairę pusę atleido, bet dešinį pradėjo tempti  :oh: dar papulius pradedu po truputi jausti. Tai pojūčiai vis tiek yra  :oh: Jei pamatyčiau II tai būtų kaip iš fantastikos srities jaučiu, bet dabar visa rami esu ir visiškai nėštumo nesitikiu  :) tai nebėra tos paranojos kaip ankščiau vos sumaudus papuliams ar kiaušidėms, kad gal kabinasi  :lol:

ai kazkaip as tokia tarpine.. labai noreciau, kaip ir mes visos, bet tai taip kartu bijau, kad man vel sveikata nepabiretu. Atrodo tik atsigavau normaliai  :unsure:. Ir kad ir kaip save nuteikiu, kad gi sansu nerealiai mazai, bet vistiek ta antra faze ziauriai emociskai nerami buna.. zodziu dvejopai taip labai.

mano didysis su temperatura  :blink: sugalvojo sirgti. Ale ji taip smagu paniurkyti  :D  :wub:  tai jai ryt sedes namie tai galesiu dziaugtis kompanija  :wub: 

Atsakyti

Pas mane šiandien kažkokios hormonų audros, apsiverkiau prie Anytos (pas ją svečiuojamės nuo naujų), kad noriu namo  ir neprivalau aiškintis kodėl  :oh: žodžiu, kažkokie hormonai sukilo pas mane, MB nupirkau bilietus namo kitai savaitei, tai džiaugiuosi, dabar tik reikia, kad pasveiktų jis.

Pasakė MB, kad skrisčiau iškart po mm kiausintakiu pratekamumui ir kaip įmanoma greičiau pasidarytumėm dirbtinį. Kažkaip man labai liūdna, kad neišeina viskas savaime. Žodžiu tikrai hormonai  :oh:​ 

Atsakyti

Hal aš jungiuosi prie tavęs, kad norisi į lovą tik susirangyti ir dar kad lova būtų ta kur namuose ir dar, kad nebūtų svetimų žmonių šalia :D

Atsakyti