Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Mano vyras turi visą "puokštę" ligų ir padidintą svorį, kurį reikėjo numesti, tai labai patiko jo dietologės (ne dietistės) sudarytos savaitinio plano su bent tris kartus per savaitę "nesveiku" maistu, pvz., orkaitėje keptomis bulvėmis su lydytu sūriu pietums arba salotomis su majonezu vakarienei. Visai smagu buvo jo laikytis, tik gaila, kad kai vyras svorį numetė, jam dietologės paslaugos nebepriklauso.

Oho. Tai reiskia jei zmogus plonas, jis by default sveikai valgo? Cia juk visiska nesamone. 

Atsakyti

Kas tas kriekas??

Paksas uzsiaute, gal nuo krieko???

Paksiene yra pasakiusi kazkokia fraze apie tai, kad moteris turi nesti savo kryziu. As taip itariu ne pirmas kartas jau Paksas krieko padaugines ja vanoja. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 19, 20:10)
Oho. Tai reiskia jei zmogus plonas, jis by default sveikai valgo? Cia juk visiska nesamone. </p>

Dietologės konsultacijos buvo paskirtos šeimos gydytojos, atsižvelgiant į tuometinį jo svorį. Kokia tvarka vadovaujantis tai buvo padaryta, nežinau, nesidomėjau.
Atsakyti
Vyšnių kriekas, alus, nekartus, netikėtai skanus biggrin.gif
Atsakyti

Paragauk Desperados. Alus su tekila. Skanumėlis.

Atsakyti
Latvijoj yra labai skanaus i kryka panasaus alaus kitokiu skoniu, slyvu, avieciu, medaus (sitas dieviskas), bet iki musu nedaveza.
Vilniaus aluj yra midaus su slyvom, paragaukit, saldus (alaus stiprumo jis) smile.gif
Dar bananinio yra, irgi gal VA, bet gal ir maximose buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 balandžio 2020 - 21:40
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 19, 12:23)
<p>Kas tas kriekas??</p><p></p><p>Paksas uzsiaute, gal nuo krieko???</p>

Pakso veido oda senai rodo, kad pagert megejas.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 19, 20:18)

Kas yra vysniu kriekas? Vysniu alus?
Kai buvom Briuselyje tai rekomendavo vysniu alaus nusipirkt. As kai alaus nemegeja, tai 5 e uz 0.3 butelkai pagailejau. Pas mus Promo pirkau uz pora euru, fui, kaip neskanu.

--------
Vakar maliausi po puse miesto gyvu geliu sveikinimui ieskot. Depo visi kaip isproteje( nors ten saldytuve skintu geliu ner), kas is to, kad turi su tuo vezimu uzeit, grudasi visi, zmoniu daugiau nei maisto prekiu parduotuvej. Istrosko zmones realiu apsipirkimu.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 19, 21:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72647616" data-time="1587320299"><div><p>Vyšnių kriekas, alus, nekartus, netikėtai skanus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Paragauk Desperados. Alus su tekila. Skanumėlis.</p>

ok, pasidomėsiu, jei aps mus toks būna?
Papildyta:
alus, kriekas yra alus
Oras koooks, bėgiosiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip nemegstu alaus unsure.gif veu unsure.gif o ir smirda kaip... biggrin.gif kiek esu bandzius tu su skoniais, tai visi veu. Zodziu, alus ne man ax.gif
Atsakyti

Alus verdamas kvepia.O va jau šito alaus kratumo negaliu pakęsti.Bandė mane chebra išmokyti gerti alų, bet nepavyko.Neina nei baltas alus, nei alaus kokteiliai.

Saulės nebėra, ir kaip mat darbinė nuotaika dingo.Bet šunius reikės po mišką patampyti.

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 20, 11:19)
Kaip nemegstu alaus  unsure.gif  veu  unsure.gif  o ir smirda kaip...  biggrin.gif kiek esu bandzius tu su skoniais, tai visi veu. Zodziu, alus ne man  ax.gif

Aš irgi nemėgstu alaus...na, labaai retai išgeriu, kai kompanija baidarėse.
O tų visų dabartinių su skoniais saldžiais iš viso nesuprantu-man jie kaip limonadai, bet labai daug aplinkinių mėgsta juos.
Atsakyti
Yra kazkoks alus Corona. Nzn, negeriau. Bet skaiciau kad jaw krito jo pardavimai🤣.
Atsakyti