Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nebemegstu vyno, rugstus, rugstys kyla. Alus skaniau,nors anksciau nesuprasdavau jo skonio net. Bet skaniau ne tie tradiciniai utenos, svyturio, kalnapilio, o rinktiniai, kad ir is musu lietuvisku varyklu.

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 20, 14:32)
Neapsimeta 😆 as galedavau. 
man apskritai galva yra skaudeje gal pora kartu gyvenime, tad ir kita diena visada jausdavausi puikiai net po grand isgertuviu.

QUOTE(Terezza @ 2020 04 20, 14:38)
Galiu maišyti viską su viskuo. Jei nėra raudono vyno, tai galvos ir neskauda. O nuo raudono vyno skauda ne kitą dieną, bet tuoj pat išgėrus.</p>

Ale ot kaip gerai kai kam biggrin.gif Man galvą retai skauda (vyno toks efektas dažniausiai, ypatingai raudono...), bet padauginus ar sumaišius iš ryto tai š..na savijauta būna nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 20, 12:10)
Skaičiau,kad krito, tik niekaip nepagaunu ryšio kodėl.Negi tiek daug sviete kvailių?

Deja tikrai nemazai. Mb draugas turi bara Chicago'je, tai sake, kad zmones is vis nebeperka. Kaina sumazino iki 75 centu, bet ir tai nepadejo. Be to dar kazkokia grupe vietiniu ejo per barus ir sake, kad jie turetu baigti pardavineti alu del uzsikretimo rizikos blink.gif
Atsakyti

Deja tikrai nemazai. Mb draugas turi bara Chicago'je, tai sake, kad zmones is vis nebeperka. Kaina sumazino iki 75 centu, bet ir tai nepadejo. Be to dar kazkokia grupe vietiniu ejo per barus ir sake, kad jie turetu baigti pardavineti alu del uzsikretimo rizikos blink.gif

Žmonių durnumui ribų nėra. Deja.

Atsakyti

Mes su draugaite per watssap'ą kartais vyno padarome.Abi po butelaitį. :ax: Man nieko, o jai galva skauda.Kol rūkiau, man irgi nuo tokio kiekio galva plyšdavo.Dabar jokių pagirių.Na ir tuos butelius išgeriam per kokias 4 val.

O va sunkieji gėrimai ne man.Apsigeriu labai greitai, ir pagirios sunkios.

Baltas vynas iš viso negeriamas.

Atsakyti
Aaaach, vis tik gerai skamba tas naujas trendas "mes su drauge per whatsapp kartais išgeriam" biggrin.gif
Jau lyg atrodo, kad pripratau, bet vis, pasirodo, kad ne smile.gif

Aš tai negaliu daug išgerti, nes kažkaip ir poreikio nėra, ir gana greitai tada miego užsinoriu.
Vyno raudono kelios taurės. Ar konjako šiek tiek. Ar kokių kokteilių pora. Na, parūkyti tada jau būtinai kelias ar daugiau. Viskas. Aišku, kartais tas saikas truputį nuvažiuoja, bet labai jau retai..
O su amžiumi jaučiasi, kad sunkiau-ir neišsimiegojimas, ir vyno padauginimas+kelios cigaretės kitą pusę dienos gerai apgadina. Na, bet prieš tai būna buvę smagu ax.gif
Atsakyti
Niekad nerūkiau ir man mistika tas potraukis, (esu bandžius). Ir vyras nerūko, tikrai negalėčiau gyventi su rūkančiu žmogum. Man jie dvokia, įsiskauda galvą, žo biggrin.gif Labas rytas
Atsakyti

Šaunuolė,kad niekada nerūkei.Aš rūkiau daug metų, dabar jau ne.Skambės durnai ir juokingai, bet man patiko pats rūkymo procesas.O dūmai,prirūkytos patalpos, plaukai, drabužiai visada smirdėjo.Net negaliu paaiškinti šito paradokso.Kadangi esu nervų kamuolys, rūkydama ramiai pasėdėdavau,apsiramindavau,viską apgalvodavau, ir mažiau priskaldydavau malkų.Seniau, būdama blogos nuotaikos, ar jei reikėdavo priimti rimtą sprendimą išvažiuodavau pasivažinėti.Nusipirkdavau degalinėje kavos,užsidegdavau cigaretę, ir apsukdavau kelis ratus apie miestą.Nusiramindavau, rasdavau protingą sprendimą.Dabar liko tik kava ir keli ratai.Jei nors kartą užsirūkyčiau, vėl pakliūčiau į tą patį liūną.Nebenoriu būti priklausoma.

Labas rytas,šviesus ir saulėtas :4u:

Atsakyti
Aš iš tų, kurie rūko kai išgeria biggrin.gif Šiaip man nereikia rūkymo eilinę darbo dieną, bet jei šeštadienį vyno taurę išgeriu, tai būtinai tada cigaretė, na, dvi. Viskas. Toks va įprotis. Bet jo net ir nenoriu atsisakyti.

Gražus rytas! Pagaliau pavasaris ateina su aukštesne temperatūra! Darbo daug, bet gerai, kad jis yra...
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 04 21, 09:02)
! Darbo daug, bet gerai, kad jis yra...

Kokia pozityvi 4u.gif

Labas rytas.
As retkarciais parukydavau, kai eidavom linksmintis kur i miesta, bet namie tai niekad, visiskai netraukia. Bet dabar jau min pora metu nesu patraukus dumo. Ir isgerti noris vis maziau, pasidaro gaila kito ryto biggrin.gif
Atsakyti

Laukiu nesulaukiu kada paleis mus dirbti.Atostogos gerai, bet ir namuose atsibodo.Nuo rutinos pradedu lipti sienomis.Lyg tai dabar posėdis vyksta ta tema.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 21, 09:10)
<p>Laukiu nesulaukiu kada paleis mus dirbti.Atostogos gerai, bet ir namuose atsibodo.Nuo rutinos pradedu lipti sienomis.Lyg tai dabar posėdis vyksta ta tema.
</p>

Aha, vyksta. As vakar uzsakiau apsauginius skydus stalams. Po 40 eur, galvoju bisai normali kaina. Nes jei mums leis dirbti, tai galvoju tokia apsauga bus butina arba reikalinga.
Bet dirbt dar nedirbsiu. Man atrodo tuoj antroji banga soktels.
Atsakyti