Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

As manau, kad tokie kaio Kiguolis nesiskiepys. Jie yra fanatai. Man beje atrodo, kad tokie zmones turi polinki i priklausomybes. Perdetas polinkis kontroliuoti maista, gyventi pagal tam tikras taisykles ir yra priklausomybe. Gal geresne, nei alkoholizmas, bet mechanizmas is esmes panasus. Radau sita straipsni apie Krisnaitu bendruomene ir mintys labai lengvai pritaikomos kokios ekstremaliems sveikuoliams:

Priklausomybė ir fanatizmas, dažnai viešas, reabilituoja[3] priklausomus: jie anksčiau neturėjo kasdienių maldų, ritualų, knygų skaitymo, paskaitų klausymo, griežtų mitybos taisyklių, o dabar viskas tiesiog užrašyta minute į minutę ką, kur, kaip daryti. Žmogus atsiduria šioje griežtoje struktūroje ir rėmuose. Tai jo priklausomybė, įsitvirtinanti per šią struktūrą, priklausomybę, pakitusį gyvenimo būdą.„

Galima mantraa kartoti, arba dienu dienas leisti skaitant knygas apie iliuminati, 5G zala, skiepu zala ir pan. :)

Atsakyti
MB vakar video ziurejo, apie plokscios zemes pasekejus.
Neva zeme yra plokscia ir apvali, apsupta ledynu kalnu. O kai skrenda lektuvai, ir priarteja prie zemes pakrascio, tai tiesiog teleportuojasi i kita gala lotuliukas.gif
O saule virs plokscios zemes ridinejasi kaip lempa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 13:57)
<p>As manau, kad tokie kaio Kiguolis nesiskiepys. Jie yra fanatai.

Nezinau kas tas Kiguolis ir nedomina. Bet ar jus tikrai nurasote visus nesiskiepijancius i ''fanatu'' kategorija hmm.gif
Atsakyti

Nezinau kas tas Kiguolis ir nedomina. Bet ar jus tikrai nurasote visus nesiskiepijancius i ''fanatu'' kategorija hmm.gif

Nesnurasau, nes niekada nedeliojau i lentyneles zmoniu, kurie nesiskiepija. Kai kurie fanatai, kai kurie ne, nezinau. Kiguolis yra fanatas del daugelio priezasciu. Ne tik del skiepu. :)

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 21, 16:43)
Neva zeme yra plokscia ir apvali, apsupta ledynu kalnu. O kai skrenda lektuvai, ir priarteja prie zemes pakrascio, tai tiesiog teleportuojasi i kita gala lotuliukas.gif
O saule virs plokscios zemes ridinejasi kaip lempa biggrin.gif

Man seniai smalsu, o kas yra kitoje plokštumos pusėje. Neteko girdėt?
Atsakyti
Mes kaip tik su vyru apie corona vakcina vakar snekejom. Siaip mes skiepu nemegejai. Nuo gripo, nuo erkiu nesiskiepyjam, gripais nesergam, erkes buvo isisiurb7sios, bet nk.
Tai vyras sake nesiskiepys. As dar nzn. Vyras greiciau vaistus nuo covid gers, jei tokius isras ir reiks.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 04 21, 17:33)
Man seniai smalsu, o kas yra kitoje plokštumos pusėje. Neteko girdėt?

As zinau iad pl9kscia zeme laiko trys drambliai, kurie stovi ant milzinusko vezlio. biggrin.gif
Atsakyti

Aš už skiepus.Nuo  erkinio encefalito skiepijaus, šiemet paskutinis skiepas.Jei bus nuo koronos skiepas taipogi skiepysiuos.Pati esu su visais privalomais skiepais, sūnus irgi.Naminiai gyvūnai irgi vakcinuoti.Kuo daugiau skiepytų žmonių, tuo saugesni tie kurie negali skiepytis.

As zinau iad pl9kscia zeme laiko trys drambliai, kurie stovi ant milzinusko vezlio. biggrin.gif

Jooo,o kaip gera būtų pasėdėti ant žemės krašto ir maskatuoti kojomis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 balandžio 2020 - 18:12
QUOTE(cambala @ 2020 04 21, 16:40)

Bet cia tai senos zinios irnesakyk.gif

Idomu kokia naujoji versija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 04 21, 17:51)
Bet ar jus tikrai nurasote visus nesiskiepijancius i ''fanatu'' kategorija  hmm.gif
[right][snapback]72648908[/snapback][/right]

yra fanatikai, yra suklaidinti fanatiku ir yra tie, kurie tikrai negali skiepyti(s). tarkim mano drauge turi sunu, kuris labai alergiskas, todel jam nerekomenduojama skiepytis (kudikystej kelis skiepus turejo, bet veliau alergologu ir imonologu buvo rekomenduota jo nebeskiepyti). tai va, man del tokiu labiausiai gaila, jei vaikas uzsikres kokia liga, kurios butu isvengta, jei skiepytusi visi kas gali.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 04 21, 16:51)
Nezinau kas tas Kiguolis ir nedomina. Bet ar jus tikrai nurasote visus nesiskiepijancius i ''fanatu'' kategorija  hmm.gif

Nesiskiepiju nuo gripo, nesergu juo. Nuo erkių irgi ne, nors daug būnu gamtoje.
Gerai čia buvo pasakyta aukščiau apie fanatiškų/priklausomų žmonių ryšį.
Kaip ir neseku Kiguolio ir nelabai domiuosi, bet paskutiniu metu paskaičiau, nes labai suaktyvėjo ten tokia mišrainė sąmokslo teorijų, kažkas gerai pakomentavo:

Ugnius Kiguolis, sugebantis gana rišliai dėstyti mintis su 9-tuko verta LT kalbos gramatika, turintis pakankamai IQ tam, kad sudėliotų faktus tokia tvarka, kuri leistų jam išsisukti iš "fake news" skleidėjo etiketės, suburia aplink save visiškai numankurtintų gyvenimu nusivylusių žmonių armiją, kurie patys nebesusigaudo, už ką ir prieš ką jie yra 5G, satanistai, B. Gates, Q, vakcinos, masonai ir dar "n" temų, kurios visą Jūsų bandą sujungia į kažkokį chaosą, nukreiptą prieš viską ir už nieką toks jausmas, lyg Stanley Kubrick'as būtų sujungęs "Apocalypse now" ir "Dangus griūva"
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 21, 18:12)
<p>Aš už skiepus.Nuo  erkinio encefalito skiepijaus, šiemet paskutinis skiepas.Jei bus nuo koronos skiepas taipogi skiepysiuos.Pati esu su visais privalomais skiepais, sūnus irgi.Naminiai gyvūnai irgi vakcinuoti.Kuo daugiau skiepytų žmonių, tuo saugesni tie kurie negali skiepytis.</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72648945" data-time="1587483600">
<div>
<p>As zinau iad pl9kscia zeme laiko trys drambliai, kurie stovi ant milzinusko vezlio. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jooo,o kaip gera būtų pasėdėti ant žemės krašto ir maskatuoti kojomis.</p>

Lisitėja, dar nukrisi į kokią juodąją skylę, nemaskatuok biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Skiepijuosi privalomais skiepais. Miškuose/pievose nebūnu, tai erkės nepuola, gripu nesergu, tai ir prasmės nuo jų skiepytis nematau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 18:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wild DreaMer" data-cid="72648908" data-time="1587480673"><div><p>Nezinau kas tas Kiguolis ir nedomina. Bet ar jus tikrai nurasote visus nesiskiepijancius i ''fanatu'' kategorija vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nesnurasau, nes niekada nedeliojau i lentyneles zmoniu, kurie nesiskiepija. Kai kurie fanatai, kai kurie ne, nezinau. Kiguolis yra fanatas del daugelio priezasciu. Ne tik del skiepu. smile.gif
</p>

Manau, cia kaip su religiniais fanatais. Tokie "saukstai" deguto daznai pagadina visa statine medaus.

Dar su veganais panasiai. Kai kurie tokie agresyvus, kad nejucia imi manyt, jog del mesos trukumo jiems kazkas pasidaro:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 balandžio 2020 - 18:55