Pas mus kompas atsirado, kai man buvo gal 13 metu, bet skaityt tai nesutrukde. Aisku, dabar visiskai kita situacija, beveik viska per kompa darom - darbai, mokesciai, knygos, filmai, receptai, podkastai, radijas, muzika, straipsniai, zaidimai, pokalbiai, susirqsinejimai. Ir tt.
Pas mus kompas atsirado, kai man buvo gal 13 metu, bet skaityt tai nesutrukde. Aisku, dabar visiskai kita situacija, beveik viska per kompa darom - darbai, mokesciai, knygos, filmai, receptai, podkastai, radijas, muzika, straipsniai, zaidimai, pokalbiai, susirqsinejimai. Ir tt.
neapsigauk
Kaip jums per kompa patinka filmus ziuret? Ekranas gi ne metrinis.
Nelabai daug ziurim dabar. Bet vien del to pirkt ekrana dideli nezinau, ar verta. Nes tv visai neziurim. O kompo ekranas dar nera is paciu maziausiu.
Bet juk galima prisijungti prie televizoriaus ir ziurek.
Lars Kepler neskaiciau, bet jau turiu noru sarasuose. gal pameni kokios pirmos knygos?
O siaip viena mano megstamiausiu Jodie Picoult. labai labai
Manau ,,Hipnotizuotojas", Paganinio kontraktas, Ugnies liudininkas, Smelio zmogus, Persekiotojas.
Ir man.
Kaip jums per kompa patinka filmus ziuret? Ekranas gi ne metrinis.
Pas mane 27 colių įstrižainė, tai labai normaliai žiūrisi. O va žiūrėjimo per nešojamus ar juo labiau planšetes/telefonus tai niekaip nesuprantu.
As kai viena ziuriu, tai per nesiojama, gulu lovon, kompas ant pilvo ir vaizdo uztenka, jei ziurim keliese, tai per tv jungiames
Aciu, Aimeja
As kai viena ziuriu, tai per nesiojama, gulu lovon, kompas ant pilvo ir vaizdo uztenka, jei ziurim keliese, tai per tv jungiames
Oi ne ne ne. Jokių filmų žiūrėjimų lovoj. Žiauriai nepatogu (aš be pagalvės miegu), o net ir pagalvėm apsikamšius sėdimoji nutirpsta.
As kai viena ziuriu, tai per nesiojama, gulu lovon, kompas ant pilvo ir vaizdo uztenka, jei ziurim keliese, tai per tv jungiames</p></div></blockquote><p></p><p>Oi ne ne ne. Jokių filmų žiūrėjimų lovoj. Žiauriai nepatogu (aš be pagalvės miegu), o net ir pagalvėm apsikamšius sėdimoji nutirpsta.
[right][snapback]72652786[/snapback][/right]
mano pagalve irgi tik pirsto storio
O kas liecia zinutes, tai tau n kartu buvo pakista pries tavo kiaules akis( o ypac zkb tai mego daryt). Bet gi varteisi kaip sudas neskesntis eketej.
Taip, as tikrai tikiu tuo kur tu skundeisi ir koki suda apie save rasei - vyras pikantisku dalykeliu prase, begdavo lakt , Airijoj is pasalpu gyvenai, gimines tau pildavo paauglei alkoholi, o tevas tave maza vesdavosi i dustyne.
Cia viskas tavo rasyta.
tai visgi tik tuo ka rasai ir kuri apie mane, ka vartoji?
Papildyta:
ant pilvo????
tu sakeisi medikus mokai?