Savaitgalį bastėmės miškais grioviais, net ten padangų....
Tere, o kodel be pagalves miegi?
Mama kažkur perskaitė, kad taip stuburui sveikiau, ir kvėpavimas gilesnis, ir nuo pat vaikystės guldė be pagalvės ant nugaros. Tai vis kelionių kompanjonės stebisi, kad miegu taip, lyg manęs net nebūtų
QUOTE(Terezza @ 2020 04 29, 18:45)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72652834" data-time="1588170378">
<div>
<p>Tere, o kodel be pagalves miegi?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Mama kažkur perskaitė, kad taip stuburui sveikiau, ir kvėpavimas gilesnis, ir nuo pat vaikystės guldė be pagalvės ant nugaros. Tai vis kelionių kompanjonės stebisi, kad miegu taip, lyg manęs net nebūtų
</p>
<div>
<p>Tere, o kodel be pagalves miegi?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Mama kažkur perskaitė, kad taip stuburui sveikiau, ir kvėpavimas gilesnis, ir nuo pat vaikystės guldė be pagalvės ant nugaros. Tai vis kelionių kompanjonės stebisi, kad miegu taip, lyg manęs net nebūtų

O ant sono kaip, be nieko nenaturalu ir nepatogu?
As anksciau knarkiau baisiai, o kai numeciau svorio, knarkimas dingo.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 29, 17:15)
Mb prie tv amžinai užmiega. Tai sykį naktį nubudau, žiūriu-miega gražuolis. Tai ėmiau ir nulakavau jam kojų nagus
bl lūžau

cha, as miegame neleidau statyt tv, nors maniskis labai norejo, bet jau susitaike su ta mintim, kad tv miegame nebus. o kompas i miegama atkeliauja pora kart per metus ir as neuzmiegu prie jo ijungto. niekada. man turi buti tyla ir tamsa, kitaip neuzmigsiu...
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 29, 18:27)
cha, as miegame neleidau statyt tv, nors maniskis labai norejo, bet jau susitaike su ta mintim, kad tv miegame nebus. o kompas i miegama atkeliauja pora kart per metus ir as neuzmiegu prie jo ijungto. niekada. man turi buti tyla ir tamsa, kitaip neuzmigsiu...
Ne miegamajsm. Miegamasis be tv, be kompų. Svetainėj žiūri ir lūžta

QUOTE(Žu žu @ 2020 04 29, 19:27)
As manau, sveikiausia gal taip uzmigti, tyliai ir tamsoje, bet realiai as galiu uzmigt bet kaip, miegu kai sernas

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 29, 19:41)
ai, tai sitas jo, pasitaiko

QUOTE(Žu žu @ 2020 04 29, 19:50)
Man ne, jaučiu, kad noriuvmiegot-einu į miegamąjį. Nu tas amžinai užknarkia prie tv

O ant sono kaip, be nieko nenaturalu ir nepatogu?
Kaldros kampą pasikišu po galva.
As manau, sveikiausia gal taip uzmigti, tyliai ir tamsoje, bet realiai as galiu uzmigt bet kaip, miegu kai sernas
Va aš irgi taip. Bet kur ir bet kaip. Nors lovoj, tyloj ir tamsoj be abejo patogiausia.
Och šuo trydalioja, bl pridirbau su ėdesiu, nėr ko kaltint