Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Savaitgalį bastėmės miškais grioviais, net ten padangų....
Atsakyti

Tere, o kodel be pagalves miegi?

Mama kažkur perskaitė, kad taip stuburui sveikiau, ir kvėpavimas gilesnis, ir nuo pat vaikystės guldė be pagalvės ant nugaros. Tai vis kelionių kompanjonės stebisi, kad miegu taip, lyg manęs net nebūtų  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 29 balandžio 2020 - 17:46
QUOTE(Terezza @ 2020 04 29, 18:45)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72652834" data-time="1588170378">
<div>
<p>Tere, o kodel be pagalves miegi?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Mama kažkur perskaitė, kad taip stuburui sveikiau, ir kvėpavimas gilesnis, ir nuo pat vaikystės guldė be pagalvės ant nugaros. Tai vis kelionių kompanjonės stebisi, kad miegu taip, lyg manęs net nebūtų  biggrin.gif​ </p>

O ant sono kaip, be nieko nenaturalu ir nepatogu?
Atsakyti
As anksciau knarkiau baisiai, o kai numeciau svorio, knarkimas dingo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 29, 17:15)
Mb prie tv amžinai užmiega. Tai sykį naktį nubudau, žiūriu-miega gražuolis. Tai ėmiau ir nulakavau jam kojų nagus biggrin.gif bl lūžau

cha, as miegame neleidau statyt tv, nors maniskis labai norejo, bet jau susitaike su ta mintim, kad tv miegame nebus. o kompas i miegama atkeliauja pora kart per metus ir as neuzmiegu prie jo ijungto. niekada. man turi buti tyla ir tamsa, kitaip neuzmigsiu...
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 29, 18:27)
cha, as miegame neleidau statyt tv, nors maniskis labai norejo, bet jau susitaike su ta mintim, kad tv miegame nebus. o kompas i miegama atkeliauja pora kart per metus ir as neuzmiegu prie jo ijungto. niekada. man turi buti tyla ir tamsa, kitaip neuzmigsiu...

Ne miegamajsm. Miegamasis be tv, be kompų. Svetainėj žiūri ir lūžta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 29, 19:27)

As manau, sveikiausia gal taip uzmigti, tyliai ir tamsoje, bet realiai as galiu uzmigt bet kaip, miegu kai sernas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 29, 19:41)
Ne miegamajsm. Miegamasis be tv, be kompų. Svetainėj žiūri ir lūžta biggrin.gif

ai, tai sitas jo, pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 29, 19:50)
ai, tai sitas jo, pasitaiko biggrin.gif

Man ne, jaučiu, kad noriuvmiegot-einu į miegamąjį. Nu tas amžinai užknarkia prie tv biggrin.gif
Atsakyti

O ant sono kaip, be nieko nenaturalu ir nepatogu?

Kaldros kampą pasikišu po galva. 

Atsakyti

As manau, sveikiausia gal taip uzmigti, tyliai ir tamsoje, bet realiai as galiu uzmigt bet kaip, miegu kai sernas biggrin.gif

Va aš irgi taip. Bet kur ir bet kaip. Nors lovoj, tyloj ir tamsoj be abejo patogiausia.

Atsakyti
Och šuo trydalioja, bl pridirbau su ėdesiu, nėr ko kaltint unsure.gif
Atsakyti