Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Man ne, jaučiu, kad noriuvmiegot-einu į miegamąjį. Nu tas amžinai užknarkia prie tv biggrin.gif

Man irgi ne, vyrui pasitaiko. Nors kartais diena buna (pora kartu per metus, ne dazniau) taip uzlauzia, kad nusmingu kokiom 20 min. Tada ir telikas nemaiso 😁 nors girdziu atrodo viska, bet kazkur iskeliavus vistiek 😁

Atsakyti
Oi, o pas mus tv didelu miegame ir virt/ svetainej. Ir pas mama carskas - ten sneka su graziom indem ir turkem...
Ir sunaus kambary yra normalus, bet per tv ziuri tik futbola ar kase, o filmus per nesiojana...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 29, 20:40)
Och šuo trydalioja, bl pridirbau su ėdesiu, nėr ko kaltint unsure.gif

Fui, mano kojine ( nu ta kaip pedkelnes prarijo) tai isstume visur. Fui, kaip slykstu, viskas vejoj issituse...
Atsakyti

Aciu visoms uz knygu rekomendacijas. :)

O jus uzsienio kalbomis skaitose ka nors?

Atsakyti

Išėjau į darbus ir žiūriu,kad visai atsilupau nuo gyvenimo.Vakarais tik paskaitau, ir nieko komentuoti nebenoriu.Klientų srautas didelis, visi apaugę, ir reikalavimų naujų kupetys.Ir tikrintojų gauja.Užvakar tikrino higienos centras, vakar iš savivaldybės buvo atlindę.Bet nusižengimų neradę, išsinešdino.

Kalbėjote apie miegojimo būdą.Žiūriu, nėra nei vienos ant grindų miegančios.Aš ant grindų tiesiuosi bambuko pluošto čiužinį, ir taip ant lygaus kieto pagrindo miegu.Ir taip jau gerus 15 metų.Kai miegu lovoje,atsikeldavau nutirpusiu juosmeniu.Kai pradėjau miegoti ant grindų,nutirpimai praėjo.Pradžioje buvo kieta ir nepatogu,bet greitai pripratau.Dabar bausmė lovoje miegoti.

Atsakyti
Lisiteja, kaip sugalvojai miegoti ant grindu?
Atsakyti
Burgis siandien mire.... kaip liudna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 30, 09:32)
Burgis siandien mire.... kaip liudna  unsure.gif

kažkaip ligotai atrodė pastaruoju metu...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 30, 10:43)
kažkaip ligotai atrodė pastaruoju metu...

Vėžys jam buvo, kiek pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 30, 08:19)
<p>Išėjau į darbus ir žiūriu,kad visai atsilupau nuo gyvenimo.Vakarais tik paskaitau, ir nieko komentuoti nebenoriu.Klientų srautas didelis, visi apaugę, ir reikalavimų naujų kupetys.Ir tikrintojų gauja.Užvakar tikrino higienos centras, vakar iš savivaldybės buvo atlindę.Bet nusižengimų neradę, išsinešdino.
</p><p>Kalbėjote apie miegojimo būdą.Žiūriu, nėra nei vienos ant grindų miegančios.Aš ant grindų tiesiuosi bambuko pluošto čiužinį, ir taip ant lygaus kieto pagrindo miegu.Ir taip jau gerus 15 metų.Kai miegu lovoje,atsikeldavau nutirpusiu juosmeniu.Kai pradėjau miegoti ant grindų,nutirpimai praėjo.Pradžioje buvo kieta ir nepatogu,bet greitai pripratau.Dabar bausmė lovoje miegoti.
</p>

O wow, geras smile.gif
O tas ciuzinys bambuko, plonas kietas ar koks?
Be pagalves irgi?
Ar nesalta ant grindu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 30, 10:32)

Kaip liūdna. Nors man nedėstė, bet iš bendrakursių girdėjau daug teigiamų atsiliepimų.
Atsakyti
paleidziat gyvuliuka pasilaikstyti, kakiuku sussirinkit mirksiukas.gif
QUOTE(cambala @ 2020 04 29, 23:02)
Nuspejamiausia tai tu.
Esi pati didziausia nabage, apgailetina atmata, niekur nepritampanti durne esi . Na dar sioj temutei radai dvi durneles, kurios tau pritaria ( uarda ir maike).
Tu supranti kad tu esi apgailetina durne? INet temoj, kur esi nepageidaujama net zu zu posta pakomentavai..Taip istroskus bet kokio demesio, atmata. Bet toj temoj ikrai negausi. Gausi cia ir kitose.
Kikiu issigemeliu galina but, kad dziugauti tokiu demesiu???

Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 30, 10:32)

kaip liudna , sudede sistema dar viena sviesuoli...
Atsakyti

Lisiteja, kaip sugalvojai miegoti ant grindu?

Pažįstamas, po stuburo traumos taip miegodavo, tada kai nugara būdavo tiesi, ne taip skaudėdavo.Aš pagalvojau,kad ir man padės.Čiužinys gal 5 cm aukščio, toks sunkokas.Pas mane kiliminė danga, tai nebūna šalta.Pagalvę turiu, net dvi.Ant kitos miega taksiukas,o kartais ant kitos  dar katė užsivynioja, tada aš lieku visai be pagalvės.

Burgį pamenu dėl rūkymo skandalo,o čia gal ne apie tą kalbate?

Šnd šalna gėles apšaldė,per anksti susodinau, o pridengti nesusiprotėjau :(

Atsakyti