Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 02, 14:45)
Žinok gali prisikabint, kad per mažai nusiunčiau biggrin.gif  Nors manęs ji nereketuoja, o va seses dar ir kaip

O ji pensijos kuek gauna
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 02, 14:49)
O ji pensijos kuek gauna

Mažai. 150 berods. Bet ji užsidirba iš taksi, tik šiuo metu kaip ir visiems sunkiai
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 02, 15:01)
Mažai. 150 berods. Bet ji užsidirba iš taksi, tik šiuo metu kaip ir visiems sunkiai

Tai ji stažo neturi? Nefirbo?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 02, 15:20)
Tai ji stažo neturi? Nefirbo?

Nežinau, nesigilinu ir tiesą pasakius, px. Kol aš gyva būsiu ji badu tikrai nemirs, o kaip ten kas buvo, neįdomu. Kuek pamenu, yra pasakojus, kad dirbo, bet taip jau gavosi, kad neužskaitė stažo, na kaip visada aplinka kalta, bet ne ji pati
Atsakyti
Sunku daugumai pensininku, bet reketavimas pinigu ar demesio smarkiai atstumia. Pinigu dar gali nusiust, bet demesio nuosirdaus taip paprastai neparodysi. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kas sake, kad negali buti graziu naturaliu apatiniu, ir is Lidlo maitinancioms pirkt nereikia bigsmile.gif

Viskas is lino, lietuves kuriniai (tik triusikai biski mociutiski lotuliukas.gif )
https://www.etsy.com/shop/lacylinen/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 gegužės 2020 - 10:03

Mylimuke, tu tyčiojiesi, ar ką?Su tokiais apatiniais, nė skaistybės diržo nebereikėtų.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 09:28)
Labas rytas  4u.gif

Kas sake, kad negali buti graziu naturaliu apatiniu, ir is Lidlo maitinancioms pirkt nereikia  bigsmile.gif

Viskas is lino, lietuves kuriniai (tik triusikai biski mociutiski lotuliukas.gif )
https://www.etsy.com/shop/lacylinen/

tu čia juokauji ar rimtai? Nes jei rimtai, tai pradėk valgyt mėsą po velniais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tokie juokingi apatiniai 😊 retro megejams.
Atsakyti
Pusiau rimtai.
Gi net su neriniais yra biggrin.gif
Kuo daugiau namie bunu be liemenuko, tuo maziau jo norisi, ir pastebejau, kad oda i sintetika nemaloniai reaguoja jau. Bet isties naturaliu medziagu apatiniu pasirinkimas apverktinas. Liemeneliu tai isvis, o apie dideliu turtu susipakavima jau ne nekalbu. unsure.gif
Atsakyti

Pusiau rimtai.
Gi net su neriniais yra biggrin.gif

Supratau,supratau, jei  jau apie nėrinius tai, akmuo į mano daržą :lol: 

Tarybiniais metais aš prisižiūrėjau panašių baisybių,teta dirbo liemenukų fabrike, tai panašių šedevrų prisiūdavo.Ir mano pirmasis liemenukas buvo jos siuvimo,kažkuo panašus į neperšaunamą liemenę.Todėl esu itin reikli liemenuko grožiui.

Mano krūtinė didelė, bet aš namie vaikštau be liemenuko.Žinoma kai nieko nėra pašalinių.O kai dabar dėvimi storesni drabužiai,tai ir į mišką be staniko važiuoju. Vis tiek ten manęs niekas nemato.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 gegužės 2020 - 12:04
Man natūralus pluoštas nebūtinas, tad dėviu gražius biggrin.gif
Atsakyti