Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Bet ir kainelės tokios neprastos tų apatinių. Nenešiočiau lininių apatinių, įsivaizduoju, kad yra šiurkštūs, tai fek.

Dukra vakar pirmą kartą per skaipą kalbėjo su pussesere, 4 metų, kaip ji jai patiko, vis kartojo, kokia ta mergytė miela biggrin.gif Apskritai jai patinka vaikai, sakau galėtum daržely dirbt, sako joooo, sakau apsišiktų, turėtum užpakalį nuplaut, dukra: wait... nee, nuo kokių 3 metų iki 9, tame tarpe, tik su tokiais užsiimtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 09:28)
Labas rytas  4u.gif

Kas sake, kad negali buti graziu naturaliu apatiniu, ir is Lidlo maitinancioms pirkt nereikia  bigsmile.gif

Viskas is lino, lietuves kuriniai (tik triusikai biski mociutiski lotuliukas.gif )
https://www.etsy.com/shop/lacylinen/

Siaubas.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 04, 13:14)
Bet ir kainelės tokios neprastos tų apatinių. Nenešiočiau lininių apatinių, įsivaizduoju, kad yra šiurkštūs, tai fek.

Linas ir šiaip nėra pigus, o čia supratau, kad rankų darbo, tai tikrai yra ką veikti su tokiais siuviniais smile.gif

Lietuvių ženklas ABOUT yra, ten daug natūralių medžiagų drabužių. Nors stilius tai nuobodus gana, nebent basic'ui tinka labiau, bet medvilnė, linas, sojos pluoštas. Turiu iš ten tympų, vasarai lengvų suknyčių, triusikėlių. Nu bet liemenukai tokie neišlaikys didelių turtų besimaskatuojančių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 12:40)
Linas ir šiaip nėra pigus, o čia supratau, kad rankų darbo, tai tikrai yra ką veikti su tokiais siuviniais smile.gif

Bet normalius, grazius neriniuotus apatinius irgi rankom sukerpa, siuna. Ar robotai varo?

Nera jus lb brangus tas linas kaip pluistas. Cia k9smines kainos savos nisos del visokiu tu, kurioms naturalumo reikia. Triusikai baisumo nerealaus, vadinasi " atgal i praeiti".
Atsakyti
Del apatiniu, nezinau, nezinau... Kazkaip gruboka. VA del pizamos, lininiu kelniu, kaikuriu palaidinukiu, kodel gi ne visai nieko. Kainos orientuitos i uzsieni, tikrai ne Lietuvos gyventojams.

Esu pastovi kliente.
https://www.linodova...iniai-drabuziai
Atsakyti
Per etsy dažnai lietuviai pardavinėja būtent į užsienį, nes Lietuvoje mažiau vertinamas rankų darbas. Daug pažįstamų savo dalykus ten parduoda, ir tikrai ne už papigiai, o užsieniečiai perka kaip išprotėję, nes lietuviški keistuoliški dalykėliai jiems įdomūs.
Moontes puslapis geras pavyzdys, kad Lietuvoje galima rasti perliukų ir ne už brangiai, tik jie būna be reklamos, paprastesnių dizainų ir niekas nerėkia apie natūralumą.
Praeitą vasarą įsigijau dvi linines sukneles, laukiu sezono wub.gif
Apatiniai šitie jo, mielesni būtų iš medvilnės, bet lininiai neužmušami turbūt biggrin.gif

Cambala
Lino buna įvairaus apdirbino man rodos, jei apie kokybę kalba eina,ir tuo pačiu kainą.
Dar kanapių pluoštas yra, nesu čiupinėjus, įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 gegužės 2020 - 13:15
Turiu tunika linine is art worjs. Bet ten tai pirkau tik del piesinio. Katinas grynai maniskis.
Ir sukne su piestom gelem turiu. Ta tai per didziausius karscius.
O siaip man linas nlb patinka kad glamzosi. Arba kaip uzsidedi, tai niekur nesedi. Nes i auto atsisesi, durza uzsidedi, islipi- viskas susiglamze
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 12:40)

Lietuvių ženklas ABOUT yra, ten daug natūralių medžiagų drabužių. Nors stilius tai nuobodus gana, nebent basic'ui tinka labiau, bet medvilnė, linas, sojos pluoštas. Turiu iš ten tympų, vasarai lengvų suknyčių, triusikėlių. Nu bet liemenukai tokie neišlaikys didelių turtų besimaskatuojančių  laugh.gif

žinok...man tas About kaip pasityčiojimas. Kas nors perka ten ką nors? Nes tai baisu. Siaubinga.
Atsakyti
Etsy mane pradeda užknisti. Mažiausiai kartą per savaitę gaunu įvairiausius laiškus, nors nieko neparduodu, jau užp.. atsakinėt. O žmonės sako, kad mano el paštą išmeta paspaudus contact shop, nu kas per bullshitas
Atsakyti

Lininė patalynė perpus su medvilne man labai patinka. Gryno lino privengiu dėl glamžymosi.

Be liemenėlės nevaikštau net namie - nenoriu, kad turtai iki bambos nutįstų. Tik tiek, kad namams turiu kelias a la sportines - be jokių lankelių ir kitokių formavimų. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 14:31)
žinok...man tas About kaip pasityčiojimas. Kas nors perka ten ką nors? Nes tai baisu. Siaubinga.

Nu suknės dauguma babskos, bet pvz tympos tai tokios pačios visur gi. Ar eilines maikutės. Ar lengvos suknelės vasarai pliaže/sode.

Man linas patinka dėl savo to šiurkštumo ir glamžymosi wub.gif nebūtina lygint, kai kurie ir specialiai dar būna paglamžyti.

Tere,
O aš skaičiau kažkur, kad liemenėlę kuo dažniau dėvint, tuo labiau atsipalaiduoja ir aptingsta ją prilaikantys raiščiai, nes negauna darbo, todėl paskui nusiėmus ji greit nutysta.
Taip išeitų, kad sveikiausia arba niekada nedėvėt, arba visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 gegužės 2020 - 13:58
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 14:57)

Taip išeitų, kad sveikiausia arba niekada nedėvėt, arba visada.

As prie tu, kur visada biggrin.gif nepatogu be, nebent rytais, su pizama, kol sofkutej kojas parietus kava geriu, bet kai jau pakylu, tai einu persirengt. turiu tokia durna mada, niekad su virsutiniais rubais nelisti i lova ir niekad su pizama nebimbinet po namus... man ten galvoj visokie virusai persinesioja nuo sofos i lova biggrin.gif ir kai vaikai su treningais sulenda po antklode - rekiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti