Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aš anksčiau vaikščiojau griežtais kostiumėliais. O paskui nusispjoviau į taisykles ir vaikštau kaip noriu. Paprastai su suknelėmis. Ne pliažinėmis, bet pvz, gėlėta 😊
Atsakyti
Jau ko negaliu pakest, tai marskiniu. Bandziau ne karta prisijaukint, visokius, veukt kazkodel. Svarka dar uzsimesdavau retkarciais. Geriausias dalykas yra oversize, gali storeti kiek nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 07, 20:04)
Jau ko negaliu pakest, tai marskiniu. Bandziau ne karta prisijaukint, visokius, veukt kazkodel. Svarka dar uzsimesdavau retkarciais. Geriausias dalykas yra oversize, gali storeti kiek nori lotuliukas.gif

Dėl oversize pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane griežtai suskirstyta:
Jei laukia susitikimas su tiekėjais - griežtas švarkelio kostiumėlis.
Jei žinau kad susitikimai tik darbe su kolegomis - dalykinė apranga.
Jei neturiu susitikimų ir kabinete - laisvas stilius.
Penktadieniais - casual.
Dabar džinsai valdo, video conf callu neturiu, tai su nutampytu megztuku sėdžiu.
Atsakyti

Dėl oversize pritariu biggrin.gif

O jums tinka oversize? As atrodau kaip uzsidejusi per didelius drabuzius. Mano smulkus kaulai, auksta, as arba nemoku oversize nesioti, arba tai tikrai ne man.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 07, 20:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72656263" data-time="1588874996"><div><p>Dėl oversize pritariu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O jums tinka oversize? As atrodau kaip uzsidejusi per didelius drabuzius. Mano smulkus kaulai, auksta, as arba nemoku oversize nesioti, arba tai tikrai ne man.
</p>

Tai kaip tik turėtų tikti. Storoms oversize nelabai, o aukštoms kūdoms pats tas.
Bet šiaip mano oversizai l santūrūs, ty nėra tie tikrieji
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 07, 21:04)

O vat man marškiniai pats mėgstamiausias drabužis biggrin.gif
Atsakyti

Nemoku dėvėt nei marškinių, nei švarkų. Oversize labai myliu, bet čia svarbu kreipti dėmesį į proporcijas.

Atsakyti

Nemoku dėvėt nei marškinių, nei švarkų. Oversize labai myliu, bet čia svarbu kreipti dėmesį į proporcijas.

Kaip suprasti? 

As ka tik pirma karta papirkau skuduru internetu. Paziuresim kas gausis. :) 

Atsakyti

Geriausias dalykas yra oversize, gali storeti kiek nori lotuliukas.gif

Čia ir  yra pati didžiausia blogybė. :lol:  O be to oversaizą reikia mokėti dėvėti, nes dauguma atrodo kaip pavogę drabužius.O storumo maišais nepaslėpsi,dar labiau trauks akis.

Vieną vienintelį palčiuką turiu oversazinį, tokio nuosaikaus dydžio.Ne mano šis stiliukas. :ax: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 gegužės 2020 - 07:15
Aš turiu iilgą megztinį minkštutėlį, su ilgooom rankovėm, kaip aš jį mėgstu, jis man vietoj striukės ar dar ko smile.gif ir spalva graži. Įšoku į jį ir paskęstu wub.gif
Atsakyti
o man nepatinka desigual unsure.gif mirgu margu, ne mano biggrin.gif

I darba dazniausiai kelnes, dzinsai, sukneles vasara.
ir oversize nenesioju, storian mane, o ir siaip ne lieknute, tai su oversize jauciuosi backa biggrin.gif
Atsakyti