Pasirodo nėra, uždrausta prekiauti. Nu ką, gelbėsime kita chemija.
Tai kad jau kalbeta ne karta, nuomone nelabai pasikeite ir be draskymosi. Nejauciu jokio pasaukimo, nu gaaal kadanors dar, bet kadangi jau nejaunyn, tai tas kada nors gali ir neateit

O del storumo

Desiqual zinau seniai, tikrai labai idomus smagus rastai, jauciu pas mus jie daug brangesni nei Ispanijoj?
Man tai tikrai buvo naujiena.Kaimietukė gi aš
Zinau as ta branda. Jie labai kitoniski.
Tai kad jau kalbeta ne karta, nuomone nelabai pasikeite ir be draskymosi. Nejauciu jokio pasaukimo, nu gaaal kadanors dar, bet kadangi jau nejaunyn, tai tas kada nors gali ir neateit
O del storumoisoriskai nejauciu jokiu kompleksu, nu bet fiziskai padustu greiciau, ir rubu gaila
Desiqual zinau seniai, tikrai labai idomus smagus rastai, jauciu pas mus jie daug brangesni nei Ispanijoj?
Rubu man irgi butu labai gaila. Pries kokius metus pavalgiau desertu, tai eme kelnes trauktis. Pagalvojus, kad naujas reikes pirkti, praejo noras desertams.

Siaip is tikro pagalvojus, tai nieko man nereikia. Nei rubu, nei daiktu, nei dar kazko. Is tikro esu baisus zmogus sitoj vartotojiskumo kulturoj,man retai ka norisi pirkti, o jei nusiperku, visai nebijau prarasti. Nesimotyvuoja neest pyragu, nes netilpsiu i kelnes, kaip ir nemotyvuotu apvali sumele, isleista sporto klubui 🤷♀️😄
Siaip is tikro pagalvojus, tai nieko man nereikia. Nei rubu, nei daiktu, nei dar kazko. Is tikro esu baisus zmogus sitoj vartotojiskumo kulturoj,man retai ka norisi pirkti, o jei nusiperku, visai nebijau prarasti. Nesimotyvuoja neest pyragu, nes netilpsiu i kelnes, kaip ir nemotyvuotu apvali sumele, isleista sporto klubui 🤷♀😄
Jei reiktu eiti i darba, tai man rodos „isaugti” drabuziai motyvuotu. Mano ismatavimai nera standartiniai, paskutini karta kelnes siuvau, nes nusipirkti misija neimanoma.
Na nzn, kas yra brangu?
Papildyta:

O del storumo

Desiqual zinau seniai, tikrai labai idomus smagus rastai, jauciu pas mus jie daug brangesni nei Ispanijoj?</p></div></blockquote><p>Rubu man irgi butu labai gaila. Pries kokius metus pavalgiau desertu, tai eme kelnes trauktis. Pagalvojus, kad naujas reikes pirkti, praejo noras desertams.

Vat kol kas visad tilpdavau į rūbus, neišsiplečiu tiek, bet kas žino, kaip bus
Aisku nei treningu, nei tympu, nei isverstu papu nebuvo niekada, tvarkingai normaliai sukneles, dzinsai ir pan. Paskutiniam darbe su tapkem arba vilnonem budavom. Aisku pas uzsakovus vadovas bernam liepdavo svarka uzsidet, bet vasara ofise su havaju sortais leisdavo but

Sakyciau, pats tas mano suvokimui apie fizini patoguma darbe.
Aisku nei treningu, nei tympu, nei isverstu papu nebuvo niekada, tvarkingai normaliai sukneles, dzinsai ir pan. Paskutiniam darbe su tapkem arba vilnonem budavom. Aisku pas uzsakovus vadovas bernam liepdavo svarka uzsidet, bet vasara ofise su havaju sortais leisdavo but

Sakyciau, pats tas mano suvokimui apie fizini patoguma darbe.
Pamiršk kostiumėlius, pilna gražių biurui tinkamųrū ų ir be jų

Kaip pvz pasakiau, be to kostiumelis gana plati reiksme.
Bet nieko ypatingo cia neisgalvosi, kelnes, sijonai, sukneles, palaidines,svarkeliai. Su tympom ir pliazankem gi neinat

O ka tu rengies i darba? Pvz?
Bet nieko ypatingo cia neisgalvosi, kelnes, sijonai, sukneles, palaidines,svarkeliai. Su tympom ir pliazankem gi neinat

O ka tu rengies i darba? Pvz?
Suknelės
Kelnių deriniai su įv palaidinukėm, marškiniais. Kartais švarkeliai trumpintom rauktom rankovėm.
Papildyta:
Paskutiniu metu buvau pamėgus juodas aptemptas kelnes ir plačias palaidines..