Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Paprašiau vyro nupirkti Decio. Mamukas bando kažkokiu mistiniu būdu nužudyti abi mano bugenvilijas. Sakė skraido kažkokios baltos musytės.
Pasirodo nėra, uždrausta prekiauti. Nu ką, gelbėsime kita chemija.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 07, 15:35)
biggrin.gif O nori dar? Cia nebera draskysmosi, gal galima ir tokiom temom pakalbet. smile.gif

Tai kad jau kalbeta ne karta, nuomone nelabai pasikeite ir be draskymosi. Nejauciu jokio pasaukimo, nu gaaal kadanors dar, bet kadangi jau nejaunyn, tai tas kada nors gali ir neateit smile.gif
O del storumo biggrin.gif isoriskai nejauciu jokiu kompleksu, nu bet fiziskai padustu greiciau, ir rubu gaila doh.gif

Desiqual zinau seniai, tikrai labai idomus smagus rastai, jauciu pas mus jie daug brangesni nei Ispanijoj?
Atsakyti

Man tai tikrai buvo naujiena.Kaimietukė gi aš :blush-anim-cl:

Zinau as ta branda. Jie labai kitoniski. :)

Atsakyti

Tai kad jau kalbeta ne karta, nuomone nelabai pasikeite ir be draskymosi. Nejauciu jokio pasaukimo, nu gaaal kadanors dar, bet kadangi jau nejaunyn, tai tas kada nors gali ir neateit smile.gif
O del storumo biggrin.gifisoriskai nejauciu jokiu kompleksu, nu bet fiziskai padustu greiciau, ir rubu gaila doh.gif

Desiqual zinau seniai, tikrai labai idomus smagus rastai, jauciu pas mus jie daug brangesni nei Ispanijoj?

Rubu man irgi butu labai gaila. Pries kokius metus pavalgiau desertu, tai eme kelnes trauktis. Pagalvojus, kad naujas reikes pirkti, praejo noras desertams. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 07, 17:18)
Rubu man irgi butu labai gaila. Pries kokius metus pavalgiau desertu, tai eme kelnes trauktis. Pagalvojus, kad naujas reikes pirkti, praejo noras desertams. smile.gif

Siaip is tikro pagalvojus, tai nieko man nereikia. Nei rubu, nei daiktu, nei dar kazko. Is tikro esu baisus zmogus sitoj vartotojiskumo kulturoj,man retai ka norisi pirkti, o jei nusiperku, visai nebijau prarasti. Nesimotyvuoja neest pyragu, nes netilpsiu i kelnes, kaip ir nemotyvuotu apvali sumele, isleista sporto klubui 🤷‍♀️😄
Atsakyti

Siaip is tikro pagalvojus, tai nieko man nereikia. Nei rubu, nei daiktu, nei dar kazko. Is tikro esu baisus zmogus sitoj vartotojiskumo kulturoj,man retai ka norisi pirkti, o jei nusiperku, visai nebijau prarasti. Nesimotyvuoja neest pyragu, nes netilpsiu i kelnes, kaip ir nemotyvuotu apvali sumele, isleista sporto klubui 🤷♀😄

Jei reiktu eiti i darba, tai man rodos „isaugti” drabuziai motyvuotu. Mano ismatavimai nera standartiniai, paskutini karta kelnes siuvau, nes nusipirkti misija neimanoma. 

Atsakyti
Taip, darbiniai rubai ofisui nepigus.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 05 07, 17:13)
Taip, darbiniai rubai ofisui nepigus.

Na nzn, kas yra brangu?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 07, 16:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72656171" data-time="1588860904"><div><p>Tai kad jau kalbeta ne karta, nuomone nelabai pasikeite ir be draskymosi. Nejauciu jokio pasaukimo, nu gaaal kadanors dar, bet kadangi jau nejaunyn, tai tas kada nors gali ir neateit vartotojo įkelta nuotrauka
O del storumo vartotojo įkelta nuotraukaisoriskai nejauciu jokiu kompleksu, nu bet fiziskai padustu greiciau, ir rubu gaila vartotojo įkelta nuotrauka

Desiqual zinau seniai, tikrai labai idomus smagus rastai, jauciu pas mus jie daug brangesni nei Ispanijoj?</p></div></blockquote><p>Rubu man irgi butu labai gaila. Pries kokius metus pavalgiau desertu, tai eme kelnes trauktis. Pagalvojus, kad naujas reikes pirkti, praejo noras desertams. smile.gif</p>

Vat kol kas visad tilpdavau į rūbus, neišsiplečiu tiek, bet kas žino, kaip bus
Atsakyti
Niekada nedirbau tokiam ofise, kur reik su kostiumeliu sedet, ir gink dieve nenoreciau tokiu suvarzymu. Tai negaliu sakyt, kad kazkas ten brangaus.
Aisku nei treningu, nei tympu, nei isverstu papu nebuvo niekada, tvarkingai normaliai sukneles, dzinsai ir pan. Paskutiniam darbe su tapkem arba vilnonem budavom. Aisku pas uzsakovus vadovas bernam liepdavo svarka uzsidet, bet vasara ofise su havaju sortais leisdavo but biggrin.gif
Sakyciau, pats tas mano suvokimui apie fizini patoguma darbe.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 07, 17:33)
Niekada nedirbau tokiam ofise, kur reik su kostiumeliu sedet, ir gink dieve nenoreciau tokiu suvarzymu. Tai negaliu sakyt, kad kazkas ten brangaus.
Aisku nei treningu, nei tympu, nei isverstu papu nebuvo niekada, tvarkingai normaliai sukneles, dzinsai ir pan. Paskutiniam darbe su tapkem arba vilnonem budavom. Aisku pas uzsakovus vadovas bernam liepdavo svarka uzsidet, bet vasara ofise su havaju sortais leisdavo but  biggrin.gif
Sakyciau, pats tas mano suvokimui apie fizini patoguma darbe.

Pamiršk kostiumėlius, pilna gražių biurui tinkamųrū ų ir be jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 07, 18:45)
Pamiršk kostiumėlius, pilna gražių biurui tinkamųrū ų ir be jų smile.gif

Kaip pvz pasakiau, be to kostiumelis gana plati reiksme.
Bet nieko ypatingo cia neisgalvosi, kelnes, sijonai, sukneles, palaidines,svarkeliai. Su tympom ir pliazankem gi neinat biggrin.gif

O ka tu rengies i darba? Pvz?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 gegužės 2020 - 18:56
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 07, 18:55)
Kaip pvz pasakiau, be to kostiumelis gana plati reiksme.
Bet nieko ypatingo cia neisgalvosi, kelnes, sijonai, sukneles, palaidines,svarkeliai. Su tympom ir pliazankem gi neinat  biggrin.gif

O ka tu rengies i darba? Pvz?

Suknelės
Kelnių deriniai su įv palaidinukėm, marškiniais. Kartais švarkeliai trumpintom rauktom rankovėm.
Papildyta:
Paskutiniu metu buvau pamėgus juodas aptemptas kelnes ir plačias palaidines..
Atsakyti