Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Būtent, baseine mažesnė tikimybė nuburbuliuot. Ežere baisu.
Atsakyti
Na taip, juroj visai kita situacija, bangos, sukuriai, as irgi toli neinu, nebent visai be bangu, tada biski toliau.
O ezere pavoju nematau dideliu ax.gif bet tai nereiskia, kad kvailai rizikuoju ax.gif
Ale neisivaizduojama man, kaip per visa sezona neikist dupces vandenin nei kart, nu tik jei uzsieny kur mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 gegužės 2020 - 20:05

Na taip, juroj visai kita situacija, bangos, sukuriai, as irgi toli neinu, nebent visai be bangu, tada biski toliau.
O ezere pavoju nematau dideliu ax.gifbet tai nereiskia, kad kvailai rizikuoju ax.gif
Ale neisivaizduojama man, kaip per visa sezona neikist dupces vandenin nei kart, nu tik jei uzsieny kur mastau.gifbiggrin.gif

O kiek laiko tu plaukioji kaskart? 

As Lietuvoje irgi turbut nesimaudyciau. :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 11, 21:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72657572" data-time="1589220274"><div><p>Na taip, juroj visai kita situacija, bangos, sukuriai, as irgi toli neinu, nebent visai be bangu, tada biski toliau.
O ezere pavoju nematau dideliu vartotojo įkelta nuotraukabet tai nereiskia, kad kvailai rizikuoju vartotojo įkelta nuotrauka
Ale neisivaizduojama man, kaip per visa sezona neikist dupces vandenin nei kart, nu tik jei uzsieny kur vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kiek laiko tu plaukioji kaskart? </p><p></p><p>As Lietuvoje irgi turbut nesimaudyciau. biggrin.gif </p>

Oi ivairiai. Ziema tai tik triskart niurka greit, vasara kaip iseina, ir ilgiau paplaukioju, ir trumpiau ilendu, bet ezere jokiu ten laiku ir atstumu nematuoju. Nors va dabar laikroduka turiu, tai reiks isbandyti. Del to baseinui pliusas, ten aiskus atstumas buna ir laikrodis ant sienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 11, 20:04)
O ezere pavoju nematau dideliu  ax.gif  bet tai nereiskia, kad kvailai rizikuoju ax.gif
Ale neisivaizduojama man, kaip per visa sezona neikist dupces vandenin nei kart, nu tik jei uzsieny kur mastau.gif biggrin.gif

Laisvai. Nemėgstu degintis, gulėt kaip dešrelei, na nebent su knyga pavėsy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 11, 21:57)
Laisvai. Nemėgstu degintis, gulėt kaip dešrelei, na nebent su knyga pavėsy biggrin.gif

O prie ko cia deginimasis, as apie maudynes biggrin.gif
Degintis nebent kada atostogos, o siaip tai tik po darbo nuvaziuoji, vakare jau, ka ten prisideginsi biggrin.gif

Jau padare mokama parkinga prie Vln ezeru, nu matysim koks tranzitas bus vasara biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas, visai isprotejo
Geriau kompensuotu daugiavaikems alchasems

į kompensuojamųjų vaistų sąrašą buvo įtrauktas kontraceptinis vaistinis preparatas. Pasak parlamentarės, įsakyme nurodoma, kad vaistas „skiriamas merginoms nuo 15 iki 20 metų, kurios kreipiasi į ginekologą konsultacijos dėl kontracepcijos“.

Medicininėje praktikoje negimdžiusioms moterims, juo labiau paauglėms, hormoninės spiralės yra nededamos ir nerekomenduojamos dėti“,

https://m.delfi.lt/l...php?id=84250113
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 gegužės 2020 - 00:25
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 11, 18:41)
Būtent, baseine mažesnė tikimybė nuburbuliuot. Ežere baisu.

Apie vandens šaltį ir šilumą: teko būti Kipre liepos pabaigoje, nu niekaip neįsivaizdavau kaip ten žmonės specialiai važiuoja tokiu metų laiku! Jaučiausi kaip vampyras-maudytis geriausia būdavo naktį, tada aha, kaifas, kelias valandas mirkti. O dieną man per karšta net maudytis buvo..Pamenu, kad atskridom iš Kipro į Rygą ir užsukom dar prie Baltijos jūros, ooo, kaip aš atsigavau, kokį kaifą iš maudynių pajutau smile.gif
Nuo to laiko į šiltas šalis aš tik ne vasarą smile.gif
Aš iš tų, kur maudosi nuo gegužės visuose įmanomose vandens telkiniuose LT-nu žiauriai mėgstu maudytis, stengiuosi kasdien vasarą, kai tik yra galimybė prie bele kokio ežeriuko nulėkti.
Kaip įdomu skaityti, kad kažkam nepatinka tamsus vanduo..niekada nepagalvojau, įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu tai ka, batai darzui, pusnys doh.gif
Kazin, kiek zvakiu i siltnami kist, kad bent koks efektas butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 12, 07:59)

Baisus oras. Jokių pliusų nematau ax.gif
Tokie orai gegužės mėnesį man vienas dalykų, galinčių nuotaiką sugadinti. Brrr.
Belieka dirbti..Gerai, kad šiltomis dienomis pasinaudojome.
Atsakyti

Daržui dar ne batai.O jautrius augalus šiltnamyje apklok keliais agro plėvelės sluoksniais.Ir nieko neatsitiks.Šalčiolauke tik niekingi -1.Šiltnamyje šilčiau,iki kokių +5.Žinoma jei sandarus.

Kaip įdomu skaityti, kad kažkam nepatinka tamsus vanduo..niekada nepagalvojau, įdomu bigsmile.gif

Vandenį mėgstu,bet vanduo turi būti šiltas ir skaidrus.Man pietinės šalys pačios tinkamiausios.

Man irgi nemalonu tamsus vanduo,turiu matyti dugną.Dugnas turi būti šviesaus smėliuko,vanduo skaidrus.Ir dar bijau maudytis nežinomoje vietoje,vis vaidenasi,kad ten gali būti stiklų.

Atsakyti
Gal kad vanduo man labai sava stichija...nejaučiu jokios jai baimės. Nors yra tekę visokių situacijų patirti.
O štai aukštis-kas kita. Aš net bijojau lipti į prie Molėtų (Mindūnų, berods) esantį apžvalgos bokštą, užlipau iki pusės, bandžiau nugalėti save, bet paskui vis tik pasidaviau-ten tie laiptukai tokie kiaurai permatomi, kiekvienas žingsnis man siaubas buvo...
Atsakyti