Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Nakviša @ 2020 05 19, 18:15)
Jeigu sodini pavasarį - tai taip, neleisti žydėti. Jei iš rudens - nereikia, tegul žydi.

Sodinau rudeni. Vadinasi prazioplinau doh.gif
Atsakyti

Tipo be visu tu zieveliu, tiesiog kabo saknys lapai ir viskas?
Nu idomiai, zinau kad tilandsijos taip gyvena, nes minta dulkemis, apie orches taip negirdejau ax.gif

Jo. Va taip:

gorgeous-orchids-hanging.jpg

Atsakyti

O as pirmamecio bijuno ziedeliu pumpurus nuskyniau, nes skaiciau, kad zydejimas neleis saknu auginti. Tad teks laukti sekanciu metu. O kas augina medejanti bijuna?

Irgi skaičiau,bet niekada neskinu.Man smalsu pažiūrėti koks bus žiedas.Auginu medejantį bijūną.Kokios info reikia?

c0a09726087e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 gegužės 2020 - 18:32
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 19, 19:26)
Irgi skaičiau,bet niekada neskinu.Man smalsu pažiūrėti koks bus žiedas.Auginu medejantį bijūną.Kokios info reikia?

vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Sodyboje zeme ziauriai sunki, molynas. Plotai dideli, tad jos nepakeisi, tad derinu augalus, kurie puikiai jauciasi augdami molingoje dirvoje. Va idomu, ar yra medejantys bijunai, pakenciantys sunkias dirvas... Ir siaip, ar jie labiau reiklus prieziurai, kaip paprastieji. Ar galima juos auginti konteineriuose-pakeltose lysvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 gegužės 2020 - 18:38
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 19, 13:38)
https://www.rozes.lt/
Aš pas juos jei važiuoju, tai tik su ribotu kiekiu grynųjų. Nes dažniausiai planas “1-2”, baigiasi “o Dieve, negaliu atsispirti...”

Žėk, jie rašo, kad atsiiimti prie Trakų birželio mėn, o kaip užsakai? Išsirenki, sumoki netu ir laukijada pasiimt galėsi? Ar vietoj susimoki?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 19, 17:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72660831" data-time="1589897797"><div><p>Tipo be visu tu zieveliu, tiesiog kabo saknys lapai ir viskas?
Nu idomiai, zinau kad tilandsijos taip gyvena, nes 

Kazin,ka dar galima auginti balkone loveliuose, kad taip graziai zydetu ir bujotu? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kurioje pusėje tavo balkonas?Ar didelis,kokie loveliai?Pagal tai butų galima patarti kokios gėlės augtų.</p>

I pietrycius, loveliai tai nedicki tokie, 18 gylio ir 15 plocio, as juose prieskoniu dabar prisejus, bet ne beda ir didesnius isigyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2020 05 19, 18:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72660831" data-time="1589897797">
<div>
<p>Tipo be visu tu zieveliu, tiesiog kabo saknys lapai ir viskas?

Nu idomiai, zinau kad tilandsijos taip gyvena, nes minta dulkemis, apie orches taip negirdejau vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Jo. Va taip:</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Nu kaip idomiai! Reiks bandyt.
O cia paprasti phalenopsiai ar kokios ypatingos?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 19, 19:51)

Kokios ypatingos, apie kurias cambala rase, kad augina.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 05 19, 18:49)
Jo. Va taip:

Nuotraukoje - ne falenopsiai, o vandos, joms substrato nereikia.
Atsakyti

I pietrycius, loveliai tai nedicki tokie, 18 gylio ir 15 plocio, as juose prieskoniu dabar prisejus, bet ne beda ir didesnius isigyt smile.gif
Papildyta:

Pas mano seserį taip falenopsiai auga.

Dar galima į stiklinį indą be jokio substrato įtupdyt. Tas pats efektas.

Nuotraukoje - ne falenopsiai, o vandos, joms substrato nereikia.

Taip, žinau, tiesiog neradau nuotraukos su falenopsiais. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 19, 19:41)
Žėk, jie rašo, kad atsiiimti prie Trakų birželio mėn, o kaip užsakai? Išsirenki, sumoki netu ir laukijada pasiimt galėsi? Ar vietoj susimoki?

Aš užsisakiau, jie rezervuoja. Tada nusiimu centas į centą ir važiuoju pas juos, kai pasako “jau”. Vietoje susimoku.
Bet čia aš taip darau. Nes pas juos kai atvažiuoji .... jomajo... tada pradedi gailėtis, kad daugiau € nepasiėmei, kad kitą kartą jau ne ne.
Žeuru.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 19, 19:11)
Aš užsisakiau, jie rezervuoja. Tada nusiimu centas į centą ir važiuoju pas juos, kai pasako “jau”. Vietoje susimoku.
Bet čia aš taip darau. Nes pas juos kai atvažiuoji .... jomajo... tada pradedi gailėtis, kad daugiau € nepasiėmei, kad kitą kartą jau ne ne.
Žeuru.

Užsakai telefonu?
Atsakyti

Mano medėjantis  bijūnas auga sunkioje žemėje.Prieš sodinimą dar pamaišiau komposto.Jis visai nereiklus.

Mylimuke, jei nepatinka pelargonijos,pabandyk lantanas,skeptrenius,gacanijas,šlamučius.

Atsakyti