Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Pas mane irgi nėra daržų.Šiltnamis,daržo gal  2 arai, gėlynai nemaži.Sklypo dydis 16,5 aro.Regis nedaug, o kai pradedi eiti ratais, tai nei galo nei krašto.Gėlynai išimtinai mano, niekas ten daugiau nelenda.Mama padeda daržą nukrapštyti.

Paskysi, kas liepia taip durniuoti?Ogi vaikystės svajonė,kad apie namą bus tik gėlynai ir jokių daržų,jokių bulvių ir burokų.

Atsakyti
na pas mus tik dvi lysvės, žolę nusipjaunam, palaistom viską...
bet irgi darbų vis atsiranda:
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 20, 07:26)
Ok, paštu rašysiu, tarsiuos dėl rožių . Vienam krūmui gana 1 vnt rožių? Durnas klausimas bet aš žalia
Papildyta:
Joo, diena graži ir pas mus wub.gif
Dar tokį noriu pirkt kaži patvarus?
vartotojo įkelta nuotrauka

Draugai toki turi, tai minusai, kad zemas, nepatogu ilipti-islipt. ir tas tinklelis nuo uodu, tai kai uzsitrauki, labai tvanku pasidaro. tai nebent vesu vakara...

nusipirkau toki pakabinama kiausini (supamas kreslas gal tiksliau, bet kiausinio formos, todel kiausu vadinu) is senuku. nu ir ner labai patogu. susirangau, visai nieko, bet taip sedet kaip supynej, tai nea

QUOTE(Nakviša @ 2020 05 20, 08:02)
Su sodo hamakais turiu įdomią patirtį: oj naudosiu, gulėsiu, kaip faina.
Ha! Pradžioje pagulinėjau, o po to jau nebuvo noro. Dabar iš vis net nesurinkinėjau. Baseinas tai surenkamas kasmet irgi dėl grožio. Kai išsivalo vanduo - įkrentama kartą / du ir prastovi visą laiką nenaudojamas pagal paskirtį.

Geriausia vieta - prieangis prie namo, po obelimi.

pas mus panasiai.... bet vistiek visko noriu, gultu, minksto kampo terasoj issidrebt. nors tam pusvalandziui per savaite biggrin.gif biggrin.gif
baseino pernai jau netraukem, mazai namie buvom, keliavom, nors aisku vasara karsta buvo, butu speje vaikai prisimaudyt. va pernai prie juros balandzio gale buvom, vaikai maudesi, silta jiems biggrin.gif
o kazkuria vasara baseinas buvo, bet vasara salta, tai uzdengtas pastoviai, nes lyja, salta...
Atsakyti
Is Sviesos
Ar darai ta veido joga/manksta ar kas ten? Padeda? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 20, 11:31)
Is Sviesos
Ar darai ta veido joga/manksta ar kas ten? Padeda? biggrin.gif
[right][snapback]72661164[/snapback][/right]

As nusipirkau dvi Baltamiejunienes knygas, viena apie manksta, kita apie masaza. bet dar neatsiverciau biggrin.gif biggrin.gif fb yra jaunasveidas, jos psl, tai kartaias parodo trumpai masazus, manksteles, tai kartais padarau. ant jos pacios matosi, kur idejus savo foto pries 10 metu ir dabar, tai dabar labai grazi oda, tokia sveika, prisotinta atrodo wub.gif

Kadangi cia daug gelininkiu, pasigirsiu savo rododendru. jau koki 10 metu nuskures buvo, isspausdavo viena kita zieda, dalis pumpuru sudziudavo taip ir neprasiskleide.. jau galvojau rudeni kasiu ji lauk ir sodinsiu kita, rozini (man roziniai grazesni), bet kad uzbujojo siemet wub.gif wub.gif

Ir dar klausimas. turiu kazkokia gelyte. ka su ja rudeni daryt? nukirpt gal reikia? ar pavasari kirpt? nes po ziemos kol atsigauna, tokia visai nesvelni, sausa buna, galvoju, gal reiktu pakarpyt, bet bijau numarint unsure.gif

Atsakyti

Lygiai tokį kiaušinį turiu.Kai susiraitai kojas po savimi, tai visai visai nieko sūpuotis.Tik jau du kartus besisupdama  esu apsivožus.

Apatinėje foto žemaūgiai flioksai.Jie po žiemos tokie yra, sakytum nudžiūvę, taip ir norisi išrauti.Paskui susitvarko ir pradeda žydėti.Turėtų ir pas tave dabar žydėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 gegužės 2020 - 11:16
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 20, 11:15)
<p>Lygiai tokį kiaušinį turiu.Kai susiraitai kojas po savimi, tai visai visai nieko sūpuotis.Tik jau du kartus besisupdama  esu apsivožus.</p>
<p>Apatinėje foto žemaūgiai flioksai.Jie po žiemos tokie yra, sakytum nudžiūvę, taip ir norisi išrauti.Paskui susitvarko ir pradeda žydėti.Turėtų ir pas tave dabar žydėti.</p>

biggrin.gif gerai įsisiūbavai biggrin.gif
o rododendrus sodint bile kada galima?
Atsakyti

biggrin.gifgerai įsisiūbavai biggrin.gif
o rododendrus sodint bile kada galima?

Rododendrai nuodingi. Nesodinčoiau ten, kur yra vaikų ir gyvūnų. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 05 20, 11:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72661209" data-time="1589967618"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukagerai įsisiūbavai vartotojo įkelta nuotrauka
o rododendrus sodint bile kada galima?</p></div></blockquote><p></p><p>Rododendrai nuodingi. Nesodinčoiau ten, kur yra vaikų ir gyvūnų. </p>

Aaa, nu tai ok, turiu ir tų ir tų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 20, 12:15)
<p>Lygiai tokį kiaušinį turiu.Kai susiraitai kojas po savimi, tai visai visai nieko sūpuotis.Tik jau du kartus besisupdama  esu apsivožus.</p>
<p>Apatinėje foto žemaūgiai flioksai.Jie po žiemos tokie yra, sakytum nudžiūvę, taip ir norisi išrauti.Paskui susitvarko ir pradeda žydėti.Turėtų ir pas tave dabar žydėti.</p>

Zydi, cia mano. tai va man jie pavasari tokie paliegeliai visad atrodo, nieko jiems nedarydavau, bet galvoju, gal as ko nezinau, gal reikia biggrin.gif

na, as is to kiauso isdribus nebuvau, nes kol kas namie stovi, tai daug nesiubuoju biggrin.gif
Atsakyti
Zuzu
Uzbujojo, nes issigando ismetimo mirksiukas.gif

Mane viena raukslele nervina biski biggrin.gif nors ir zinau, nuo ko atsiranda, bet sunku pakeist iproti unsure.gif
Net ta is jaunoveido kokia ar tai nesimpatiska, bet atrodo kaip istinusiu veidu biski unsure.gif
Atsakyti
Vilniuj bus nuogalių pliažas biggrin.gif
Atsakyti