Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 17, 17:43)
Bet tai burbanti užsišikus ant mūsų, po kitas temas tik laksto, o čia neužeina, nors neabejoju, kad paskaito  biggrin.gif

Per netyčia paskaitau, bet tikrai ne kiekviena dieną.

O ko cia pykti? Gyvenimas per trumpas, kad negatyve gyventi
Atsakyti

Per netyčia paskaitau, bet tikrai ne kiekviena dieną.

O ko cia pykti? Gyvenimas per trumpas, kad negatyve gyventi

Idejus kelioms narems, sitoje temoje negatyvo nera. Skirtingu nuomoniu va yra, bet akivaizdu, kad ta negatyva visgi kure keli zmones. :)

Atsakyti

Moteros,

LT vyksta lietuvisku dizaineriu skuduru ispardavimas: https://renginiai.ka...iu-ispardavimas

Buciau LT, tai tikrai uzsukciau. Geriau is lietuviu pirkti, nei zaros :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 17 birželio 2020 - 17:47
Na ir paskrudau per pusdienį! Dryžiai jau ryškiai, teks lėkt pas nudistus lyginti įdegį biggrin.gif
Atsakyti

Iš Šviesos, ačiū už nuorodą.

Aš tai kaimuke, prie savo "ežero" top less drėksojau.Taip gera,taip malonu pasigaudyti saulytės.

Klausimas, kur sužinoti žemės vertę?

Atsakyti
[quote=Lisitėja2,2020 06 17, 19:20]
</p><p>Klausimas, kur sužinoti žemės vertę?
</p>
Registru centre int pusl. Tik netiksli kaina bus. O siaip turto vertintojai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 birželio 2020 - 07:06
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 17, 17:46)

<p>Buciau LT, tai tikrai uzsukciau. Geriau is lietuviu pirkti, nei zaros tongue.gif</p>

Due faschion maudymke likau nepatenkinta. Visu pirma mazintos dydziu, net patys pripazista. Tik klausimas kam rasyti M, jei jis S.
Ok, pakeite be problemu. O dabar susitrauke ir tas po to kai isdziuvo. Dar taip nebuvo😂. Pirma diena viskas ok, amtra diena mazas, papai vos ne laukan lenda.
Atsakyti
Maudymkes plaukioti perku sportines, atlaiko viską biggrin.gif
Atsakyti

Cambala,dėkui :4u:​ 

Atsakyti

Due faschion maudymke likau nepatenkinta. Visu pirma mazintos dydziu, net patys pripazista. Tik klausimas kam rasyti M, jei jis S.
Ok, pakeite be problemu. O dabar susitrauke ir tas po to kai isdziuvo. Dar taip nebuvo😂. Pirma diena viskas ok, amtra diena mazas, papai vos ne laukan lenda.

Man atrodo dabar visokiu butiku bumas ir tikiu, kad tarp ju pasitaiko nesaziningu, nepatyrusiu ir nemoksu.

Kalbant apie maudymkes, as nesuprantu VS mados. Ju apatiniai man ne kazka visai, o turetos maudymkes metaline dalis sureagavo su juros vandeniu - pradejo zaliuoti, burbuliuoti alia tirpti. Matyt kazkokie cheminiai procesai tarp metalo ir drusku. As visiskai nesuprantu kaip galima daryti maudymke, kuri netinkama maudytis juroje. Man su ja reikejo tik selfius ant kranto darytis? :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 18, 09:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72672240" data-time="1592458224"><div><p>Due faschion maudymke likau nepatenkinta. Visu pirma mazintos dydziu, net patys pripazista. Tik klausimas kam rasyti M, jei jis S.
Ok, pakeite be problemu. O dabar susitrauke ir tas po to kai isdziuvo. Dar taip nebuvo😂. Pirma diena viskas ok, amtra diena mazas, papai vos ne laukan lenda.</p></div></blockquote><p>Man atrodo dabar visokiu butiku bumas ir tikiu, kad tarp ju pasitaiko nesaziningu, nepatyrusiu ir nemoksu.</p><p></p><p>Kalbant apie maudymkes, as nesuprantu VS mados. Ju apatiniai man ne kazka visai, o turetos maudymkes metaline dalis sureagavo su juros vandeniu - pradejo zaliuoti, burbuliuoti alia tirpti. Matyt kazkokie cheminiai procesai tarp metalo ir drusku. As visiskai nesuprantu kaip galima daryti maudymke, kuri netinkama maudytis juroje. Man su ja reikejo tik selfius ant kranto darytis? smile.gif </p>

Man yra graziu apatiniu VS. Ir patogus jie, ypac liemeneles.
Turejau du VS maudomus. Ju daug padelku yra. Pirma pirkau is Vinted. Naujas, su etiketem. Nuejau maudytis, po to ant slapio suknele uzsimoviau ir i bara. Nudaze suknele. O kita tai drauge is UK parveze. Anas tai tikrai originalas, metaliukai nepakito. Bet nesveikai papus isdidina tas pusc upas.
Reikia naujo maudomo, norisi kazkokio isskirtinio. Visokios intymios pagundos, markai, akropoliai perziureti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 18, 11:09)
Reikia naujo maudomo, norisi kazkokio isskirtinio. Visokios intymios pagundos, markai, akropoliai perziureti.

Aš apsipirkinėju čia:
https://glidesoul.co...ctions/swimwear
Atsakyti