Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

nagas pasišiaušia nugi jei dareisi žinai.
Kartais gerai, bet nuolat ne

Jei nuolatos daraisi gelini, tai koks skirtumas, kad nagas pasisiauses po lako sluoksniu? 

As pritariu del Nobelio gelinio isradejui. Is tikruju labai labai geras isradimas. As dar pamenu kai bandydavau spalvotai lakuotis ir apsilaupydavo antra diena. Gelinis lakas yra nuostabu. :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 17, 07:15)
nagas pasišiaušia nugi jei dareisi žinai.
Kartais gerai, bet nuolat ne

Nu ir kas, kad jis pasiausiamas, jei ant jo gelis dedamas? Nagas yra suragejusi, negyva dalis, kas jai gali but negerai? Cia tiesiog isitikinimas, kad gadina naga.
Lygiai taip pat galima galvoti, kad dazai plaukams kenkia, nes chemija tepam ant plauko.
Atsakyti
https://www.15min.lt...ai-1050-1333054
biggrin.gif
Atsakyti
Nu nežinau, gal kaip kam, bet aš geliniu galiu max tris kartus iš eilės lakuotis. Po to tris mėnesius minimum nieko negaliu daryti ir turiu leisti nagui nuaugti naujam, nes būna pzdc. Gelinis nebesilaiko, nes nusisluoksniuoja nagas ir nusilupa kampai. Pirmą kartą glavojau gal manikiūristė prasta, antrą kartą vis dar galvojau kad sutapimas, nors manikiūristę pakeičiau. Trečią kartą jau ten su visokiais papildomais stiprikliais terliojo, nuiminėjo laką atsargiai ir vis tiek tas pats. Vizualiai matau kaip trečią kartą dedant gelinį laką nagas jau yra susilpnėjęs ir pradėjęs sluoksniuotis. Ir psio. Po to pirmą mėnesį nagai būna baisūs, dar du mėnesius silpni, o vėliau jau normalūs, kaip ir visada. Šiaip mano nagai nėra silpni, auga gerai, bet va su geliniu nesusidraugauju ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 birželio 2020 - 10:15
Kam blogai su nagais del gelinio - turit kazkokiu sveikatos problemu. Dazniausiai tai buna skydliauke.
Dar gali buti buti neteisingai dildomas nagas ar darbas su freza, pigus, nekokybiskas gelis( pilna meistriu, kurios dirba si kokiu ibd ar kinieciu), nes taupo. Cia galima rasyti ir rasyti, bet normaliai, kokybiskai ir kokybiskom priemonem atliktas lakavimas jokiu problemu nesukelia
As su nagais be pertraukos gal 5 metus.
Dar juokinga klausyti, kaip kazkas sako " nagas nekvepuoja". 😂. Nagas ir neturi kvepuoti, jis yra negyva suragejusi dalis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 17, 10:28)
Kam blogai su nagais del gelinio - turit kazkokiu sveikatos problemu. Dazniausiai tai buna skydliauke.

O čia kuo remiantis taip sakot? biggrin.gif Gelinis, uždėtas ant negyvos suragėjusios kūno dalies, išryškina skydliaukės problemas, kurių be jo nesimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 birželio 2020 - 11:10

Plaukai tai tikrai parodo organizmo būklę.Manau nagai taip pat.

O,kad,nuo priemonių ir lempų kokybės priklauso kiek išsilaikys lakas,tai irgi nenuginčyjamas faktas.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 17, 11:10)

Perskaičiau ne plikakačių, o plikakiaušių.
Iš esmės, jei nepradėsime savęs gerbti ir palaikyti moteris - talibanas ir toliau valdys.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 17, 11:33)
<p>Plaukai tai tikrai parodo organizmo būklę.Manau nagai taip pat.</p><p>O,kad,nuo priemonių ir lempų kokybės priklauso kiek išsilaikys lakas,tai irgi nenuginčyjamas faktas.</p>

Žinoma, bet be gelio mano nagai puikios būklės, nelūžinėja, auga, nesisluoksniuoja. O vat trys iš eilės gelio manikiūrai ir.... gal ir nekokybiška ten kas, tikrai nežinau. Bet abejočiau, kad tai rodo skydliaukės problemas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 birželio 2020 - 12:01
QUOTE(Hmmm... @ 2020 06 17, 11:09)
O čia kuo remiantis taip sakot? biggrin.gif Gelinis, uždėtas ant negyvos suragėjusios kūno dalies, išryškina skydliaukės problemas, kurių be jo nesimato?

Mokymu teorija.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 06 17, 11:59)
Žinoma, bet be gelio mano nagai puikios būklės, nelūžinėja, auga, nesisluoksniuoja. O vat trys iš eilės gelio manikiūrai ir.... gal ir nekokybiška ten kas, tikrai nežinau. Bet abejočiau, kad tai rodo skydliaukės problemas smile.gif

Per du metus buvau pakeitusi 8 meistres. Todel reikia atsirinkti, galop netaupyti. Geros priemones kainuoja, atitinkamai ir manikiuras brangesnis.
O jei jau abejojate del plauku, nagu bukles, kuri isryskeja sergant tam tikromis ligomis - tai pasikonsultuokit su gydytojais. Musu vidaus organai atsispindi naguose, plaukuose, odoje. Juk jei zmogaus oda pageltusi, tai gal nesakysim kad soliariumas kaltas, o ieskosim problemu kepenyse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 17, 12:08)
Per du metus buvau pakeitusi 8 meistres. Todel reikia atsirinkti, galop netaupyti. Geros priemones kainuoja, atitinkamai ir manikiuras brangesnis.

O jei jau abejojate del plauku, nagu bukles, kuri isryskeja sergant tam tikromis ligomis - tai pasikonsultuokit su gydytojais. Musu vidaus organai atsispindi naguose, plaukuose, odoje. Juk jei zmogaus oda pageltusi, tai gal nesakysim kad soliariumas kaltas, o ieskosim problemu kepenyse.

Po pirmo karto tikrai nebetaupiau, bet nesiginčysiu, gali būti kad kažkas nebuvo atlikta kokybiškai ir kitus du kartus.

Aš neabejoju dėl pačio principo, aš abejoju kad būtent gelinis lakavimas tas ligas atspindi ar išryškina smile.gif
Atsakyti

Kiek žinau,vienas iš sulėtėjusių skydliaukės veiklos požymių ir yra silpni,skilinėjantys nagai.Mano dydžiojo piršto nagas yra traumuotas.Prieš daug metų pirštą perkando šuo,kliuvo ir nagui.Tai dabar jį natūraliai ilgesnį turėti be šansų.Su ilgalaikiu jau kitas reikalas.

Atsakyti