pritariu. zinau zmogu, kuriam revakcinuotis reikejo karantino vidury. pasiskambino savo seimos daktarei ir gavo skiepa

Tai dar vieną lauko wc rado. Jau dabar pilasi...
IšSviesos, skaičiau šitą kažkada.
Dar man užstrigo, kad gan smarkiai padidėjo netolerancija romams,ten daug procentų net. Jei situacija ir gerėja, tai nebent tam tikrose srityse tik.
O kaip manai kokiose gereja?
Snekejau su vienu inzinieriu neseniai. Sake keicia darba. Paklausiau kodel. Atsakymas- dirbu su moterimis
Su šituo irgi sutinku.Man skauda koją,kelio srityje.Dar prieš karantiną nikstelėjau,skausmas nepreina,stiprėja.Pas mūsų gyduoklius patekti neįmanoma.Talonas tik rugsėjo mėn.Per tą laiką arba praeis,arba nebepaeisiu.
Prisirinkau langečių,prisipirkau tablečių,tepalų,versiuos pati.
Ojezusmarija. O negali per kokius pazistamus pasikonsultuoti? As turiu problemu su sanariais del intensyvios fizines veiklos jaunysteje, todel labai gerai zinau, kad reikalinga diagnoze ir reabilitacija - pratimai, masazai. Be to - ne is vietos. Ir pats nepasimasazuosi.
Nu ka, silta, gera? Tikra vasara
Turit jau braskiu? As turiu, ka tik pora geru litru nuskyniau
Taip, šilta,gera,bujoju kaip kaktusas ir džiaugiuosi šiluma.Dėl manęs ir visa vasara gali tokia būti.
Mačiau,pas mane kultūrinės žemuogės raudonuoja,bet pati neskinu,skynėjų laukiu.
Kai pakris braškių kainos, pirksiu kelis kg šaldymui,pati neauginu,nematau prasmės vargti.
Man atrodo, biski gereja didmiesciuose, tarp labiau issilavinusiu. Na ir pvz vis matau kazkur medioj, kad moterys sukasi vyr profesijose, sekmingai ir patenkintos. Vyrai dabar po biski irgi tampa teciais gal, ne kaip anksciau "bobu reikalas" vaikai. Aisku nesakau, kad yra lygybe visiska, dar daug iki to, ir jos turbut niekur nera.
Gereja tikrai, bet dar tiek liko, kad nezinau ar iki mano gyvenimo galo isnyks bent akivaizdi nelygybe.
Buvau pas kolege vakarienes. Ji dirba alia „vyriska darba”, issilavinusi, 35 m. Vyras irgi panasaus amziaus. Turi maza vaika. Tai kol vaikas ramus, ji denge stala, silde vakariene. Vyras vaika ant ranku laike ir plepejom visi. Tik vaikas uzriko, ji maitint reikia, ji sast ant kedes su vaiku ir dabar tipo jau vyras mums „patarnauja”. Ir prasidejo klausimai - kiek virykle kaitint, kur druska ir t.t. Abu namuose per karantina 3 men praleido, bet va vyras virtuveje vistiek nepilnavertis, nors jie atskirai gyveno daugybe metu, tai jis turejo ismokt valgyt daryt ir pan.
Taip, šilta,gera,bujoju kaip kaktusas ir džiaugiuosi šiluma.Dėl manęs ir visa vasara gali tokia būti.
Mačiau,pas mane kultūrinės žemuogės raudonuoja,bet pati neskinu,skynėjų laukiu.
Kai pakris braškių kainos, pirksiu kelis kg šaldymui,pati neauginu,nematau prasmės vargti.
O iki kada buna braskiu sezonas?