Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Siandiena nusotabi Joniniu naktis

Mano aguonu laukelis prazydes Joninems.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vilniuje geras psichoterapeutas/ė kas?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 23, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72674558" data-time="1592933023"><div><p>Balti labai gražu, nu bet tie geltoni, tai babcių papuošalas, nors tu ką vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Man juodi gražiausi. Tada balti. bet net ir geltonų neatsisakyčiau. Gal kad neturėjau babcės su karĖliais  biggrin.gif​ </p>

Grazus dirbiniai. Bet gemologams kaitinti ar kitaip paveikti akmenys beverciai.
Man irgi tamsus gintaras patinka.
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 06 23, 22:57)
Vilniuje geras psichoterapeutas/ė kas?

Ziurint kam reikia :
Suaugusiam
Vaikam
Porai
Seimai

Kokios bedos:
Santykiu
Asmenybines
Darbo
Priklausomybes
Traumos netektys
Ir tt.

Dar galima rinktis pagal psichoterapijos krypti: gestalto, analitine, egzistencine, psochodinamine, kognityvine - tai irgi kazkiek nuo turimos bedos priklauso jos sprendimo metodai.

Ziurek, ratas ir susiaureja.
As dar issilavinima paziureciau, kad nebutu koks ezoterikas is "gyvenimo mokyklos".
Bet labai svarbu, kad psichoterapeutas tiktu paciam klientui, o to jokia rekomendacija nepadarys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 23, 22:31)
Ziurint kam reikia :
Suaugusiam
Vaikam
Porai
Seimai

Kokios bedos:
Santykiu
Asmenybines
Darbo
Priklausomybes
Traumos netektys
Ir tt.

Dar galima rinktis pagal psichoterapijos krypti: gestalto, analitine, egzistencine, psochodinamine, kognityvine - tai irgi kazkiek nuo turimos bedos priklauso jos sprendimo metodai.

Ziurek, ratas ir susiaureja.
As dar issilavinima paziureciau, kad nebutu koks ezoterikas is "gyvenimo mokyklos".
Bet labai svarbu, kad psichoterapeutas tiktu paciam klientui, o to jokia rekomendacija nepadarys.

Dzyyzys.....sudėtinga
Atsakyti

Dzyyzys.....sudėtinga

Joooo,pigiau prisigerti.Arba išsiverkti.O jei rimtai,bijočiau į savo dūšią įsileisti pašalinį žmogų.Juk kartais net pačiai baisu ten pažvelgti

.Kokios nuostabios aguonos :wub: ,tik gaila,kad labai trumpai žydi.

Atsakyti
Kiek teko susidurti, visi tie psichologai ar psichoterapeutai kažkoks nesusipratimas. Nežinau, ar mums taip nesiseka?🤔Mano dukra lankėsi pas psichologę, per karantiną bendravo telefonu, bet greit sakysim atia, nes dukrai ji pradeda labai nepatikti. Mėto replikas apie dukros svorį. Nusižudė vienas iš dukros draugų, 16metis vaikinas, psichologės reakcija buvo "oh dear". Čia man vienai neatrodo normalu? Juk galėtų pasakyti" sorry to hear that" ir panašiai. Nu aš suprasčiau oh dear reakciją, jei pasakyčiau, kad netyčia paperdžiau viešoj vietoj ar įsipjoviau į pirštą, bet ne tada, kai sužino apie paauglio savižudybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 24 birželio 2020 - 08:46
Na man ir oh dear normaliai skamba, bet svarbiausia, kokia intonacija buvo sakyta smile.gif na aš tai lieku prie nuomonės, kad svarbu rasti tinkamą. Maniškė tai labai noriai ėjo pas savo, nesu girdėjus nė vieno skundo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 24, 09:56)
Na man ir oh dear normaliai skamba, bet svarbiausia, kokia intonacija buvo sakyta smile.gif  na aš tai lieku prie nuomonės, kad svarbu rasti tinkamą. Maniškė tai labai noriai ėjo pas savo, nesu girdėjus nė vieno skundo.

Gaila, negaliu perteikt intonacijos raštu, bet man oh dear neatrodo tinkami žodžiai, nesvarbu kokia intonacija bebūtų.
Atsakyti

Gaila, negaliu perteikt intonacijos raštu, bet man oh dear neatrodo tinkami žodžiai, nesvarbu kokia intonacija bebūtų.

Man tai atrodo labai tinkamas pasakymas.

Iš viso nesuprantu to sugar coating visur ir visada. Koktu nuo to apsimestinio saldumo. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 24, 11:44)
Man tai atrodo labai tinkamas pasakymas.</p><p></p><p>Iš viso nesuprantu to sugar coating visur ir visada. Koktu nuo to apsimestinio saldumo.

Saldumas prie ko? Kas nori to saldumo? Panašu, kad tu visiškai neįkerti, ką aš noriu pasakyt, bet bele pakomentuot.
Atsakyti

Saldumas prie ko? Kas nori to saldumo? Panašu, kad tu visiškai neįkerti, ką aš noriu pasakyt, bet bele pakomentuot.

O ko pikta tokia? Paaiškink, jei neįkertu.

O sugar coating prie to, kad žmonės įsižeidžia, jei buvo apsieita mažiau saldžiomis frazėmis. Mano pastebėjimu, po tomis saldžiomis ir aptakiomis frazėmis slepiasi visiškas abejingumas. Mandagus "iš tikro tai man po..uj". Gražiai ir meiliai kažką pačiulba, ir tiek. 

Čia apie bendrą tendenciją kalbu, bet tai iš dalies susiję ir su tavo dukra. Nes psichologė bloga todėl, kad nepakankamai saldžiai išreiškė užuojautą.

Nėra gyvenimas rožinis ir pūkuotas, ir tų, kurie turi nerealių reikalavimų, laukia skaudus nusivylimas. Todėl savo pačių labui reikėtų nustoti tikėtis, kad kiekvienas sutiktas žmogus tau bus geras, nuoširdus, glostys tave, besąlygiškai mylės ir pagalvėlėmis kamšys.

Atsakyti