Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 21, 20:07)

Sitas vaikinulas buves farmacininkas, medikamentu vadybininkas. Ji per Unikausko laida rode ir dar per kazkokia sveikatos. Matosi zinovas tu augalu, sneka greiciau nei speji uzsizymet kazka biggrin.gif
Jis man patinka

Bet nerenku vaistazoliu, nespesi visu darbu vasara. Nusipirkt galima.
Atsakyti
Siaubas
https://www.tv3.lt/m...ik-prisiminimas
Kaip jinai prausiasi ir elementarios higienos prisilaiko???
Neigali
Atsakyti

Siaubas
https://www.tv3.lt/m...ik-prisiminimas
Kaip jinai prausiasi ir elementarios higienos prisilaiko???
Neigali

Atrodo kaip nevaleika.

Atsakyti
Kaip gražiai Lietuvoje raudonuoja aguonos, net skamba viskas nuo grožio, gaila, kad jos tuoj pat vysta, pasakiškas grožis....
Atsakyti

Kaip gražiai Lietuvoje raudonuoja aguonos, net skamba viskas nuo grožio, gaila, kad jos tuoj pat vysta, pasakiškas grožis....
    Žydi viskas,ne tik aguonos.Vasara lekia šuoliais,juk tuoj Joninės,tuoj diena pradės trumpėti.Kai pagalvoji,tai toooks liūdesys apima. Nesijuokite,bet gėlių pardėje nusipirkau dirbtinių aguonų puokštę.Tokios tikroviškos pasirodė.Net pačiai keista,niekada nesižavėjau dirbtinėmis gėlėmis🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 birželio 2020 - 15:14
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 22, 15:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72673895" data-time="1592830505"> Kaip gražiai Lietuvoje raudonuoja aguonos, net skamba viskas nuo grožio, gaila, kad jos tuoj pat vysta, pasakiškas grožis....</blockquote>     Žydi viskas,ne tik aguonos.Vasara lekia šuoliais,juk tuoj Joninės,tuoj diena pradės trumpėti.Kai pagalvoji,tai toooks liūdesys apima. Nesijuokite,bet gėlių pardėje nusipirkau dirbtinių aguonų puokštę.Tokios tikroviškos pasirodė.Net pačiai keista,niekada nesižavėjau dirbtinėmis gėlėmis🙄

o aš žaviuosi, dabar tokių dirbtinių gražių yra, kad šakės. varvinu seilę į bijūnus, yra tokie vieni, nusižiūrėjau...
Atsakyti
Nesiojat kas gintara?
Esu visokiu akmenuku megeja, bet atsirado vidinis noras kazkokio neapdirbto gintaro placiai apyrankei.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 22, 15:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72673895" data-time="1592830505"> Kaip gražiai Lietuvoje raudonuoja aguonos, net skamba viskas nuo grožio, gaila, kad jos tuoj pat vysta, pasakiškas grožis....</blockquote>     Žydi viskas,ne tik aguonos.Vasara lekia šuoliais,juk tuoj Joninės,tuoj diena pradės trumpėti.Kai pagalvoji,tai toooks liūdesys apima. Nesijuokite,bet gėlių pardėje nusipirkau dirbtinių aguonų puokštę.Tokios tikroviškos pasirodė.Net pačiai keista,niekada nesižavėjau dirbtinėmis gėlėmis🙄

Aha, tuoj vel dienos prades trumpet. Del manes istisus metus galetu but tokia gamta ir laikas kaip dabar.
Atsakyti
turiu LT amatininkų sukurtas tris apyrankes gintaras su svarovskiais, netikėtas, labai dailus derinys, gražu
Atsakyti

Gintaro turiu tik raktų pakabuką.Papuošalai kažkaip nežavi.Mano kartos moterims gintaras asocijuojasi su kiču.Nors aš čia esu neteisi,tiesiog toks įsitikinimas.Pirmosios ponios,jei pamenate,kaklo papuošalas paliko gerą įspūdį.

Atsakyti

Yra labai gražių gintaro papuošalų. Nedvelkiančių senove. Pabandysiu linko paieškot. 

Pati neturiu, bet visai norėčiau įsigyti.

Atsakyti
Man tai kiciniai papuosalai asocijuojasi su tais tarybimiais aukso ziedais, kur tokios dideles ala rubimo akys...
Stiklas sukistas i auksa.
Atsakyti
As negaliu patiketi kad zinomos juvelyres komanda prezidentienei padovanojo nuplagijuotą gintaro pakabuka. Juvelyru bendruomene labai pasipiktinus buvo
Atsakyti