Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(-burbanti- @ 2020 06 29, 14:30)
Kas gali man paaiskinti kas tai yra tam tikros strategijos  tarpinė konsultacija'? Originalo kalba - Cultural Strategy Interm Consultation

As turiu ideja. Bet kur jus ta termina radote? Nes tiksliam paaiskinimui reiktu teksto visumos, jei tai paimta is kokio dokumento.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 06 29, 17:20)
As turiu ideja. Bet kur jus ta termina radote? Nes tiksliam paaiskinimui reiktu teksto visumos, jei tai paimta is kokio dokumento.

Cia yra pavadinimas biggrin.gif

Kalba eina apie 'kaip viena organizacija pavadinimu 'bla bla bla Consultancy' ateityje, ranka rankon su savivaldybe, pakeis kulturinį savivaldybes veidą' biggrin.gif biggrin.gif
Pilnas brošiūros (kuria paprašė išversti savivaldybės fyfos, o as kaip kokia durnelė nesugebu pasakyti 'ne' biggrin.gif )pavadinimas:
Sussex Cultural Strategy Interim Consultation

Ojaaazau kokis tę bulšetas prirašytas, tai net nejuokinga daros. Eilinis pinigu plovimas bus.

Mane užmuša žodis 'Interim', nes kas cia do peri tarpinė konsultacija? Kas isvis yra 'tarpinė'?
Gal sakau geriau tiktu zodis 'periodinė'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 birželio 2020 - 18:34
QUOTE(-burbanti- @ 2020 06 29, 17:30)
Cia yra pavadinimas  biggrin.gif

Kalba eina apie 'kaip viena organizacija pavadinimu 'bla bla bla Consultancy' ateityje, ranka rankon su savivaldybe, pakeis kulturinį savivaldybes veidą'  biggrin.gif  biggrin.gif
Pilnas brošiūros (kuria paprašė išversti savivaldybės fyfos,  o as kaip kokia durnelė nesugebu pasakyti 'ne' biggrin.gif )pavadinimas:
Sussex Cultural Strategy Interim Consultation

Ojaaazau kokis tę bulšetas prirašytas,  tai net nejuokinga daros. Eilinis pinigu plovimas bus.

Mane užmuša žodis  'Interim',  nes kas cia do peri  tarpinė konsultacija? Kas isvis yra 'tarpinė'?
Gal sakau geriau tiktu zodis 'periodinė'?

As galvojau jums tik paaiskinimo reikia.

Siaip tai ''tarpine'' realiai teisingas zodis (nes konsultacija vyksta tarp projekto sukurimos ir jo galutinio patvirtinimo. Bet kaip jau sakiau, sudetinga teisingai isversti nezinant visumos.). Gal tik Lietuviskai nekaip skamba. Todel as asmeniskai ir nesiryzciau versti lankstinuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 06 29, 13:44)
O kaip jūs išsirenkat tą vietą? Kur realiai nebūtų žmonių? Turit kažkokią pastovią vietą?

Paskutinius kartus į LV, praktiškai prie sienos. Aiškų yra namukų, kempingų, tai reik pavažiuot, kur jų nėra smile.gif
Anksčiau į Neringą, tai jeigu tarp 2 miestukų, nėra žmonių, nebent koks vienas kitas praeina pakrante.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 29, 13:49)
Klausimas buvo dėl atostogų Lietuvoje, o man fantazijos tūrksta Lietuvoje visus atostoginius ištaškyti  biggrin.gif

Na bet juk jei atostogaujat savaitę, dvi, tai ir atostoginiai už tiek pat, o per atostogas prie įprasto gyvenimo prisideda už nakvynę kazkur, gal transporto daugiau, ir gaminat mažiau, daugiau restoranams.
Atsakyti
Mylimuke, vis dar nedirbi? Bręstu kito darbo ieškotis, įdomu, kas darbo rinkoje dabar dedasi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 29, 11:52)
Geriausia yra laukinis paplūdimys, kai keli km aplink nėra žmonių, darai ką nori, nuogas gali vaikščioti  biggrin.gif  Maistas ant laužo, maudynės jūroj, vėjas košia per galvą.

Asmeniskai man turi buti svari lova ir patalyne, svarus vanduo kad nusipraust ir dantis isivalyt. Laukinej gamtoj to nera, laukine gamta tinka tik dienai.

Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 29, 12:49)
Klausimas buvo dėl atostogų Lietuvoje, o man fantazijos tūrksta Lietuvoje visus atostoginius ištaškyti  biggrin.gif

Kad atostogos Lietuvoj 2-3 dienos. Daugiau ner ka veikt. Tai aisku neistaskysi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 06 29, 20:22)
Mylimuke, vis dar nedirbi? Bręstu kito darbo ieškotis, įdomu, kas darbo rinkoje dabar dedasi.

Tikrai nežinau, kas tavo srityje dedasi, neįmanoma domėtis viskuo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 29, 20:43)
Asmeniskai man turi buti svari lova ir patalyne, svarus vanduo kad nusipraust ir dantis isivalyt. Laukinej gamtoj to nera, laukine gamta tinka tik dienai.

Dantims ir maistui pasiimam vandens visada. O šiaip jūra ežerai biggrin.gif
Bet šiaip jo, max savaite taip, paskui jau norisi normalių poniškų dalykų, bet tas kelias dienas į viešbutį nekeisčiau. Taip atsijungia viskas, nuo civilizacijos, o jei dar vieta, kur ryšio nėr, išvis super biggrin.gif
Atsakyti

Dantims ir maistui pasiimam vandens visada. O šiaip jūra ežerai biggrin.gif
Bet šiaip jo, max savaite taip, paskui jau norisi normalių poniškų dalykų, bet tas kelias dienas į viešbutį nekeisčiau. Taip atsijungia viskas, nuo civilizacijos, o jei dar vieta, kur ryšio nėr, išvis super biggrin.gif

As tiesa pasakius palatkeje jauciuosi purvina ta pacia diena.

Kazkada ne LT keliavom su keliom seimom, paplaukem baidarem, tada sedejom kazkokioje saloje viduryje upes dvi dienas (mano entuziazmas per krastus liejasi akivaizdziai :D). Buvo keli mazi vaikai. Vandens aisku turejom, bet visi vaikai pasigavo kazkokia bakterija, nuo kurios suko pilvus grizus. Speju suauge irgi, tik organizmai atsparesni. Man kazkaip po to karto tik dar labiau nesinori leisti nors ir kelias dienas be duso, kriaukles ir svarios virtuves. :)

Atsakyti

Man irgi to pačio reikia.Palapinėje esu miegojusi kelis kartus,dar žalioje jaunystėje, tai visam likusiam gyvenimui gana.Ir tuliko normalaus reikia.Dar plaukai būtina susitvarkyti.

O kur dar uodai, erkės ir visos kitos miško gėrybės.Nea,laukinis poilsis ne man. :flirt2:

Yra LT normalių vietelių, kur atostoginių neužtektų.Nebent atostoginiai iš keturių skaičių.

Blyn į darbą reikia, vėjas pakilo baisulinis, lietus prasidėjo, o kaip tyčia mano auto nuo vakar dienos servise liko.Teks taksą kviestis. :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 30, 06:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72676764" data-time="1593461831"><div><p>Dantims ir maistui pasiimam vandens visada. O šiaip jūra ežerai vartotojo įkelta nuotrauka
Bet šiaip jo, max savaite taip, paskui jau norisi normalių poniškų dalykų, bet tas kelias dienas į viešbutį nekeisčiau. Taip atsijungia viskas, nuo civilizacijos, o jei dar vieta, kur ryšio nėr, išvis super vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>As tiesa pasakius palatkeje jauciuosi purvina ta pacia diena.
</p><p>Kazkada ne LT keliavom su keliom seimom, paplaukem baidarem, tada sedejom kazkokioje saloje viduryje upes dvi dienas (mano entuziazmas per krastus liejasi akivaizdziai biggrin.gif). Buvo keli mazi vaikai. Vandens aisku turejom, bet visi vaikai pasigavo kazkokia bakterija, nuo kurios suko pilvus grizus. Speju suauge irgi, tik organizmai atsparesni. Man kazkaip po to karto tik dar labiau nesinori leisti nors ir kelias dienas be duso, kriaukles ir svarios virtuves. smile.gif
</p>

Oi, nekokia patirtis unsure.gif
Man nieko baisaus nėra nutikę, blogiausia turbūt uodai buvo.
Mano šeimoj niekas neturistavo taip, tai man smagu buvo šį reikalą pažint.
Kažkaip gamtoj visai kitaip, nesinori nei šukuosenų darytis, nei makiažų, tai tas civilizacijos poreikis ir atkrenta biggrin.gif
Atsakyti

Kažkaip gamtoj visai kitaip, nesinori nei šukuosenų darytis, nei makiažų, tai tas civilizacijos poreikis ir atkrenta biggrin.gif
Gerai,kai tavo ilgi plaukai.Uodegą sumetei, ir jau gražuolė.O man ką su trumpais,plonais,linkusiais greitai riebaluotis daryti?Man verkiant reikalingas fenas,plaukams nuo šaknų pakelti.Netvarkyta galva aš labai kompleksuoju :unsure:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 birželio 2020 - 08:27

Oi, nekokia patirtis unsure.gif
Man nieko baisaus nėra nutikę, blogiausia turbūt uodai buvo.
Mano šeimoj niekas neturistavo taip, tai man smagu buvo šį reikalą pažint.

Sukuosenu ir makiazu as ir irgi neturiu poreikio daryti. 

MB siulo mums irgi stovyklauti, bet tai ir pirkti viska reikes - palapine, miegmaisius, gal drabuziu kokiu, jei lis. Po to nusipirksim ir laikysim ta slamsta namie. Mane ima alergija daiktams. As kai pasiziuriu pvz i slidinejimo drabuzius sukrautus, man norisi viska sudeginti. Jauciu neitiketina malonuma ismetant daiktus is namu. :D 

Atsakyti