Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 30, 09:26)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72676860" data-time="1593497795"> Kažkaip gamtoj visai kitaip, nesinori nei šukuosenų darytis, nei makiažų, tai tas civilizacijos poreikis ir atkrenta vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Gerai,kai tavo ilgi plaukai.Uodegą sumetei, ir jau gražuolė.O man ką su trumpais,plonais,linkusiais greitai riebaluotis daryti?Man verkiant reikalingas fenas,plaukams nuo šaknų pakelti.Netvarkyta galva aš labai kompleksuoju unsure.gif​ 

Nuostabus dalykas yra turbanas, stiliaus dalis gali būt smile.gif
https://www.instagra...id=isajipnhq8oq

Mano mamos plaukai kaip tavo, tai nebent į darbą tvarkosi, jau kitur leidžia sau atsipalaiduot.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 06 29, 20:02)
As galvojau jums tik paaiskinimo reikia.

Siaip tai ''tarpine'' realiai teisingas zodis (nes konsultacija vyksta tarp projekto sukurimos ir jo galutinio patvirtinimo. Bet kaip jau sakiau, sudetinga teisingai isversti nezinant visumos.). Gal tik Lietuviskai nekaip skamba. Todel as asmeniskai ir nesiryzciau versti lankstinuku.  4u.gif

Ačiū WildDreaMer

As seip versdavau tik mano, kur dirbau, organizacijos lankstinukus, tai nelabai ir ipareigodavo. O cia nebuvo kaip atsakyti, nes as vis karts nuo karto su jomis kavuko susitinku isgerti. Paprašė...nu kur dėtis - reikia padaryti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 birželio 2020 - 09:58

Gerai,kai tavo ilgi plaukai.Uodegą sumetei, ir jau gražuolė.O man ką su trumpais,plonais,linkusiais greitai riebaluotis daryti?Man verkiant reikalingas fenas,plaukams nuo šaknų pakelti.Netvarkyta galva aš labai kompleksuoju :unsure: 

As suprantu tave. Mano siaip irgi greitai riebaluojasi, tai antra diena ne kazka. O jei dar ezero vanduo, kremas nuo saules...

Atsakyti

As tiesa pasakius palatkeje jauciuosi purvina ta pacia diena.

Palapine yra blogis.  :D Nei uz ka taip neatostogauciau. Man reikia lovos. Gyvenime viena karta jaunysteje teko miegoti viena nakti. Ne ne ne. Jau tada masinoje miegociau. 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 30, 11:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72676780" data-time="1593487421"><div><p>As tiesa pasakius palatkeje jauciuosi purvina ta pacia diena.</p><p></p></div></blockquote><p>Palapine yra blogis.  biggrin.gif Nei uz ka taip neatostogauciau. Man reikia lovos. Gyvenime viena karta jaunysteje teko miegoti viena nakti. Ne ne ne. Jau tada masinoje miegociau. </p>

Pffff....nejuokaukit. palatkėms yra lovos. Ir ne kokios paprastos raskladuškės, o normalios su pagalvemis ir minkstu pagrindu. Mes tokias turim, Jos nepigios....teisybe pasakius - brangios, bet vertos pirkti, jei atostogaujama kas met. O dar ir palatkė nelygu palatkei. Musiškė kaip pusantrinio kambario butas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 birželio 2020 - 11:10

Miegoti palapinėj tikrai ne tragedija. O jei apsistojama stovyklavietėj, kur yra normalus WC ir dušas, tai iš viso problemų nematau. 

Žinoma, su lova nepalyginsi, bet jei norisi laukinės gamtos, tai viešbutis ten neįsipaišo.

Į pastarąją kelionę vežiausi medvilninę įmautę į miegmaišį, tai iš viso net palapinėj baltuose pataluose miegojau  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Palapine reikia surink/ sudet. O dar visokie vabalai gali iropot.
Atsakyti

Reikia. Čia didžiausias nepatogumas. O vabalai... Man asmeniškai dzin. Namie prie atviro balkono miegu, tai jų irgi sočiai apsilankyt pas mane gali. Palapinė gerokai sandariau užsegta būna.

Atsakyti

Vabalai smulkmena.O jei koks šliužas įropos?Pvz.žaltys.

Palapinės surinkimui vyrai yra.

Gyvenime pati nesu stačiusi.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 07:16)

Kažkaip gamtoj visai kitaip, nesinori nei šukuosenų darytis, nei makiažų, tai tas civilizacijos poreikis ir atkrenta  biggrin.gif

man irgi.
Atsakyti
Aš esu stačius, bet tai juk lengva, net fiziškai nėra sunku, kaip puzle sudėliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 06 30, 08:54)
Ačiū WildDreaMer

As seip versdavau tik mano,  kur dirbau,  organizacijos lankstinukus,  tai nelabai ir ipareigodavo. O cia nebuvo kaip atsakyti,  nes as vis karts nuo karto  su jomis kavuko susitinku isgerti. Paprašė...nu kur dėtis -  reikia padaryti
rolleyes.gif

Ner uz ka.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti