Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 01, 23:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Terezza" data-cid="72677895" data-time="1593616535"><div><p>Labai pritariu dėl švarios kalbos gražumo, o/bet/tačiau, kartais į tą švarią kalbą labai tinka įterpti kokį rusišką/anglišką/lenkišką posakį. Tiesiog vien dėl to, kad išversta frazė praranda savo skambesį. <strong>Kalbu apie frazes iš filmų ar knygų, apie anekdotų nuotrupas ir panašiai. </strong>
</p></div></blockquote><p>O taip. Dar yra frazes, kurios juokingos man ir mano vyrui. Ir ju isversti neimanoma.
</p><p>Kai kurioms cia nepatiktu kaip mes su MB kalbam, jei nemegsta kalbu maisymo. Kalbame viena kalba, bet kai kuriuos zodzius, posakius, juokelius sakome dar kitomis trimis kalbomis. smile.gif
</p>
[right][snapback]72678020[/snapback][/right]

Tarp savų galima visaip, aš dar ne taip iškraipau biggrin.gif bet gražu, kai vieši asmenys gražiai rašo. Na ir šiaip, kai tai daroma tikslingai, kalbos pagyvinimui, o ne iš nemokšiškumo ax.gif
Atsakyti

bet gražu, kai vieši asmenys gražiai rašo.

Vieši asmenys  privalo taisyklingai rašyti ir kalbėti.

O Šimašius su savo paplūdimiu ir angliškais užrašais tiesiog prikolina.Dar reikėjo porą frazių užrašyti vokiečių, prancūzų kalbomis.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 02, 06:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72678024" data-time="1593642287"><div><p> bet gražu, kai vieši asmenys gražiai rašo.
</p></div></blockquote><p>Vieši asmenys  privalo taisyklingai rašyti ir kalbėti.
</p><p>O Šimašius su savo paplūdimiu ir angliškais užrašais tiesiog prikolina.Dar reikėjo porą frazių užrašyti vokiečių, prancūzų kalbomis.

</p>

Matau fb ka Simasius raso. Raso tvarkingai, taisyklingai be kitu kalbu zodziu.
Tau irgi Lukiskiu papludimys nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 02, 07:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72678024" data-time="1593642287"><div><p> bet gražu, kai vieši asmenys gražiai rašo.
</p></div></blockquote><p>Vieši asmenys  privalo taisyklingai rašyti ir kalbėti.
</p><p>O Šimašius su savo paplūdimiu ir angliškais užrašais tiesiog prikolina.Dar reikėjo porą frazių užrašyti vokiečių, prancūzų kalbomis.

</p>

Man labai graži idėja kitataučių gatvių lenteles jų kalba pakabinti (žinoma, šalia lietuviškų) wub.gif
O juk buvo ir teismų dėl to, kažkam labai kliuvo.
Atsakyti

Matau fb ka Simasius raso. Raso tvarkingai, taisyklingai be kitu kalbu zodziu.
Tau irgi Lukiskiu papludimys nepatinka?

Jau geriau ale palūdimys,nei dar viena raudų siena.Gana gi,tegul leidžia žmonėms džiaugtis gyvenimu.Nematau nieko blogo tame.

Visas Vilniaus miestas ant kapinių pastatytas.

Atsakyti
Wow čia geras bigsmile.gif
https://m.delfi.lt/s...p?id=84677107#/
Nors aš esu skaičiusi, kad nuo pat gimimo kūdikius galima mokyt plaukt ir nardyt, tiksliau, net mokyt nereikia, nes jie iš gimdos vandenų dar viską prisimena, svarbiausia neužtempti po gimdymo ir greičiau pradėt. ax.gif
Atsakyti

Taip, tai yra tiesa.Ir dar gūdžiu sovietmečiu tai buvo žinoma.Mano kelios draugės, kurios gyveno butuose, ir turėjo dideles vonias,savo vaikus plukdė.Aš neplukdžiau, nes pas mus tada buvo ne vonia, o vadinama pusvonė.

Atsakyti
Ka reiskia zalias veidelis prie mano nico?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 03, 00:21)
Wow čia geras  bigsmile.gif
Nors aš esu skaičiusi, kad nuo pat gimimo kūdikius galima mokyt plaukt ir nardyt, tiksliau, net mokyt nereikia, nes jie iš gimdos vandenų dar viską prisimena, svarbiausia neužtempti po gimdymo ir greičiau pradėt.  ax.gif

Kokia juokinga ta jaunoji reporteriu karta biggrin.gif Mane plukdė ką tik gimusią, o tai buvo sovietiniais laikais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 02, 23:21)
Wow čia geras  bigsmile.gif
Nors aš esu skaičiusi, kad nuo pat gimimo kūdikius galima mokyt plaukt ir nardyt, tiksliau, net mokyt nereikia, nes jie iš gimdos vandenų dar viską prisimena, svarbiausia neužtempti po gimdymo ir greičiau pradėt.  ax.gif

Kad video vaikas ne is kart gimes. Jam gal 3 menesiai, dickis jau koks.
Atsakyti

Ka ilgaji savaitgali veiksit? :) 

Atsakyti

Ka ilgaji savaitgali veiksit? :)

Jei sutvarkys auto,lėksiu į bendraminčių susitikimą.O jei nesutvarkys....Nepavydžiu niekam,kas pasitaikys mano kelyje😅Pokštas,jei ką 😊

Atsakyti