Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 04, 09:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72679061" data-time="1593781737"><div><p>Taip, iš SM.Yra ir čia normalių žmonių.</p></div></blockquote><p>Tai aisku, kad yra. As pvz biggrin.gif</p>

oro_buckis.gif

Mano viena geriausių draugių iš SM yra wub.gif Jau sakiau su niekuo niekada čia... O su ja taip norėjau susitikt wub.gif

Dėl varpos klausiau, nes biggrin.gif vakar begamindama torčiuką įsijungiau podkastą kažkokį Beatos, tai tikrai pasijaučiau, lyg būčiau 16likinė biggrin.gif Bet pagalvojau visgi, kad priklauso, KAIP moteris patiria malonumą, jeigu jai viskas koncentruojasi klitoryje, tai tikrai gal jokio skirtumo, koks ten pimpis makaluoja viduj biggrin.gif
Nors sakiau, kad Beatos balsas man nemalonus labai, bet paklausiau kelis podkastus, šiaip sau tas turinys... Na tikrai kokiom 18likinėms kurtas g.gif
Vienas gal buvo įdomesnis, kur vien vyrai kalbėjo(si), apie moteris ir seksą, tai smagu, kad iš urvų išlindę jau. Bet aišku gal ir kvietė vyrus atitinkamus.
Atsakyti
Kas megstat sijonkelnes, pradejo gaminti geletas... Marti nusipirko, sauniai atrodo. As irgi svarstau meditacijai.

https://www.intymipa...?q=sijonkelnės

Na, bet orelis, o ir sekanciai savaitei ne kas...
Kur vasara dingo?
Atsakyti
Nesuprantu, ar cia tik man vienai SM serveris stringa, ar cia mano kompas durniuoja, is keliu kartu prisijungiu prie norimos temos?
Papildyta:
Ka galvojate apie tokius mokymus...

Alpha Lingmind
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 04, 12:23)
Nesuprantu, ar cia tik man vienai SM serveris stringa, ar cia mano kompas durniuoja, is keliu kartu prisijungiu prie norimos temos?

Ne tau vienai. Su šituo forimu jau seniai taip, aš nesuprantu, ar šito forumo savininkai ant tiek dėję, kad per tiek laiko nesugeba susitvarkyt. Dėl to ir nebeliko didžiosios dalies narių čia
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 04, 12:31)
Papildyta:

Alpha Lingmind

Iš serijos "kaip uždirbti milijoną per mėnesį".
Atsakyti

Alpha Lingmind

Skeptiškai.Nauda visiems, tik ne skaitytojui.Netikiu aš tokiais mokymais.

Tai aisku, kad yra. As pvz :D

Ir tu, ir dar daug kitų.Aš manau su visomis galėčiau bendrauti pakankamai draugiškai, kol primygtinai nepradėtų kišti savo gyvenimo taisyklių.O tada arba eičiau šalin, arba pasiųsčiau po velnių.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 04, 15:08)
Aš manau su visomis galėčiau bendrauti pakankamai draugiškai, kol primygtinai nepradėtų kišti savo gyvenimo taisyklių.O tada arba eičiau šalin, arba pasiųsčiau po velnių.
</p>

Ypatingai su ubuntiene😄
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 04, 14:19)
Iš serijos "kaip uždirbti milijoną per mėnesį".

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 04, 15:08)
Skeptiškai.Nauda visiems, tik ne skaitytojui.Netikiu aš tokiais mokymais.

As lygiai taip pat galvoju. Viena is marteliu ketina isigyti. Bandziau sakyti, kad neverta... Tai panasu kaip "stokholmo dieta". Bet...

Ale sugalvoja, rupuziokai, visokiu nesamoniu, gaudo patiklius zmones.
Atsakyti

Ypatingai su ubuntiene😄

Nu, kodėl taip jau.O gal pas mus vienodos gyvenimiškos vertybės?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 04, 16:47)
Nu, kodėl taip jau.O gal pas mus vienodos gyvenimiškos vertybės?

Nu gal gal. Aš tai ilgai su ja nepratempčiau nepasiuntus. Forume paklodę gali prascrolint, o susitikus kai pavarytų žodinę diarėją, nebežinotum kur bedingt😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 04 liepos 2020 - 16:21

Aš tai ilgai su ja nepratempčiau nepasiuntus.

Nežinau, nesuprantu, iš kur pas tą žmogiuką tiek plepalo.Ir kaip netingi, ir negaili laiko rašyti.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 04, 15:44)
As lygiai taip pat galvoju. Viena is marteliu ketina isigyti. Bandziau sakyti, kad neverta... Tai panasu kaip "stokholmo dieta". Bet...

Ale sugalvoja, rupuziokai, visokiu nesamoniu, gaudo patiklius zmones.

Lai įsigyja, žinos, patikrins, mum galėsi papasakot smile.gif
Atsakyti