Nebera.
Nuvarem nuo 20 + i Lukiskiu aikste, uzsiemem sizllongus ir ir filma pazeeejom.

Nebera.
Nuvarem nuo 20 + i Lukiskiu aikste, uzsiemem sizllongus ir ir filma pazeeejom.
Nespręsk pagal save.Aš tik kelias nelabai normalias asabas matau.Visi kiti daug maž normalūs.Kaip seni žmonės sako,kad galima praeiti pro šalį,laikant pagalį rankose.
Gerulis tas jūsų "pliažas".Man regis, pas mus kažką panašaus daro.O gal ir ne.Prie kultūros centro irgi smėlio krūva didžiausia supilta.Vesiu šuniuką, pasižiūrėsiu.
Mano viena geriausių draugių iš SM yraJau sakiau su niekuo niekada čia... O su ja taip norėjau susitikt
Dėl varpos klausiau, nesvakar begamindama torčiuką įsijungiau podkastą kažkokį Beatos, tai tikrai pasijaučiau, lyg būčiau 16likinė
Bet pagalvojau visgi, kad priklauso, KAIP moteris patiria malonumą, jeigu jai viskas koncentruojasi klitoryje, tai tikrai gal jokio skirtumo, koks ten pimpis makaluoja viduj
Nors sakiau, kad Beatos balsas man nemalonus labai, bet paklausiau kelis podkastus, šiaip sau tas turinys... Na tikrai kokiom 18likinėms kurtas
Vienas gal buvo įdomesnis, kur vien vyrai kalbėjo(si), apie moteris ir seksą, tai smagu, kad iš urvų išlindę jau. Bet aišku gal ir kvietė vyrus atitinkamus.
Aisku, kad svarbu ir dydis, ir forma. Klitorinis orgazmas gali buti stipresnis, kai dirginama dar kiti taskai, maksties viduje pvz.
O ten podcaste sake, kad nesvarbus?
As manau ten atitinkamus vyrus kvieciu. Tie, kurie mano, jog uztenka kyst-myzt net neiti ten kalbeti.
Nesuprantu, ar cia tik man vienai SM serveris stringa, ar cia mano kompas durniuoja, is keliu kartu prisijungiu prie norimos temos?
Papildyta:
Ka galvojate apie tokius mokymus...
Alpha Lingmind
As manau, kad yra budu efektyviau mokytis kalbu, bet netikiu “savaiminiu iplaukimu” kaip ten raso. Norint kazka ismokti, reikia tarti, rasyti, matyti, kartoti. Mokantis kalba smegenu struktura net fiziskai keiciasi, susidaro naujos neuronu jungtys ir as tikrai netikiu, kad tai ivyks savaime, be pastangu, bunant darzoves stadijoje.
Ir tu, ir dar daug kitų.Aš manau su visomis galėčiau bendrauti pakankamai draugiškai, kol primygtinai nepradėtų kišti savo gyvenimo taisyklių.O tada arba eičiau šalin, arba pasiųsčiau po velnių.
Tu su daug kuo galetum bendrauti draugiskai, bet del to, kad pati esi labai rami ir neutrali. Tai is tavo puses lankstumas yra. ;)
Yra normalių ir nemažai.
O aš vėl biblioteką atradau, lentynose namie knygos nebetelpa, nustebau, koks pasirinkimas biblėj didelis
Mano mama is bibliotekos labai daug ima. Ir tokiu specifiniu knygu pvz. apie architektura. Net nebuciau pagalvojusi, kad bibliotekos tokias perka.