Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 04, 08:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72679061" data-time="1593781737"><div><p>Taip, iš SM.Yra ir čia normalių žmonių.</p></div></blockquote><p>Tai aisku, kad yra. As pvz biggrin.gif</p>

Nebera.

Nuvarem nuo 20 + i Lukiskiu aikste, uzsiemem sizllongus ir ir filma pazeeejom. smile.gif
Atsakyti

Nebera.

Nuvarem nuo 20 + i Lukiskiu aikste, uzsiemem sizllongus ir ir filma pazeeejom. smile.gif

Nespręsk pagal save.Aš tik kelias nelabai normalias asabas matau.Visi kiti daug maž normalūs.Kaip seni žmonės sako,kad galima praeiti pro šalį,laikant pagalį rankose.

Gerulis tas jūsų "pliažas".Man regis, pas mus kažką panašaus daro.O gal ir ne.Prie kultūros centro irgi smėlio krūva didžiausia supilta.Vesiu šuniuką, pasižiūrėsiu.

Atsakyti
Yra normalių ir nemažai.
O aš vėl biblioteką atradau, lentynose namie knygos nebetelpa, nustebau, koks pasirinkimas biblėj didelis
Atsakyti

Na, tikrai pas mus paplūdimiukas padarytas.Šalia fontanų smėliuko papilta,gultai iš palečių padaryti.Aiški Lukiškių paplūdimio kopija, bet man visai smagiai pasirodė.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 05, 07:15)
<p>Na, tikrai pas mus paplūdimiukas padarytas.Šalia fontanų smėliuko papilta,gultai iš palečių padaryti.Aiški Lukiškių paplūdimio kopija, bet man visai smagiai pasirodė.
</p>

Nu faina, geras pavyzdys užkrečia wub.gif
Atsakyti

oro_buckis.gif

Mano viena geriausių draugių iš SM yra wub.gifJau sakiau su niekuo niekada čia... O su ja taip norėjau susitikt wub.gif

Dėl varpos klausiau, nes biggrin.gifvakar begamindama torčiuką įsijungiau podkastą kažkokį Beatos, tai tikrai pasijaučiau, lyg būčiau 16likinė biggrin.gifBet pagalvojau visgi, kad priklauso, KAIP moteris patiria malonumą, jeigu jai viskas koncentruojasi klitoryje, tai tikrai gal jokio skirtumo, koks ten pimpis makaluoja viduj biggrin.gif
Nors sakiau, kad Beatos balsas man nemalonus labai, bet paklausiau kelis podkastus, šiaip sau tas turinys... Na tikrai kokiom 18likinėms kurtas g.gif
Vienas gal buvo įdomesnis, kur vien vyrai kalbėjo(si), apie moteris ir seksą, tai smagu, kad iš urvų išlindę jau. Bet aišku gal ir kvietė vyrus atitinkamus.

Aisku, kad svarbu ir dydis, ir forma. Klitorinis orgazmas gali buti stipresnis, kai dirginama dar kiti taskai, maksties viduje pvz.

O ten podcaste sake, kad nesvarbus? 

As manau ten atitinkamus vyrus kvieciu. Tie, kurie mano, jog uztenka kyst-myzt net neiti ten kalbeti. 

Atsakyti

Nesuprantu, ar cia tik man vienai SM serveris stringa, ar cia mano kompas durniuoja, is keliu kartu prisijungiu prie norimos temos?
Papildyta:
Ka galvojate apie tokius mokymus...

Alpha Lingmind

As manau, kad yra budu efektyviau mokytis kalbu, bet netikiu “savaiminiu iplaukimu” kaip ten raso. Norint kazka ismokti, reikia tarti, rasyti, matyti, kartoti. Mokantis kalba smegenu struktura net fiziskai keiciasi, susidaro naujos neuronu jungtys ir as tikrai netikiu, kad tai ivyks savaime, be pastangu, bunant darzoves stadijoje. 

Atsakyti

Ir tu, ir dar daug kitų.Aš manau su visomis galėčiau bendrauti pakankamai draugiškai, kol primygtinai nepradėtų kišti savo gyvenimo taisyklių.O tada arba eičiau šalin, arba pasiųsčiau po velnių.

Tu su daug kuo galetum bendrauti draugiskai, bet del to, kad pati esi labai rami ir neutrali. Tai is tavo puses lankstumas yra. ;) 

Atsakyti

Yra normalių ir nemažai.
O aš vėl biblioteką atradau, lentynose namie knygos nebetelpa, nustebau, koks pasirinkimas biblėj didelis

Mano mama is bibliotekos labai daug ima. Ir tokiu specifiniu knygu pvz. apie architektura. Net nebuciau pagalvojusi, kad bibliotekos tokias perka. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 05, 09:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72679296" data-time="1593849058"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka

Mano viena geriausių draugių iš SM yra vartotojo įkelta nuotraukaJau sakiau su niekuo niekada čia... O su ja taip norėjau susitikt vartotojo įkelta nuotrauka

Dėl varpos klausiau, nes vartotojo įkelta nuotraukavakar begamindama torčiuką įsijungiau podkastą kažkokį Beatos, tai tikrai pasijaučiau, lyg būčiau 16likinė vartotojo įkelta nuotraukaBet pagalvojau visgi, kad priklauso, KAIP moteris patiria malonumą, jeigu jai viskas koncentruojasi klitoryje, tai tikrai gal jokio skirtumo, koks ten pimpis makaluoja viduj vartotojo įkelta nuotrauka
Nors sakiau, kad Beatos balsas man nemalonus labai, bet paklausiau kelis podkastus, šiaip sau tas turinys... Na tikrai kokiom 18likinėms kurtas vartotojo įkelta nuotrauka
Vienas gal buvo įdomesnis, kur vien vyrai kalbėjo(si), apie moteris ir seksą, tai smagu, kad iš urvų išlindę jau. Bet aišku gal ir kvietė vyrus atitinkamus.</p></div></blockquote><p>Aisku, kad svarbu ir dydis, ir forma. Klitorinis orgazmas gali buti stipresnis, kai dirginama dar kiti taskai, maksties viduje pvz.</p><p></p><p>O ten podcaste sake, kad nesvarbus? </p><p></p><p>As manau ten atitinkamus vyrus kvieciu. Tie, kurie mano, jog uztenka kyst-myzt net neiti ten kalbeti. </p>

Jo, sakė nesvarbus, čia Beata su kažkokia blonde dviese šnekėjo.
Kartais iš jų kalbų atrodo, kad nieko jos ten nepatyrusios visai.
Na arba labai jau savo kūnų nepažįsta.

O vyrukai ten 3 ar 4 šnekėjo, čia kitam podkaste jau, ne tik apie seksą, apskritai apie moteris, santykius. Sakė, nebeįdomios jiems tos nekaltos, nori lygiaverčių besimėgaujančių merginų, o ne mokytojais būt. Ir kad kalbėtųsi, viskuo dalintųsi, o ne ale paslaptingas cielkas vaidintų biggrin.gif Dar kaip labai svarbų iškyrė emocinį santykių aspektą ir visiškai paneigė, kad jiems bile įkišti, bet kada bet kur. Ir kad jiems didelis malonumas patiems malonumą daryti.
Kaip ir nieko visai naujo, bet smagu žinot, kad tokie vyrai ne fantazijos vaisius kažkieno biggrin.gif po biškį keičiasi.
Atsakyti
Dėl dydžio- jis tikraii nesvarbus toms, kurios nepatiria vaginalinio orgazmo.
Daugeliui vyrų moters malonumas labai svarbus, nes tai glosto jiems savimeilę smile.gif
Atsakyti

Dėl dydžio- jis tikraii nesvarbus toms, kurios nepatiria vaginalinio orgazmo.
Daugeliui vyrų moters malonumas labai svarbus, nes tai glosto jiems savimeilę smile.gif

As absoliuciai nesutinku. :)

Atsakyti